icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dana_l
6. jan 2015

piekla som chlieb - hladka a celozrnna muka spolu

m_ij_ka
6. jan 2015

naše raňajky vianočka s maslom a čučoriedkovým džemom, kakao

labocca
6. jan 2015

dnes na obed kremova sosovicova polievka /z cervenej sosovice/ a francuzske zemiaky, calamada...

lillona
6. jan 2015

@labocca prosim ta ako robis tu sosovicovu polievku. Tiez chcem dnes robit,ale ja neviem moc polievky robit 🙂 ak by sa mi hodil nejaky dobry recept 😉

mili7
6. jan 2015

Semolinové cestoviny, kuracie prsia, smotanová omáčka na spôsob sviečkovej.

evulienkaslx
6. jan 2015

fazulova polievka s udenym masom, br. kare zapecene s cibulkou , olivami, paradajkou a udenym syrom s pecenymi zemiackami a cucoriedkovy kolac s posypkou 😉

trasko
6. jan 2015

Cafte...mame este slepkovy vyvar a mojim chlopom som zemlovku....ja take nejem,tak budem mat slaninu(asi) 🙂

labocca
6. jan 2015

@lillona ahoj🙂). Prepac,neskoro odpisujem.... Priznam sa ,ze hoci polievky varim rada a takmer denne ale tuto som dnes varila 1x🙂))). A bola vyborna....vraj🙂. Tak recept: na oleji som posmazila cibulku, pridala som 2 na kocky nakrajane mrkvy a sosovicu. Vsetko som povarila. Potom som pridala bujon, trosku mleteho cierneho korenia, sol a strucik cesnaku. Chvilku sa to varilo. Vsetko som rozmixovala. A pridala cca 2dcl mlieka, doliala som vodu a na koniec kyslu smotanu ,asi 2 PL. Niekto pridava aj smotanu sladku, tu som nedala,vtedy sa mi zda polievka prilis syta.

trasko
6. jan 2015

@dana_l kde si kupila osatku prosim ta?

dana_l
6. jan 2015

@trasko ja nie som na svk. a tuna sa mi podarilo kupit.

lillona
6. jan 2015

@labocca nevadi 🙂 uz som nejaku vyrobila a nastastie sa da zjest 😀 ale dakujem za recept 😉

shrekula
6. jan 2015

zeleninová polievka s haluškami a rizoto so zeleninou a sójou + červená repa :D

m_ij_ka
6. jan 2015

kurací vývar s pečeňovými haluškami, rizoto s kuracím mäsom, čalamáda

lucikatn
6. jan 2015

@trasko ahoj, ja som si objednala cez internet - vygoogli si osatky Dzvonik. Velmi rychle dodanie a prijemne jednanie. O 2 dni po telefonickej obj. som ich mala doma 🙂

m_ij_ka
6. jan 2015

naša večera chlebíky s pomazánkou z treščej pečene

zuju2
6. jan 2015

My dnes bryndzové halušky a zajtra asi rizoto.

lydia22
6. jan 2015

dnes halušky s tvarohom a babovka

trasko
6. jan 2015

@lucikatn dakujeeeem

slimstar
6. jan 2015
azbestica
6. jan 2015

@m_ij_ka poprosim recept....ja som velka fanynka pomazaniek 🙂

marlenka75
6. jan 2015

Česneková polievka, pečené kurča, ryža, ľadový šalát.

tinaaa84
7. jan 2015

Všetko dobré vám všetkým v novom roku. Takže my sme mali na vianoce klasiku,varený bôb, šošovicovú polievku, filety z heika a zemiakový šalát, na 2.sviatok vianočný kapusta, knedľa a bravčové mäso. Potom neskôr kelovú polievku, bravčový rezeň a zemiakové pyré a špaldové kapustníky (viď foto), slovenská ryža, pečené zemiaky, bravčové karé s paradajkovou polpou posypané parmezánom a s plátkami mozarelly, zeleninová polievka, zeleninový šalát. Na Silvestra som robila chlebíčky a špaldové kokosové ježe a mama robila lekvárové taštičky. A včera som robila špaldové keksy s ovsenými vločkami, brusnicami, hrozienkami, orechmi a horkou 70% čokoládou, a francúzska polievka s mušličkami a bravčové karé na šťave so špaldovými haluškami (foto neskôr).

rendita
7. jan 2015

http://www.dobre-recepty.sk/detail/41622-jahodo...
a ešte niečo sladké po Vianociach JAHODOVÁ POCHÚŤKA 🙂

mami.sk
7. jan 2015

dnes mrkvová krémová polievka a lievance s čučoriedkovým džemom 😉

trasko
7. jan 2015

Joooo ja dnes po 100rokoch domace šifliky s rajbanou kapustou na sladko slano mnaaaam

adulikka
7. jan 2015

Fazuľová polievka s domácimi širokými rezancami ,zemiaky na kyslo ,volske oko ,spekacky .

slimstar
7. jan 2015

Slaná pochoutka z listového těsta
http://zpravynovinky.cz/index.php/kucharka/1172...

vivusika
7. jan 2015

ja som sa rozhodla dnes na večeru urobiť cesnakový posúch http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33304 dávno sme ho nemali a je to fakt mňamka 🙂

m_ij_ka
7. jan 2015

naša večera bryndzová nátierka, rohlíky 🙂

lucikatn
7. jan 2015

Dnes sme mali restovanu kuraciu pecen na cibulke s cerstvym chlebikom a dojedame z predoslych dni 🙂 pre maskrtnikov su hotove nepecene musli tycinky podla sladkaema.com