Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte maminky, prosím Vás nemáte nejaký tip pre nás? otec hodil do fazuľovej polievky klobásky a tak neskutočne teraz štípe tá polievka, že pre ostatných je nejedlá - čím by sme ju mohli trošku "odštiplaviť"?? 😅 vďaka
slepačia polievka,francuzke zemiaky od vcera a upiekla som koláč s kyslého mlieka
Paradajková omáčka, sójové fašírky, zemiaky. Hruškovo-makový koláč s mandľami 🙂
morčacia polievka-plnený rezen kasa- šalát
hovädzia polievka, fašírka a zemiaková kaša
a poobede upečiem mäteník...mňááááááááááááám už sa naň teším
sladku fazulovu polievku s hrubymi slizami ,a ryza +klasicke rezne 😉 a ako kolac je torta 😀
@silvia31 AHOJ SKUS odliat z polievky (vodu) a dat novej vody a dat povarit ale už bez klobasy 🙂 🙂 🙂 🙂
my varime polievka z morcacieho kridla +bryndzove halusky + babovka 🙂
@bzuco mätenik???????a to je kolac z mäty???????alebo hm????? 😀 😀 😀 😀 😀
U nas je dnes vyvar, francuzske zemiaky, zeleninovy slalat a kolac z kysleho mlieka. A na veceru palacinky.
ahojte🙂 my karfiolová polievka, ryba+ kaša+ kompót 🙂 🙂 🙂
@michele11 to zjete všetko? my len polievku a druhé, moji jedia ako vrabci aj to do nich ledva natlačím, šalát a koláč by som už do nich nevpratala ani keby som sa na hlavu postavila, inšpirovala si ma s palacinkami, ale už mi lezú hore krkom, tak spravím lievance na večeru 🙂 😎 😀 😝
@kamajka Ja mam vodovy den, cize ja mam len vonu na obed 😀 . Mm ma velky apetit, takze este mam strach, ze na veceru nebudu stacit palacinky, ale bude treba zase mäso kuchtit. Myslis, ze je to velka davka na obed??? Ja ked citam, co tu podaktore baby vyvaraju, tak sa citim ako neschopna, ze sa neviem tiez dokopat k takemu menu 😠 .
my mame dnes lososa s chrumkavou crustou, omacku z irskeho masla citrovonovej kory a rozmarynu a ako priloha sladke zemiaky, normalne zemiaky a zeler v rure spolu s tymianom a cesnkom. Vyzivova bomba 🙂 velmi chutilo 🙂
polievka z ruzickoveho kelu, grilovane kuracie stehná, grilovane zemiaky, mrkvovy salat s ananasom
drobkova polievka a zemlovka zo vcera 😀
@mariana0915 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tu u nás tomu tak vravíme.....je to vlastne kapustník - slaný kapustový koláč
@bzuco 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jajjjjjjjjj
zeleninová polievka so syrovo-krupicovými haluškami pečienka s ryžou a kyslou uhorkou 😉 a bude aj na zajtra, ešte vymyslím nejaký koláčik, najlepšie rýchly - ak máte nejaké overené budem povdačná za recept 😉
@stvura zajtra ti sem dam ten recept oki?dnes už nemam cas

ako každú sobotu aj túto musím upiecť môjmu bratovi jemný jablkový koláč,on ho zbožňuje a aspom si nemusím lámať hlavu nad tým čo upiecť,takže pôjdem nato 😉