icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

malinovka333
19. mar 2011

ako každú sobotu aj túto musím upiecť môjmu bratovi jemný jablkový koláč,on ho zbožňuje a aspom si nemusím lámať hlavu nad tým čo upiecť,takže pôjdem nato 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
silvia31
19. mar 2011

ahojte maminky, prosím Vás nemáte nejaký tip pre nás? otec hodil do fazuľovej polievky klobásky a tak neskutočne teraz štípe tá polievka, že pre ostatných je nejedlá - čím by sme ju mohli trošku "odštiplaviť"?? 😅 vďaka

eva7780
19. mar 2011

slepačia polievka,francuzke zemiaky od vcera a upiekla som koláč s kyslého mlieka

mia258
19. mar 2011

Paradajková omáčka, sójové fašírky, zemiaky. Hruškovo-makový koláč s mandľami 🙂

bambi2
19. mar 2011

@mia258 mnam!!! pridem na obed 😀

mia258
19. mar 2011

@bambi2 kľudne príď, pozývam 😀

bambi2
19. mar 2011

@mia258 jej ty si zlata... 😉 keby to nebolo tak daleko...

titkovamiriam
19. mar 2011

morčacia polievka-plnený rezen kasa- šalát

bzuco
19. mar 2011

hovädzia polievka, fašírka a zemiaková kaša

a poobede upečiem mäteník...mňááááááááááááám už sa naň teším

mmonika
19. mar 2011

sladku fazulovu polievku s hrubymi slizami ,a ryza +klasicke rezne 😉 a ako kolac je torta 😀

mariana0915
19. mar 2011

@silvia31 AHOJ SKUS odliat z polievky (vodu) a dat novej vody a dat povarit ale už bez klobasy 🙂 🙂 🙂 🙂

mariana0915
19. mar 2011

my varime polievka z morcacieho kridla +bryndzove halusky + babovka 🙂

mariana0915
19. mar 2011

@bzuco mätenik???????a to je kolac z mäty???????alebo hm????? 😀 😀 😀 😀 😀

michele11
19. mar 2011

U nas je dnes vyvar, francuzske zemiaky, zeleninovy slalat a kolac z kysleho mlieka. A na veceru palacinky.

kamajka
19. mar 2011

ahojte🙂 my karfiolová polievka, ryba+ kaša+ kompót 🙂 🙂 🙂

michele11
19. mar 2011

@eva7780 teraz citam, ze sme mali rovnake chutky 😀

kamajka
19. mar 2011

@michele11 to zjete všetko? my len polievku a druhé, moji jedia ako vrabci aj to do nich ledva natlačím, šalát a koláč by som už do nich nevpratala ani keby som sa na hlavu postavila, inšpirovala si ma s palacinkami, ale už mi lezú hore krkom, tak spravím lievance na večeru 🙂 😎 😀 😝

michele11
19. mar 2011

@kamajka Ja mam vodovy den, cize ja mam len vonu na obed 😀 . Mm ma velky apetit, takze este mam strach, ze na veceru nebudu stacit palacinky, ale bude treba zase mäso kuchtit. Myslis, ze je to velka davka na obed??? Ja ked citam, co tu podaktore baby vyvaraju, tak sa citim ako neschopna, ze sa neviem tiez dokopat k takemu menu 😠 .

kamajka
19. mar 2011

@michele11 Tak akože ja som tiež prekvapená z tých chodov 😀 , kto by to tolko varil, niežeby som bola lenivá, ale tak pretrhnúť sa nepretrhnem však to by som celé dni len varila, a to ja veru nemusím 😝 😅

danka.chomka
19. mar 2011

my mame dnes lososa s chrumkavou crustou, omacku z irskeho masla citrovonovej kory a rozmarynu a ako priloha sladke zemiaky, normalne zemiaky a zeler v rure spolu s tymianom a cesnkom. Vyzivova bomba 🙂 velmi chutilo 🙂

morca3
19. mar 2011

Ahojte 🙂 ja som dnes kuraciu polievku ,pečene kuracie stehna+ryža+kompot a škoricovníky 😉

happy8051
19. mar 2011

polievka z ruzickoveho kelu, grilovane kuracie stehná, grilovane zemiaky, mrkvovy salat s ananasom

sofinka18
19. mar 2011

drobkova polievka a zemlovka zo vcera 😀

bzuco
19. mar 2011

@mariana0915 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tu u nás tomu tak vravíme.....je to vlastne kapustník - slaný kapustový koláč

mariana0915
19. mar 2011

@bzuco 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jajjjjjjjjj

jarunka111
19. mar 2011

zeleninová polievka so syrovo-krupicovými haluškami pečienka s ryžou a kyslou uhorkou 😉 a bude aj na zajtra, ešte vymyslím nejaký koláčik, najlepšie rýchly - ak máte nejaké overené budem povdačná za recept 😉

eva7780
19. mar 2011

@michele11 😀 😀 😀 to je náhoda 😉

malinovka333
19. mar 2011

@stvura zajtra ti sem dam ten recept oki?dnes už nemam cas

stvura
Odpoveď bola odstránená