icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

libka1
14. dec 2014

na ranajky skvarkova natierka, na veceru budeme mat langose a obed nebol, lebo som sama doma tak sa tesim ze nemusim varit 😀

adulikka
14. dec 2014

Kúpila pekný veľký karfiol,tak z neho zeleninova polievka a vyprazany karfiol a vcera medovniky mi chapci pomahali robit .

lucikatn
14. dec 2014

Ahojte, hydinovy salat, pribinacik-piskotik na plechu a druha varka medovnikov - dufam ze tato uz vydrzi do Vianoc ♥

qtinka46
14. dec 2014

Dnes sme mali paradnu sosovicovu polievku s vajickom , a veru chutila aj najmensej :P

nikawero12
14. dec 2014

U nás dnes kapustová polievka, pečené kura s ryžou a kompotom. A tiež som piekla medovníčky.

slimstar
14. dec 2014

Inšpirácia do kuchyňe, sladké srdiečka
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1667-ins...

m_ij_ka
14. dec 2014

naša večera (my s mužom) huspenina, cibuľa, chlieb
baby mali krupicovú kašu s grankom 🙂

mili7
14. dec 2014

U nás sa dnes dojedalo zo včerajška a varila som guláš na zajtra a piekla som citrónovo-vanilkovú bábovku.

raza
14. dec 2014

@lucikatn ahoj, mohla by som poprosiť recept na ten hydinový šalát ?
@trasko ahoj, aký je to nemecký zemiakový šalát?

trasko
15. dec 2014

@raza ahoj,zemiaky v supke varene,cibula,kysla uhorka,sol,korenie,olej,oregano a tepla zalievka z vody,cukru a octu.zemiaky esste horuce pokrajat,poliat olejom.pomiesat s ostatnymi surovinami.je sa teply aj studeny.kto ako chce

raza
15. dec 2014

@trasko ďakujem 🙂 mňam,to znie dobre,vyskúšam 🙂

katussska24
15. dec 2014

Najlepšia vianočka na svete ! Som na seba fakt hrdá, moja prvotina, nie som až taký kulinársky macher 🙂

recept v albume: https://www.modrykonik.sk/blog/katussska24/albu...

hatapkagb
15. dec 2014

My mame dnes vajickovu polievku a syrovo kuracie cestoviny zapekane

hatapkagb
15. dec 2014

@lucikatn ahoj.poprosila by som ta receptik na ten hydinovy salat,dakujem pekne

tinaaa84
15. dec 2014

V piatok som robila pečené kuracie stehná na zemiakoch a jablkách a hríbovú polievku a v nedeľu sme mali pečené kura, kapustový šalát a tarhoňu. A konečne som sa pustila do ozdobovania medovníkov, zatiaľ len mená rodinných príslušníkov a potom aj ostatné. Mám čo robiť aby som to stihla do vianoc keďže sme s mamou piekli z 3 kg múky a 3 kg medu.

lululka555
15. dec 2014

ahojky,ja len tak na rychlo,peciem o 106 😀
vcera som robila vyvar,plnenu panenku susenymi rajcinami,syrom ,basmati ryza a salat a piekla som pernikovy zavin
dnes peciem lieskovcove rozteky,koka susienky,a linecke 😉

daniz
15. dec 2014

V sobotu sme mali brokolicovo-syrovú polievku + špagety s domácou zmeskou na špagety + syr, na večeru opekané mäsko a bageta
v nedeľu šamp. polievka a stroganov z morčacích pŕs + ryža, opekané zemiačky a už sa pomaly vypeká na vianoce.

piskotka3008
15. dec 2014

@lululka555 ahoj, ako si robila tu plnenu panenku?

katussska24
15. dec 2014

dnes slepaci vyvar - netradicne pondelok 🙂 - dojeme sa tou mojou vianockou, diabolskymi toastami, cesnakovymi hriankami s kyslou kapustou 🙂 kazdemu dla chuti 😎 a zajtra mam na plane bryndzove halusky 😝

naty1987
15. dec 2014

U nas hovädzi vyyvar a pecene kuracie stvrte robene v tom sacku na pečenie a pecene zemiaky

m_ij_ka
15. dec 2014

naša večera obložené chlebíky ( maslo, šunka, syr, vajíčko, rajčina, paprika) 😉

nakup
15. dec 2014

@maculik áno ja vždy navarím koložvársku tak isto veľa a potom kocky koložvárskej dávam zamraziť a je ako čerstvá

maculik
15. dec 2014

@nakup dakujem, vcera som to riskla a zamrazila, pocka nas, ked sa vratime zo Sk a bude prazdna chladnicka 😀

lucikatn
15. dec 2014

@raza
@hatapkagb ahojte, recept mam u seba v albume 🙂

rendita
15. dec 2014
rebeka33
15. dec 2014

Prosim pred nedavnom tu bol fotorecept na rozky a boli vyborne. Ja b.... som si ho nezapisala. A odvtedy neviem trafit a mala si ich prosi. Dakujem.

ba_by
16. dec 2014

Čo dnes? ☹ zúfalá som ☹

kuukii
16. dec 2014

zohnala som si včera bielu nutelu tak dnes palacinky 🙂 nutelové a aj džemové 🙂