icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

monacanka
27. dec 2014

nevarim nic do pondelka dojedacky zemiakovy& salat, udene meso, kapustnica, kolace....

m_ij_ka
27. dec 2014

vývar z kačacích drobov so zeleninou, fučka a kuracie prsia s broskyňou a syrom 🙂

adulikka
27. dec 2014

Do dnes sme dojedali z vianoc .Dva rezne ,jedna ryba ,šalátu ,z rezancovej a kapustnice sme si podelili,každý niečo .Zajtra upeciem kurca na cibulke a k nemu ryžu .

Večera sucha ,rožky syr salama

marlenka75
28. dec 2014

Včera morčacie prsia v žapmionovej omáčke s brokolicou, zemiakové halušky, dnes vývar z kostí s játrovými knedličkami, ryža, vyprážané rezne, kyslá uhorka, čokoládový puding s jahodami, piškotami a šlahačkou.

babulka82
28. dec 2014

my mame dnes kapusticu,pre decka rascovu s vajičkom ,kuracie sote s ryžou 🙂

m_ij_ka
28. dec 2014

hovädzí vývar so zeleninou,pečené mäso, knedľa, kapusta 😉

nakup
28. dec 2014

Ahojte myslela som si že počas sviatkov tu budú viacej príspevkov ... no asi nebol čas 🙂 my dnes trošku ľahšie karé plnené cesnakom, bylinkami a slaninkou, zemiaková kaša a zeleninka na pare

nakup
28. dec 2014
slimstar
28. dec 2014

Špeciálne raňajky pre deti, roztomilý medvedíkový toast
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1572-spe...

nikawero12
28. dec 2014

Aj ked je dnes nedeľa, u nás "len " zapečená zelenina. Po toľkých dňoch sviatkov a prejedania sa mäsom konečne niečo na "odľahčenie" žalúdka 🙂

verka18567
28. dec 2014

ahojte dnes brav.masko s parkami a ryzou🙂

mata95
28. dec 2014

ja už mäso najbližšie dni nechcem ani vidieť, aj ked na silvestra zas bude..... tak dnes len rezance s tvarohom(premna fuj) ale drahy si prial ....

lucikatn
29. dec 2014

Ahojte, na ranajky sme mali spaldovo-jablkove lievance poliate bielym jogurtom zmiesanym s pr.cukrom a domaci jahodovy dzem. Na obed bude paprikas z kuracich stehien a kolienka + kysle uhorky. Chkebik sa uz chladi. A pre inspiraciu - cez vikend sme mali pecene morcacie stehno + kacacie stehna s dusenou kapustou ( aj biela aj cervena) a knedlou.

fordikford
29. dec 2014

dnes bude biela strukova a cesnakove trojuholničky 🙂

m_ij_ka
29. dec 2014

naša večera šunka s chrenom, rohlíky

slimstar
29. dec 2014
libka1
30. dec 2014

vcera sme dojedali rascovo vajickovu polievku a mali sme privarok zo zelenych fazuliek s volskym okom, cokoladovy puding s piskotami a malinami a piekla som spaldove bagety
dnes spravim kapustnicu, bude uz aj na zajtra a nad druhym este rozmyslam, ale bud zapecene cestoviny s kuracim masom, spenatom a mozarellou alebo kuraci paprikas s cestovinou, ale asi to prve, lebo mam chut na paradajkovo cibulovy salat a k tomu sa hodi 🙂

m_ij_ka
30. dec 2014

kurací vývar, ryža a pečené kura,

mima2778
30. dec 2014

My dnes slepacia polievocka a lokse,co ostali,naplnime makom 🙂

danulaus
30. dec 2014

Konecne sme dojedli zemiakovy salat takze dnes odlahcenie🙂zeleninova polievka a steaky🙂

marlenka75
30. dec 2014

Rajčinová polievka, zemiaková kaša, vyprážaný syr, tatarská omáčka.

lillona
30. dec 2014

Vcera kuracie prsia v kari omacke s ryzou a dnes bravcove kare v pikantnom pace a opekane zemiaky

slimstar
30. dec 2014

Budapeštianska bryndzová a vajíčková nátierka
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/543-buda...

martina1902
30. dec 2014

vianoce u nás 🙂

sirinka
30. dec 2014

@rendita banany krajas na kolieska ci pozdlzne?

trudka4
30. dec 2014

Dnes jsme si dali do nosu - Zapečené palačinky, plněné mletým masem

Suroviny na masovou směs :
cibule 1 kus
mleté maso asi 750 g
sůl, mletý pepř, majoránka, mletá paprika
rajčatový protlak 1 větší konzerva
čerstvé žampiony podle potřeby
Niva 100 g
Eidam 100 g
smetana 1 kelímek + 3 vejce - smíchat

Suroviny na palačinky :
mléko 1 l
hladká mouka 400 g
vejce 3 ks
sůl špetka
prášek do pečiva 1/2 lžičky

Postup :
Maso podusíme na cibulce, do toho přidáme žampiony, sůl, pepř, papriku, protlak a nakonec do udušeného masa majoránku.
Plníme palačinky, stočíme, naskládáme do vymaštěného pekáče. Posypeme strouhanými sýry, zalejeme smetanou smíchanou se 3 vajíčky a trošku osolenou.
Dáme zapéct dohněda. Takovýchhle palačinek stačí 2 – 3 kusy pro 1 osobu.