icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

apna
14. apr 2010

u nas p dojedal holubky(plnenu kapustu) na obed a na veceru som mala napacovane maso,tak len tak opecene s chlebom a zeleninou
a my s malou sosovicova polievka

mama.wolfka
14. apr 2010

nie, to som našla v terne, som bola brať mrazenú zeleninu do rizota a zbadala som krokety, že by som si dala s tatarkou, tak som si to tam hneď vymyslela ... ešte som to tam nevidela ... nejaký maďarský výrobca ... celkom dobré to bolo
práve sa mi ani nechce variť, vlastne nič sa mi nechce v poslednej dobe, kebyže nemám krpúša, tak asi len ležím a spím

inak skúšala som tie syrové torteliny z lidla a nič moc, teda ešte som také nejedla, tak neviem porovnať, ale plnka v niektorých bola neprevarená a celkovo také nič moc, asi by to chcelo domáce 😀

mama.wolfka
14. apr 2010

mi niečo hovor o vyhadzovaní jedla ☹ dnes som vyhodila porciu špagiet čo mm nedojedol a porciu tortelýn čo ostali po mne a k obom aj omáčky 😠 ... a ešte dve klobásy čo mm chcel jesť, ale potom ho prešla chuť, vraj mu nevoňajú dobre, tak ich nechce

mama.wolfka
14. apr 2010

že mi hovor 😲 😲 😲
hrúza, asi to zverejním ako vedecky overený fakt, že v tehotenstve odumierajú mozgové bunky 😀 😀 😀

mukky
14. apr 2010

ved mi tam má byt...ale o ip co si mi napisala dnes a hrubke jednej super som ti radsej nepovedala len som sa zasmiala jak minule ze tehotenstvo ti prospieva 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ved ale to je tu normalne..aj ja sa kolko krat opravim,sa ponahlam..aj pisaným pismom ked nepisem tak robim chyby 😝

mama.wolfka
14. apr 2010

no des a hrúza 😲 😀
čo to bolo v tej ip ???

daniz
15. apr 2010

Dnes fazuľový guláš s chlebíkom a na večeru zapekané chlebíčky.- tip mojej dcéry-majú na ne recept v šlabikári. Tak to musí byť.

susi157
15. apr 2010

ahojte,citam vas ale vecsinu na inspiraciu co uvarit ,dnes sa pridam aj ja.dnes zeleninove rizoto a este vcera to bola rascova polievka a fliacky s tvarohom.tak dufam ze som aj ja niekoho inspirovala. 😉

katarina.banska
15. apr 2010

my sme dnes mali sojove kocky na smotane s cestovinou... mnam 🙂

iinuska
15. apr 2010

dnes obed v restike, 😀

daniz
16. apr 2010

dnes- šunkofleky s uhorkovým šalátom 😉 a zajtra vajíčková polievka a lasagne, alebo čevapčiči. 😒 😒

lyongirl
16. apr 2010

šošovicová polievka zo včera a hovadzie na kocky s hríbikmi a ryžou

lydia22
16. apr 2010

lyongirl prosim ta ako robis tu hovadzinku s hribykmi,chcem vyskusat nieco nove a mnam.mozes napisat aj do IP.dakujem

apna
16. apr 2010

vcera zemiaky na paprike a vyprazany karfiol...

vcera som robila taky salat ,recept mamod kamosky ,ja som robila z 5vajec...-
5 vajka na tvrdo uvarit,zltka vymiesat s velkou lyzicou chrenu(moze viac alebo menej),pridat ku tomu majonezu,vymiesat...
a bielka,kysle uhorky si nastruhat na hrubo,cibulu,pazitku a sunku nadrobno nakrajat a premiesat spolu s tou majonezou so zltkami a chrenom....osolit,okorenit podla chuti

a dnes asi knedla a segedinsky gulas

susi157
16. apr 2010

tak ja si pochutnavam na mäsovych gulkach s rajcinovu omacku a zemiaky mnaaaaaaaaaaaaam ale môzem len trosicka lebo drzim dietu

jenie123
16. apr 2010

ja som dnes robila fazulovu polievku s rezancami, posuch s bryndzou a marmeladove buchty.. 🙂

lalus
16. apr 2010

bravčový guláš....no na kotlíkový sa nechytal, ale aj tak dobre padol 😉

lydia22
18. apr 2010

Kapustova polievka,bravcove rolky plnene sunkou a syrom poliate zmesou maggi dobre napady.

cessy
18. apr 2010

kuraciu polievocku
kuracie sote s hranolkami 🙂

ivanka85
18. apr 2010

my sme sa dnes zhodli na francuzskych zemiakoch

monkula
18. apr 2010

My sme dnes mali ryžu a jogurtové rezne... 🙂

veverca
18. apr 2010

My dnes klasiku- pečené kura, ryžu a kompót.
lydia22- chutilo vám? U nás bravčové rolky ńeuspeli. 😝

lydia22
18. apr 2010

no nebolo to nic svetoborne ale dalo sa,ale jedla som uz aj lepsie.

iinuska
18. apr 2010

pecena rybka so zemiakmi a rukolovy salatik

mukky
18. apr 2010

ja som vyhlásila doma štrajk,nevarím už pár dní 😀 ,dnes sme boli u svokrovcov,mali sme varené zemiaky,pecene kurca so slaninkou,kyslu dusenu kapustu

mukky
18. apr 2010

vcera mm varil rezance s tvarohom a slaninkou,predvčerom špagety s morcadelou 😀

iinuska
19. apr 2010

mukky, ja vyhlasujem strajk na dnes 😀 , dojedame zvysky 😀 Len Adamko ma vynimku 😵

mukky
19. apr 2010

inus tiez ta nastval mm?? 😀 😀

iinuska
19. apr 2010

muky, nieeee, on poslucha 😀

mukky
19. apr 2010

iinuska 😀
ja drobcovi tiez varím 😀