Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
a na vianoce by som chcela vyskusat tieto indicke nepecene gule http://carujeme.cz/4-dietni-recepty-na-raw-kuli... ale sezamove urcite nie ten nemusim
Kokosové guľky recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1663-kok...
@natal12 a teraz co?zabudla som🙂
@nakup zverejnujem malo, to je pravda. Varim aj uplne obycajne - ako dnes - husta fazulova s korenovou zeleninou / slovenska fazula /, karfil peceny v rure, maslove zemiaky.
Alebo specialne : Stifado z hovadzieho masa / grecky recept - hovadzina varena so skoricou, anizom, rajcinami/, alebo cuketove zavitky plnene kuskusom so zeleninou, zajac na rozmarine a bielom vine,
Ale keby som sem uz nieco mala nahodit, aspon utriem tanier od kvaciek, naaranzujem to, zvolim nieco ine ako lyzicu pyre s mastnym reznom a tromi ! platkami uhorky na takom tom hnedom tanieri co sa kedysi predavala ako vhodny do mikrovlnky..
Baby co varili - varia vynikajuco a s napadom sem uz davno neprispievaju- cest vynimkam.
U nás dnes slepačí vývar s rezancami a vyprážané plnené kuracie prsia s opečenými zemiakmi.
@verka18567 ta omacka na spagety s parkom
@alias313 http://dobruchut.azet.sk/recept/9397/najlepsie-... sú výborné, hneď mäkké
hribova polievka, hovadzie na horcii so zemiakmi, uhorky, palacinkova torta s lieskovcami
kedze maly ma ovcie kiahne a ma vysyp aj v pusinke, tak varim vsetko mozne aj nemozne, len aby nieco spapal. Mame navarene ako v restike a kazdy mame ine jedlo, dokonca aj navstevy, ktore chcu chytit kiahne sa u nas prestravuju🙂 takze dnes sme mali na vyber: kuraci vyvar, zeleninove fasirky ( robievam z maska a zeleniny z polievky) zemiakove pyre, perkelt s haluskami, kolozvarska kapusta, paradajkova omacka s knedlou a masko na stave...no a vsetko budeme dojedat cely tyzden:D
@natal12 jaj🙂no ak chcete mozte zahustit ale nemusite s vodou a mukou al.trosku mlieka
tak, dievčatá, u nás sa dnes obed "trošičku" odložil 😅 na obed sme si dali len kapustovú polievku, no a druhé sme jedli teraz ! plnené rezne šunkou a syrom s šampiňónovo- syrovou omáčkou - mňaaam. a ešte sme si dopriali aj dezert - strúhané gaštanové pyré so šlahačkou 😝 😝 😝 och, ledva tu funím, malý sa mi riadne gúla v bruchu 😀
my dnes zelerovo-mrkvová polievka s kokosovým mliekom a obrátené rezne a zemiakový šalát, ako dezert boli kindervajíčka a čokoládový mikuláši od Mikuláša 😎
@alison758 nadherny🙂😉 😵
Ahojte kocky ja moc neprispievan, malemu zistili histaminovu intoleranciu,takze tie nase recepty su trochu ine, ale dnes urobim hovadzie rezne a k tomu slovensku ryzu. ( to moze 🙂 ).
Ahojte. chcem piecť rafaelo rezy z MMB len ci na posýpku miesto kokosu možem použit niečo iné ?
Dnes nič 🙂 máme fašírky a varené zemiaky zo včera
@natal12 a kokos prečo nechceš? Do rafaelo rezov sa hodí najviac práve ten
@lululka555 nemám ho moja 😒
ahojte nemate niekto dobry recept na dobre bryndzove halusky? ja som skusala par a moje halusky nikdy nie su take dobre ako mamine alebo ako v restike 🙂

Cafte baby,u nas dnes kysla hribova s udenymi rebrami,pecene morcacie kridla aj kuracie ''bejzbolky'' marinovane,priloha kto co chcel-ryza alebo varene zemiaky s maslom a petrzlenovou vnatkou,salat z cinskej kapusty s mrkvou a cibulou,dezert su hrncekove muffiny s cucoriedkou a cokoladou...foto aspon ''dezertu'' 😎 viac nemstiham(riadim,periem,dobre sa z toho nempo.eriem)