icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

erulka77
13. dec 2014

u dnes langoše,tatarska alebo kečup a so syrom, na večeru dukátové buchtičky s vanilkovým pudingom 🙂 😉 🙂

mili7
13. dec 2014

Ahojte, u nás sa dnes varí
- krémová hrachová polievka zo žltého hrachu s párkom,
- cestoviny s domácou paradajkovou omáčkou na spôsob morca delly,
- špaldové palacinky.
Dobrú chuť a pekný deň všetkým 🙂

ivi31
13. dec 2014

U nás dnes hovädzí vývar, zemiaková kaša, hovädzie varené a paradajková omáčka 🙂

m_ij_ka
13. dec 2014

hrachová kaša, langoše s kečupom a syrom 🙂

katuska1988611
13. dec 2014

@verka18567 dakujem 🙂

karinkaeich
13. dec 2014

kolozvarska kapusta + zemiaky + kysla smotana

saxana36
13. dec 2014

Dnes polievka kelova,kuracinka a kari ryza a vegetarianovi plnene šampiony

libka1
13. dec 2014

dojedame halaszle a bolonske spagety k tomu

lululka555
13. dec 2014

Ja som dneska nevarila,dojedli sme pečené kura zo včera s plnkou a ryžu. Práve si miesim cestá na linecké a lieskovcové rohlíčky 😉

nikak23
13. dec 2014

Vcera mal drahy Vianocnu kapusnicu z prace, ktoru ani neochutnal, ale vinka ochutnal evidetne dost, tak ma tazky den🙂 tak u nas sa dnes musel varit vyvar ako liek, my sme s malym mali masko, ryza, stavicka, uhorkovy salat a teraz mame na veceru asi linecke pecivo, ktore lepime lekvarom, ale nejako rychlo sa mina. No a drahy ma Coca Colku🙂) zajtra asi klasika pecene kura, zemiakove pyre. Pekny vikend vsetkym!!

m_ij_ka
13. dec 2014

naša večera vajíčka na mäkko, chlieb 🙂

dana_l
13. dec 2014

deti dojedaju zivansku

raza
13. dec 2014

ahojte, dievčatá, ste tu niektorá, ktorá kupuje hotové medové pláty? poradili by ste mi, ktoré sú dobré a majú najbližšie k domácim?? je mi samozrejme jasné, že domáce sú domáce, ale vzhľadom k tomu, že za týždeň rodím by som si robotu rada uľahčila 😅

adulikka
13. dec 2014

@raza ja kupujem v tescu už s tou čokoládou navrchu ,sú o niečo drahšie ako bez ,ale keď si predstavím ,že kúpiť čokoládu ,rozpustiť čokoládu ,natrieť čokoládu a potom umývať riady po čokoláde... 😀 ,tak sa oplatí kúpiť

nikawero12
14. dec 2014

@raza ja som pár krát kúpila medové pláty z tesca. Nie je to samozrejme taká kvalita ako domáce, ale dá sa. Akurát mi na nich vadí to, že niekedy rozmerovo nie sú všetky pláty úplne rovnaké a ked ich naplním, jeden plát prečnieva cez druhý niekoľko mm a potom okraj zákuskov nebusí byť pekný.

lucikatn
14. dec 2014

Ahojte, vcera som robila sampinonovu polievku s melencami a na oslavu hydinovy /majonezovy/ salat + chlieb, kolac pribinacik - piskotik. Dnes dojeme polievku a mozno urobim cestoviny s tuniakom a olivami - uvidim ci budu chlapi chciet druhe... Chystam sa vypekat - vanilkove rozky, druhu varku medovnickov, suhajdy a nepecene gulky.

m_ij_ka
14. dec 2014

naše raňajky chlieb s maslom a džemom, kakao 😉

ivushqa
14. dec 2014

dobré ránko dievčatá 😵 . U nás bude dnes slepačia polievka, pečené údené koleno+dusená kvasená kpusta+zemiakové knedle a zákusok ešte neviem (ale chystám sa konečne začať piecť k sviatkom, tak možno budú ujedať z toho 😅 )

bianina1
14. dec 2014

kedze dneska oslavujeme dcerkine narodeniny takze vcera som sa cely den prplala s tortou a tu je výsledok ved posudte sami

efci
14. dec 2014

Vikendove pecenie, oriesky a kosicky cakaju na naplnenie 🙂

pipinka4
14. dec 2014

Ahojte babulky nemate nahodou na zvys te nalepky na lidl kucharku?strasne by som ju chcela len nestihnem do.vianoc tolko nalepiek zohnat.ak by sa nasla dobra dusicka co by mi podarovala 🙂 samozrejme za postovne 🙂

trasko
14. dec 2014

Ahojte babule..u nas dnes vyvar.z domacej sliepky,s domacimi.krajanymi rezancami,kuracie masko marinovane v jogurte s cesnakom,ryza pre mojich ryzozrutov,pre mna "nemecky zemiakovy salat",uhorkovy salat a robim este tieto fantasticke sisky s marhulovym dzemom.ak sa stihne,tak bude aj fotka...peknu nedelu http://varecha.pravda.sk/recepty/makkucke-sisky...

trasko
14. dec 2014

Jaaaaj a masko bude obalene v syrovej struhanke a vyprazene 😉

leiladomi
14. dec 2014

Vcera sme trosku oslavovali tak boli pizzové slimačiky, makový kolacik, medovníčky, cesnakova a syrova natierka a na prípitok bowle 😉

maculik
14. dec 2014

AHojte kočky,
môže ísť koložvárska kapusta do mrazničky? Bola tu na týždeň mama a pred návratom na Sk mi navarila obrovský pekáč a keďže deti to nejedia, mm je preč, tak ja nemám šancu to dojesť. A dnes s tým už treba niečo robiť, len je mi ľúto to vyhodiť. Ďakujem 🙂

lovely_choice
14. dec 2014

Vcera a dnes pecene kacacie stehna so zemiakovou kasou 😉

verka18567
14. dec 2014

Ahojte dnes hov.vyvar a masko bravcove s baby mrkvickami a tarhona🙂

m_ij_ka
14. dec 2014

hovädzí vývar s pečeňovými haluškami, pečené mäso, knedľa, kapusta