icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lillona
12. jan 2015

@cheria ja som dnes robila cigansku. Robila som z kare,niekto ma radsej krkovicku. Naklepala som rezne,kazdu stranu som osolila,okorenila,potrela prelisovanym cesnakom a potrela horcicou a ukladala na seba do misky. Je to lepsie,ked to takto postoji par hodin v chladnicke,ale ja som to tam mala asi iba hodinku. Potom uz len vysmazit. A v tom vypeku som este upiekla na kolieska pokrajanu cibulu. Davala som to do zemle potretej horcicou 😉

slimstar
12. jan 2015
cheria
12. jan 2015

@lillona vdaka urcite vyskusam

evakliestikova
12. jan 2015

Dnes bravc. perkelt s cestovinami, na veceru zeleninova polievka, zajtra bravc. stehno so zemiakmi,cibulou a mrkvou pecene v sacku na pecenie. a este ja som mala cervenu dusenu kapustu s opekanymi zemiakmi. 😉

cessy
13. jan 2015

@cheria http://bonvivani.sk/recepty/ciganska-pecienka

ja robievam presne podla tohto receptu. cim dlhsie nechas masko v mlieku, tym je lepsie. robievam aj z kuracieho 😉

cessy
13. jan 2015

dievcata a dnes co????
idem varit, otvorim stranku a tu este nikto 😀 😀 😀

evittam
13. jan 2015

@cessy U nás dnes kurací perkeltík 🙂 Ale z tou cigánskou si mi narobila chute - mňáááám, dávno sme nemali 😀

cessy
13. jan 2015

@evittam ja ju asi dnes aj spravim, lebo tiez mi to prislo na chut 😉
ale perkelt je tiez dobra volba, to tiez mame rada 😵

lanczi
13. jan 2015

@leushkka Možem recept poprosit? Dakujem

gucz
13. jan 2015

Pečené mäsové guľky, rajčinová omáčka a zemiaky. A zeleninové ryzoto so syrom na zajtra.

chorale1
13. jan 2015

@trasko prosím ťa hrnček s akým obsahom na tú bublaninu 250ml? dakujem moc

1mirka1
13. jan 2015

Paradajkova polievka,maso na smotanovo sampinonovej omacke,cestoviny a salat zelenina syr niva ,encian pre mna🙂

1mirka1
13. jan 2015
llienkaa
13. jan 2015

dnes bryndzova polievka a zapekany karfiol

rendita
13. jan 2015
trasko
13. jan 2015

@chorale1 ano 🙂

agi1
13. jan 2015

Zeleninova polievka s pismenkami+sisky(polka s jahodovym lekvarom,druha polka s nutelou)....a ja ich len voniam,lebo mam dietu🙂

motiilik
13. jan 2015

Ahoj..náš dnešný obed bol.. cesnakova zasmazkova polievka a varene zemiaky s besamelovo-sampionova omáčka zo sekanou.. dobru chut..

eva7780
13. jan 2015

Kočky, poraďte mi čo s údeným mäsom? Mám 1 v mrazaku a nenapadá ma nič, teda okrem toho, že ho nakrájam 😀

eva7780
13. jan 2015

@tinaaa84 ďakujem za nápady 🙂 inak s tým reznom to nie je zlý nápad, pekný deň aj tebe 🙂

rendicka
13. jan 2015

dnes segedínsky guláš s knedľou, priznám sa prvýkrat kupovaná a vôbec som nevedela kde ju mám v obchode hľadať :D a na večeru kokosová mliečna ryža

hyta
13. jan 2015

@eva7780 Ja som práve včera robila podľa jedného receptu tak, že som uvarené údené mäsko nakrájala na pôátky, tie trošku okorenila, potrela lisoaným cesnakom, z jednej strany potrela horčicou, obalila v múke a potom v klasickom cestíčku s nastrúhaným syrom. Bola to mňamka. Z ďalšieho kúska údeného som pred týždňom urobila zapečené cestoviny.

marlenka75
13. jan 2015

Zeleninová polievka, pečené kurča, ryža, kyslá uhorka.

alison758
13. jan 2015

cestoviny s paradajkovo tuniakovou omackou. milujem toto lahke jedlo

slimstar
13. jan 2015
nakup
13. jan 2015

@eva7780 vyvar ho v polievke - fazuľovej, kapustovej, krúpovej a na krájaj a urob hrachovú kašu , zemiaky na kyslo, šošovicový prívarok....

lenkamarkusova
13. jan 2015

@tinaaa84 mne kolegyna v robote hovorila ze ona robieva udene maso obalovane v cesticku ako na zemiakove placky a vyprazene.ze im to doma velmi chuti.ja som to este neskusala priznam sa,ale chystam sa. 🙂

tinaaa84
14. jan 2015

@lenkamarkusova ja som to tiež ešte neskúšala a popravde ja údené ani moc nejem, ale to cestíčko môže byť dobré.

milan_branik
14. jan 2015

nic moc zdrave ale toto mam celkom rad..........

http://recepty.pozri.sk/recept-kuracie-nugetky-...