Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte, u nás sa dnes varí
- krémová hrachová polievka zo žltého hrachu s párkom,
- cestoviny s domácou paradajkovou omáčkou na spôsob morca delly,
- špaldové palacinky.
Dobrú chuť a pekný deň všetkým 🙂
Linecké keksíky
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41555-lineck...
U nás dnes hovädzí vývar, zemiaková kaša, hovädzie varené a paradajková omáčka 🙂
hrachová kaša, langoše s kečupom a syrom 🙂
@verka18567 dakujem 🙂
kolozvarska kapusta + zemiaky + kysla smotana
dojedame halaszle a bolonske spagety k tomu
Ja som dneska nevarila,dojedli sme pečené kura zo včera s plnkou a ryžu. Práve si miesim cestá na linecké a lieskovcové rohlíčky 😉
Vcera mal drahy Vianocnu kapusnicu z prace, ktoru ani neochutnal, ale vinka ochutnal evidetne dost, tak ma tazky den🙂 tak u nas sa dnes musel varit vyvar ako liek, my sme s malym mali masko, ryza, stavicka, uhorkovy salat a teraz mame na veceru asi linecke pecivo, ktore lepime lekvarom, ale nejako rychlo sa mina. No a drahy ma Coca Colku🙂) zajtra asi klasika pecene kura, zemiakove pyre. Pekny vikend vsetkym!!
naša večera vajíčka na mäkko, chlieb 🙂
deti dojedaju zivansku
ahojte, dievčatá, ste tu niektorá, ktorá kupuje hotové medové pláty? poradili by ste mi, ktoré sú dobré a majú najbližšie k domácim?? je mi samozrejme jasné, že domáce sú domáce, ale vzhľadom k tomu, že za týždeň rodím by som si robotu rada uľahčila 😅
@raza ja som pár krát kúpila medové pláty z tesca. Nie je to samozrejme taká kvalita ako domáce, ale dá sa. Akurát mi na nich vadí to, že niekedy rozmerovo nie sú všetky pláty úplne rovnaké a ked ich naplním, jeden plát prečnieva cez druhý niekoľko mm a potom okraj zákuskov nebusí byť pekný.
Ahojte, vcera som robila sampinonovu polievku s melencami a na oslavu hydinovy /majonezovy/ salat + chlieb, kolac pribinacik - piskotik. Dnes dojeme polievku a mozno urobim cestoviny s tuniakom a olivami - uvidim ci budu chlapi chciet druhe... Chystam sa vypekat - vanilkove rozky, druhu varku medovnickov, suhajdy a nepecene gulky.
naše raňajky chlieb s maslom a džemom, kakao 😉
dobré ránko dievčatá 😵 . U nás bude dnes slepačia polievka, pečené údené koleno+dusená kvasená kpusta+zemiakové knedle a zákusok ešte neviem (ale chystám sa konečne začať piecť k sviatkom, tak možno budú ujedať z toho 😅 )
Ahojte babulky nemate nahodou na zvys te nalepky na lidl kucharku?strasne by som ju chcela len nestihnem do.vianoc tolko nalepiek zohnat.ak by sa nasla dobra dusicka co by mi podarovala 🙂 samozrejme za postovne 🙂
Ahojte babule..u nas dnes vyvar.z domacej sliepky,s domacimi.krajanymi rezancami,kuracie masko marinovane v jogurte s cesnakom,ryza pre mojich ryzozrutov,pre mna "nemecky zemiakovy salat",uhorkovy salat a robim este tieto fantasticke sisky s marhulovym dzemom.ak sa stihne,tak bude aj fotka...peknu nedelu http://varecha.pravda.sk/recepty/makkucke-sisky...
Jaaaaj a masko bude obalene v syrovej struhanke a vyprazene 😉
AHojte kočky,
môže ísť koložvárska kapusta do mrazničky? Bola tu na týždeň mama a pred návratom na Sk mi navarila obrovský pekáč a keďže deti to nejedia, mm je preč, tak ja nemám šancu to dojesť. A dnes s tým už treba niečo robiť, len je mi ľúto to vyhodiť. Ďakujem 🙂
hovädzí vývar s pečeňovými haluškami, pečené mäso, knedľa, kapusta

u dnes langoše,tatarska alebo kečup a so syrom, na večeru dukátové buchtičky s vanilkovým pudingom 🙂 😉 🙂