icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

fordikford
14. jan 2015

fazulova strukova,cesnakový posuch ,francuzské zemiaky kysla uhorka

fordikford
14. jan 2015

@tinaaa84 ja som robila toto a je to vynikajuce http://www.nebickovpapulke.sk/recept/horehronsk...

womankc
14. jan 2015

@nakup vyzerá to vynikajúco aj to mäsko predtým bolo super, prosím ťa ako si to plnila, prerezávala celé , či len ako keď sa špikuje ???

womankc
14. jan 2015

@lucikatn krásny chlieb a aj tyčinky

womankc
14. jan 2015

@leiladomi vyzerá famózne môžem poprosiť recept?????? / postup/ 😉 🙂

womankc
14. jan 2015

@lenkamarkusova aj moja je to naj téma, ale v posledom čase prežíva trošku útlm , veľa dievčat prešlo k Huckovi aj tam sú pekné inšpirácie

lululka555
14. jan 2015

ahojky baby po dlhsej dobe,kedze cez sviatky nebolo nejak casu sem moc chodit a aj takto neskor zelam vsetkym kucharkam vsetko dobre v Novom roku 😵
u nas dnes zeleninova polievka s pecenovymi haluskami, prekladane zemiaky a zeleninovy salat 😝

womankc
14. jan 2015

@eva7780 no napríklad v zemiakovom cestíčku ako černohor je údené vynikajúce

veronkal
14. jan 2015

Ja som skúšala toto, som zvedavá ako to bude chutiť ale vyzerá a vonia to skvelo
http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/na-vasi-strane/...

clarissa
14. jan 2015

zapekane penne s karfiolom a syrom 🙂

cessy
14. jan 2015

cesnakova polievka
peceny losos so sampionovou omackou a cestovinami

alias313
14. jan 2015

@agi1 ahoj prosim ta podla akeho receptu si robila šišky?su paraadne.dakujeem

daniz
14. jan 2015

Včera som na večeru uvarila veličizný hrniec hov.gulášovej polievky, tak bude aj na dnes + pečivko

karkana
14. jan 2015

zajtra šošovicovú polievku 🙂 dukátové buchtičky 😝

lucikatn
14. jan 2015

Ahojte, 2 dni som nevarila, ale v práci sme mali brokolicovú polievku a ukrajinské šči a druhý chod hovädzie mäso v rajčinovej omáčke s knedľou a bravčový perkelt s cestovinou. Dnes som urobila bryndzové halušky a na večeru idem upiecť jablkovo-makovú štrúdľu z posledných domácich jabĺčok.

leiladomi
14. jan 2015

Kuracie prsia s chorizom,pečenými paradajkami so syrovou omáčkou a kukuričnou polentou 🙂 Dobru chut 😉

vso10
14. jan 2015

@leiladomi ahoj, nedala by si mi prosím recept? 🙂 ďakujem

vso10
14. jan 2015

dneska smažený camembert s varenými zemiakmi, jahodovým lekvárom (brusnice došli) a šalátom "čo kuchyňa dala" 😀

angel2000
14. jan 2015

cokoladova torta s tvarohovou plnkou

leiladomi
14. jan 2015

@vso10 kuracie prsia(osolene a okorenené a nakrájané na plátky) s chorizom aj s paradajkami zapiect na 200 st cca 20 minút. Omáčka:roztopiť nivu s encianom s troskou mlieka a maslom plus trosku čierneho korenia a muškátový orech (moze sa pridať jeden strúčik cesnaku prelisovaneho) Polenta: podla návodu na obale -plech vystlat papierom na pečenie tam sa to vyleje a zarovna a nechá stuhnut. Po stuhnuti nakrajat na stvorecky a dat do grilu. Takto sme to mali my ale môžeš aj ryžu k tomu a omáčku len nivovu bez encianu etc ;)

leiladomi
14. jan 2015

@womankc zmiesať zeleninku-paprika,ľadový šalát,mrkva,uhorky,paradajky(komu co chuti).kuracie prsia:okorenené a osolene urobene na pare.Sampiony ugrilovat ale môžeš aj na panvici osmahnut. Dresing: medovo-horcicovy.Vsetko zmiesať pridať natrhanu mozzarelu a na vrch stratené vajce 🙂

nakup
14. jan 2015

@womankc ďakujem po dĺžke mäsa sa narežú zárezy ale nie až úplne dole urobíš takú otvorenú knižku ak chceš recept tu je 🙂 http://www.toprecepty.sk/recept/3121-zimne-plne...

nakup
14. jan 2015

@womankc prosím ťa aká je to stránka ?

slimstar
14. jan 2015

Štyri recepty na chutné detské desiaty
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1603-sty...

1mirka1
14. jan 2015

rýchle a veľmi chutné plnené šampiňóny

vso10
14. jan 2015

@leiladomi ďakujem pekne 🙂

mami.sk
14. jan 2015

Dnes brokolicová krémová polievka a šúľance so strúhankou 😉

mima2778
14. jan 2015

My hovadzia polievka a koprovka, zajtra sa doje polievka a domace hamburgre z ml.masa.

timea7
14. jan 2015

@1mirka1 vyzerajú úžasne, prosím ťa, čím si plnila?

anavila
14. jan 2015

Ahojte kucharočky...zajtra ma moj Misko 5 rokov ale oslava bude neskor, tak mu zajtra pripravim jeho oblubenu PIZZU namiesto torty 🙂 zas je moje chudnutie v prdeli ☹