icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rendita
31. dec 2014

@sirinka
Krájam ich pozdĺžne

rendita
31. dec 2014

@sirinka
Krájam ich pozdĺžne

rendita
31. dec 2014

Silvestrovské menu - Niečo si z toho určite vyberiem a vyskúšam
http://www.info.sk/sprava/54670/silvestrovske-m...

modrinka1
31. dec 2014

Kačku :D

marlenka75
31. dec 2014

@modrinka1 My zajtra 🙂

marlenka75
31. dec 2014

Kurací vývar, kuracie ryzoto, kyslá uhorka, čokoládový puding s piškotami, ovocím a šlahačkou.

lydia22
31. dec 2014

Paradajkova polievka, kare na prirodno s ryzou a opekanymi zemiakmi vianocne kolace uz mame spapane tak som vcera urobila linecky jablkovy a dnes pudingoš

lenka369
31. dec 2014

ahoy baby nejaka chutna natierka na pecivo vhodna na silvestra......kazdy rok robim cestacku uz by to chcelo zmenu dakjuem za odpovede.

slimstar
31. dec 2014

Tri silvestrovské koktaily s brusnicami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1680-tri...

jongopongo
31. dec 2014

Ahojte dnes sme mali ako kazdy silvester kapra a salat a kysla kapustova rybacia polievka ....zajtra sa do toho pustame 🙂)

gucz
31. dec 2014

Ahojte... ja dnes ak by tu na Mk nebolo toľko statusov o Silvestri, tak ani neregistrujem, že je. Som chorá, aj deti, tak som ani nič nevyvárala. K obedu sme mali silný kurací vývar so slížikmi, potom mäsko s talianskou zeleninovou zmesou na šťave s ryžou. Oboje zostalo zo včera. Na večeru sme si dali tousty so syrom, šunkou, salámikom a teraz som spravila pár chlebíčkov, aby sa nepovedalo. Všetci v rodine berieme lieky, tak si pripijeme asi čajíkom 😉

Ale hlavne že je pohoda

efci
31. dec 2014

Dnesne sladke menu: rano babovka s kuskami cokolady, neskor Tarte au citron a Fondant au chocolat s horucimi malinami 🙂
Inak sme mali sosovicovu kyslu, hovadzie s fazulami a paprikami, foie gras, udeneho lososa a klobaska nesmie chybat 🙂
Stastny Novy rok kucharocky!!!

marlenka75
1. jan 2015

Pečená kačica s kapustou a žemľovými knedľami, pizza rohlíčky a jablková štrudla.

zenulkaaa
1. jan 2015

Ja som včera robila kapustničku a sviečkovú. Takže máme aj na dnes.

m_ij_ka
1. jan 2015

kurací vývar s pečeňovými haluškami, bravčové kocky na hríboch na šťave, knedľa

sami51
1. jan 2015

Ahojte, poprosím vás nemáte nekjaky fajn chutný recept na tortu s krémom mascarpone,? vopred velka vdaka

timea7
1. jan 2015

ja som robila kakaový korpus, prevariť dve šľahačky s dvomi bielymi čokoládami, po vychladnutí vymiešať s dvomi baleniami mascarpone, do krému som pridala mrazené maliny.

slimstar
1. jan 2015

Kotlíkový guláš z bravčového mäsa
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1681-kot...

nakup
1. jan 2015

dnes som potrebovala sa zbaviť tvarohu tak koláčik z kysnutého cesta s čučoriedkami, tvarohom a posýpkou 🙂

vivusika
1. jan 2015

my sme dnes dojedali ražniči od včerajšej večere, kapustnicu a urobila som iba hranolky. Na večeru si decká rozkázali krupicovú kašu 🙂 Zajtra ešte kapustnicu a uvidíme, na čo budeme mať chuť 😉

verka18567
1. jan 2015

ahojte vcera pecene bravcove so zemiakmi prazena kysla kapusta,pycove slimaky🙂

lizatko1009
1. jan 2015

mrkvova pomazanka, kuraci vyvar a svieckova na smotane a portskom vine s borievkami a domaci knedlik

lizatko1009
1. jan 2015
fakegamecz
2. jan 2015
Používateľ fakegamecz je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fakegamecz.

My ideme robiť v nedeľu kuracie rezne vo výbornom náleve 🙂 http://ikuchar.sk/recept/kuracie-rezne-vo-vybornom-naleve/

libka1
2. jan 2015

Fazulovy privarok s udenym, vyvar z kralika

mili7
2. jan 2015

Hrstková polievka zo včera, paradajková polievka, kalerábové placky so zemiakovou kašou

mimika123
2. jan 2015

dnes sosovicova polievka a bryndzove halusky

gianni
2. jan 2015

stále, stále šošovicová polievka s údeným a kuracie stehná s pečenými zemiakmi a pre mňa s podusenou kyslou kapustou...
dnes je aj čerstvé mliečko tak bude aj domáci jogurt...(ale až ked prídem z práce 🙂 )