icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nakup
7. jan 2015

ahojte na meniny som kolegom do práce prichystala plnený sendvič a nepečený koláčik s malinami, banánom a macarpóne

adulka1979
7. jan 2015

Včera špagety bolognese a dnes hríby na smotane a knedľa.

marlenka75
8. jan 2015

Kurací vývar, zemiaková kaša, vyprážané kuracie rezne, ľadový šalát.

trasko
8. jan 2015

Ja som vecer piekla toto...recept v albume u @1mirka1 ,mensie su sunka,syr a vacsie su malokarpatska,syr....zamiesila som este pol davky,tam som ubrala sol a urobila hniezda..plnka-mlete orechy,skorica,kakao cukor....kus sa mi smykla ruka s mliekom,tak to bolo redsie,ale chlopy chvalili 🙂
.
.
A dnes bude plnena paprika zo zemiakovou kaou,sto rokov sme nemali 🙂

daniz
8. jan 2015

tak trošku oneskorene, no predsa - všetko suprové v novom roku, a nech sa nám darí tak ako i minulom roku chutnučko vyvárať.
včera bola kôprovka + zemiačky + morč.mäsko z nedelnej polievky,
dnes asi zemiačkové pirohy z rožkového cesta

daniz
8. jan 2015

Akurát rozmýšľam - urobím hríbové rizotto so syrom a pirohy nechám na sobotu.

1mirka1
8. jan 2015

Kura na kapuste ,robila som to nedavno ale chlapi si to vyziadali znova ,nebranim sa jednoduche ,rychle a naozaj dobre 🙂

siska53
8. jan 2015

Mixovana polievka (por,mrkva,zemiak) a hlivovy perkelt so zemiakovou kasou.
Na zajtra planujem cesnacku a zapekanu brokolicu so syrom (pre mna gorgonzola,pre zvysok obycko kravsku tvrdy) a dojeme k tomu zemiakovu kasu.
A kedze ja musim ku vsetkemu aj daky salat ci zavaraninu,tak som si dala svokrinu struhanu cviklu s chrenom (aj 2,9r.dcerka:) ). A na zajtra len umyjem salat,aj tak ho mam najradsej len taky cisty,umyty,neochuteny.

lydia22
8. jan 2015

Dnes zeleninová polievka s haluškami a palacinky

82erika
8. jan 2015

@hanna15 môžem poprosiť recept?ďakujem Erika

hanna15
8. jan 2015

250ml mlieko
2 vajcia
4 polievkové lyžice olej
175g hladká múka
1 kypriaci prášok
2 polievkové lyžice cukru
štipka soli

Všetko dokopy a upiecť :D Dobrú chuť

slimstar
8. jan 2015

Obložené zemiakové placky, plnka do placiek
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/535-oblo...

m_ij_ka
8. jan 2015

naša večera pečené klobásky, horčica, chlieb 🙂

lucikatn
8. jan 2015

Ahojte, dnes som piekla psenicno-razny chlebik a k nemu oskvarkovu natierku. Na obed boli opekane zemiaky s volskym okom.Posledna foto su vcerajsie musli tycinky.

mart1na26
8. jan 2015

Dneska super receptik od kamosky. Basmati ryzka,morcacie kusky udusene na cibulke sol,čk,francuzka horcica, a ta omacka je uvarena mrkva 3vacsie kusy a velikansky petrzlen po dovareni rozmixovane so syrom bud sulcovy alebo nejaky iny... decka mi to jedli jak dive je to fakt uzasna kombinacia

vso10
8. jan 2015

@lucikatn ahoj, pekný chlebík. môžem poprosiť recept? 🙂 ďakujem

lucikatn
8. jan 2015

@vso10 ahoj, nech sa páči:
400 g pšeničná chlebová múka
100 g ražná chlebová múka
necelá 1/2 kocky droždia
2 PL celá rasca
1 PL soľ
voda podľa potreby.
Vymiesené cesto som nechala kysnúť asi 2 hod. v pekárničke a potom ďalšie 2 hoďky vytvarované v ošatke. Inak všetky recepty nájdeš u mňa v albume 😉

vso10
8. jan 2015

@lucikatn ďakujem 🙂 recept ukladám a vyzerá to tak, že aj z Tvojho albumu si nejaké recepty vypíšem. Vyzerá to lahodne 🙂

lucikatn
8. jan 2015

@vso10 dakujem a som rada ze som ta inspirovala 🙂 vacsinou robim chlieb bez miesenia a tento sa mu velmi chutovo podoba ibaze priprava je podstatne kratsia

vso10
8. jan 2015

@lucikatn ja by som si veľmi chcela doma robievať chlebík. už máme aj pekárničku. ale lepšie to chutí z rúry. tak pekárnička spraví cesto a ja šupnem do rúry 😀 aspoň mám menej práci 🙂 keď som miesila ručne, tak mi to moc nenakyslo... asi to nemalo dostatok tepla. kúpila som si misu rýchlokysku, že hádam to udrží dostatok tepla. a ak nie, tak mám peknú uzatvárateľnú misku a môžem v nej skladovať veci v ladničke a budú pekne zatvorené 😀 lenže som si zaumienila, že misku použijem prvý raz s priateľom vo vlastnej kuchyni. tak šup šup do nového-vlastného 😀

lucikatn
8. jan 2015

@vso10 drzim palce aby ste mali svoju kuchynku co najskor 🙂 ja robim cesto tak ako pises - vymiesi pekarnicka lebo rucne to nie je ono a potom peciem v rure - chutovo je ovela lepsi

vso10
8. jan 2015

@lucikatn ďakujeme 🙂 neplánujeme len vlastnú kuchyňu. Ale rovno celý byt 😀 síce krpatý, ale náš 😀 inak v čom pečieš chlebík? 🙂

mima2778
8. jan 2015

My dnes porovo kalerabova polievka,zahustena ovs.vlockami a panenka len opecena na panvici/pred tym v marinade/ ,kukurica na masle,ryza a salatik.Malinovy puding s mandarinkami,zajtra zapecena treska so spenatom a zemiacky a idem varit huspeninu 🙂

1mirka1
9. jan 2015

Zeleninova polievka a pikantne kridelka

lucikatn
9. jan 2015

@vso10 veď tak som to aj myslela 😉 chlebík som doposiaľ piekla v okrúhlej zapekacej mise alebo na plechu (dávala som kysnúť do okrúhleho plastového sitka na slíže) no na Vianoce som si zadovážila ošatky tak už len na plechu a papieri na pečenie

daniz
9. jan 2015

dnes na večeru cestovinky s vajíčkom + uhorkový šalát.

nakup
9. jan 2015

ahojte u nás rizoto a cvikla

anuska74
9. jan 2015

@dana_l
ak možeš, napíš recept na chleba.

slimstar
9. jan 2015
nikenzi
9. jan 2015

dnes bolo rizoto so slovenskej ryze a s kuracim maskom, zajtra milanska polievka. včera kolienka a sampionovy "perkelt" 🙂 v nedelu urobim domacu parenu knedlu a segedin 🙂