icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

trasko
7. dec 2014

Cafte baby,u nas dnes kysla hribova s udenymi rebrami,pecene morcacie kridla aj kuracie ''bejzbolky'' marinovane,priloha kto co chcel-ryza alebo varene zemiaky s maslom a petrzlenovou vnatkou,salat z cinskej kapusty s mrkvou a cibulou,dezert su hrncekove muffiny s cucoriedkou a cokoladou...foto aspon ''dezertu'' 😎 viac nemstiham(riadim,periem,dobre sa z toho nempo.eriem)

monacanka
7. dec 2014

u nas dneska stara dobra slovenska klasika pecene kurca ,opekane zemiaky, ryza a kompot, polievka silny slepaci vyvar kedze cela rodina ma chripku prijemnu 2adventnu nedelu plnu pohody

alison758
7. dec 2014

a na vianoce by som chcela vyskusat tieto indicke nepecene gule http://carujeme.cz/4-dietni-recepty-na-raw-kuli... ale sezamove urcite nie ten nemusim

loknicka
7. dec 2014

@nikita308 my sme ho vzdy mali este aj dlhsie po sviatkoch ked sa nezjedol... 😉 myslim ze aj do mrazaku sa moze dat 🙂

verka18567
7. dec 2014

@natal12 a teraz co?zabudla som🙂

mirage
7. dec 2014

@luciok aky mas recept? Dakujem.

mirage
7. dec 2014

@nakup zverejnujem malo, to je pravda. Varim aj uplne obycajne - ako dnes - husta fazulova s korenovou zeleninou / slovenska fazula /, karfil peceny v rure, maslove zemiaky.

Alebo specialne : Stifado z hovadzieho masa / grecky recept - hovadzina varena so skoricou, anizom, rajcinami/, alebo cuketove zavitky plnene kuskusom so zeleninou, zajac na rozmarine a bielom vine,

Ale keby som sem uz nieco mala nahodit, aspon utriem tanier od kvaciek, naaranzujem to, zvolim nieco ine ako lyzicu pyre s mastnym reznom a tromi ! platkami uhorky na takom tom hnedom tanieri co sa kedysi predavala ako vhodny do mikrovlnky..

Baby co varili - varia vynikajuco a s napadom sem uz davno neprispievaju- cest vynimkam.

nikawero12
7. dec 2014

U nás dnes slepačí vývar s rezancami a vyprážané plnené kuracie prsia s opečenými zemiakmi.

natal12
7. dec 2014

@verka18567 ta omacka na spagety s parkom

luciok
7. dec 2014
libka1
7. dec 2014

hribova polievka, hovadzie na horcii so zemiakmi, uhorky, palacinkova torta s lieskovcami

nikak23
7. dec 2014

kedze maly ma ovcie kiahne a ma vysyp aj v pusinke, tak varim vsetko mozne aj nemozne, len aby nieco spapal. Mame navarene ako v restike a kazdy mame ine jedlo, dokonca aj navstevy, ktore chcu chytit kiahne sa u nas prestravuju🙂 takze dnes sme mali na vyber: kuraci vyvar, zeleninove fasirky ( robievam z maska a zeleniny z polievky) zemiakove pyre, perkelt s haluskami, kolozvarska kapusta, paradajkova omacka s knedlou a masko na stave...no a vsetko budeme dojedat cely tyzden:D

verka18567
7. dec 2014

@natal12 jaj🙂no ak chcete mozte zahustit ale nemusite s vodou a mukou al.trosku mlieka

nikita308
7. dec 2014

@loknicka ďakujem... 🙂

loknicka
7. dec 2014

@nikita308 za malicko. Myslim ze mesiac vydrzi pernicek v pohode 😉

alias313
7. dec 2014

@luciok dakujeeeem kraasne 😉

raza
7. dec 2014

tak, dievčatá, u nás sa dnes obed "trošičku" odložil 😅 na obed sme si dali len kapustovú polievku, no a druhé sme jedli teraz ! plnené rezne šunkou a syrom s šampiňónovo- syrovou omáčkou - mňaaam. a ešte sme si dopriali aj dezert - strúhané gaštanové pyré so šlahačkou 😝 😝 😝 och, ledva tu funím, malý sa mi riadne gúla v bruchu 😀

zuna89
7. dec 2014

my dnes zelerovo-mrkvová polievka s kokosovým mliekom a obrátené rezne a zemiakový šalát, ako dezert boli kindervajíčka a čokoládový mikuláši od Mikuláša 😎

verka18567
7. dec 2014

@alison758 nadherny🙂😉 😵

tinaaa84
8. dec 2014

Takže my sme mali v sobotu hráškovú omáčku a piekli sme s mamou medovníky z 3 kg múky a 3 kg medu, takže teraz ma čaká už len ozdobovanie. Na skúšku som upiekla mame medvedie labky, nejedli sme ich asi 15 rokov, vydarili sa až tak že sme sa všetci prejedli. Včera sme mali plnenú papriku a knedľu.

evakliestikova
8. dec 2014

Ahojte kocky ja moc neprispievan, malemu zistili histaminovu intoleranciu,takze tie nase recepty su trochu ine, ale dnes urobim hovadzie rezne a k tomu slovensku ryzu. ( to moze 🙂 ).

natal12
8. dec 2014

Ahojte. chcem piecť rafaelo rezy z MMB len ci na posýpku miesto kokosu možem použit niečo iné ?

tinaaa84
8. dec 2014

@natal12 Čo tak použiť opražené mandľové lupienky?

mahulenka87
8. dec 2014

Dnes nič 🙂 máme fašírky a varené zemiaky zo včera

natal12
8. dec 2014

@tinaaa84 to zas nemám tie lupienky ☹ a do obchodu sami nechce isť heh

lululka555
8. dec 2014

@natal12 a kokos prečo nechceš? Do rafaelo rezov sa hodí najviac práve ten

natal12
8. dec 2014

@lululka555 nemám ho moja 😒

verka18567
8. dec 2014

Ahojte dnes prvykrat som piekla medovnicky🙂niesu krasne ale chutne🙂

manchester1987
8. dec 2014

ahojte nemate niekto dobry recept na dobre bryndzove halusky? ja som skusala par a moje halusky nikdy nie su take dobre ako mamine alebo ako v restike 🙂