icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hyta
19. jan 2015

U nás sme dnes mali kuraciu polievočku a rezance s tvarohom. Na raňajky sme mali drožďovú pomazánku a celozrnné pečivko.

reni1512
19. jan 2015

@hyta ano len tak, urobis bochnik, supnes do do misky a rovno do rury 🙂 on ked ho prenasas mas troska pomucene ruky, cize ti ostane taka akuratna vrstva na nom...keby si ho posypavala mukou tak potom sa to zbytocne pripecie, moze zhoriet muka a to nie je nic moc...

gianni
19. jan 2015

Pre deti do školky na Sebastiankove meniny...

hyta
19. jan 2015

@reni1512 Ďakujem ti za odpoveď, tento chlebík vyskúšam upiecť.

hyta
19. jan 2015

@reni1512 Prepáč, ešte mám jednu otázku. Chlebík dám do zapekacej misky a pečiem len tak, či ho mám zakryť vrchnákom ako keď pečiem klasický chlebík? Nádobu pred tým ako do nej chlebík vložíš nahrievaš v rúre, či dávaš do studenej? To už sú otázky teda dve. 🙂 Ďakujem vopred.

m_ij_ka
19. jan 2015

naša večera nátierka z treščej pečene, rohlíky 🙂

slimstar
19. jan 2015

Zapekané syrové cukety s cesnakom a parmezánom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1631-zap...

sherny
19. jan 2015

@cessy.. Mozem ta poprosiť o recept na ten pancake? Ďakujem

jarka721
19. jan 2015

@rakywanda ako robíš ten cícer?

rakywanda
20. jan 2015

@jarka721 namočila som si ho na cca 12 hodín, potom poriadne popreplachovala, osušila, dala som naň rôzne koreniny, soľ a dala ho piecť na plech s papierom cca 45 min na 180 stupňov, priebežne som ho miešala

keď som bola malá, mama to robila aj so sójou

angel2000
20. jan 2015

dneska dojedanie slepacia polievka , ryza a kuracie stehna na stave

slimstar
20. jan 2015

Kurča plnené citrónom na rozmaríne podľa Jamie Oliver
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1653-kur...

lululka555
20. jan 2015

Dnes budu u nas bryndzove halusky so slaninkou 😝

marlenka75
20. jan 2015

Vývar z morky, hovadzí stroganov, ryža, kyslá uhorka.

marlenka75
20. jan 2015

@slimstar Je to dobré? 🙂

komplikovana
20. jan 2015

Dnešný obed - morčacie prsia na kocky so sladkokyslou zeleninovo-ananásovou omáčkou, ako príloha ryža.
Omáčku som kúpila hotovú v lidli. Pekný deň 🙂

katussska24
20. jan 2015

Tak sme si troška prehodili jedálniček 🙂 Dnes drožďová polievka 😉

60 g droždia
60 g masla
30 g hladkej múky
0,5l kuracieho / slepačieho/zelenin. vývaru
1 cibuľa
1 mrkva
1 jarná cibuľka
1 petržlen
0,3 l vody
rasca a soľ
Postup
Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na troške masla, pridáme rozdrobené droždie a restujeme do ružova. Zalejeme vodou, pridáme nadrobno nakrájanú zeleninu, vývar, koreniny a necháme variť. Medzitým si urobíme svetlú maslovú zápražku, ktorou polievku zahustíme. Všetko dobre premiešame a necháme zovrieť. Hotovú polievku dozdobíme petržlenovou vňaťkou a servírujeme.

angel2000
20. jan 2015

tak jedalnicek na tento tyzden :dneska dojedanie slepacia polievka a kuracie stehna s omackou:
S: fazulkova polievka s klobáskou a zemiakmi na kyslo, palacinky s čokoládou a slahackou
š:fazulkova polievka s klobáskou a zemiakmi na kyslo a zemiakove placky
P:cestoviny s paradajkovou omackou
Sobota: oslava dcérkiných narodenin takze oblozene ,chlebiky, očka,torta, niake sunkove zeleninove misy, kolace, vino, detsky sampus, alko nealko
Nedela: hovädzi vývar s rezancami ,spanielske vtacky s ryzou kysle uhorky , cvikla

mima2778
20. jan 2015

Dnes a zajtra plnena paprika a vo stvrtok makove a orechove sulance + hrstkova polievka.

nataliaslivkova
20. jan 2015

kurucie stehna (napacovane 2 dni) dusene medzi kyslou kapustou a zagrilovane na konci s knedlikom a cicerova polievka 😉

helencek
20. jan 2015

pečené kačacie stehno,kapusta a trochu nevydarená žemlová knedľa 😅

rendita
20. jan 2015

niečo ľahšie
Zeleninový šalát s cestovinami
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41657-zeleni...

iinuska
20. jan 2015

paradajkova polievka so syrom, francuzske zemiaky

saxana36
20. jan 2015

Dnesna vecera

nakup
20. jan 2015

Naša večera šalát a grilovaná panenka na cesnaku a rozmaríne

trasko
20. jan 2015

Baby ak do zajtra prezijem,tak bude polievka z bielej fazule,udeniny a zo zeleniny,dukateve buchticky s kremom a ja nejem sladke,tak budem mat plnenu papriku(z mrazaku) so zemiakovou kasou taka ku.va chripka ma rapla,ze konec!

m_ij_ka
20. jan 2015

naša večera drožďová nátierka s chlebom 🙂

evakliestikova
20. jan 2015

Ahojte, my dnes polievka zo zlteho hrachu a cucoriedkovo hruskovy kolac ( bublanina zo spal. muky a ovs. vlociek, poliata bielou cokoladou), na veceru som robila kur.prsia so zeleninou a ryzu.

maculik
20. jan 2015

Ahojte kočky,
neviete mi náhodou poradiť recept na keksíky? Petrík bude mať narodky a keďže téma bude Dinosaury a náhodou som natrafila na dino formičky, chcem mu k mafinom aj dino keksíky napiecť 🙂 Ďakujem 🙂

lucik194
20. jan 2015

dnes sme dojedli zo vcera slepaciu polievku a robila som cuketovu pizzu http://varecha.pravda.sk/recepty/cuketova-fitne...
zajtra bez polievky - gnochi (chladene kupene) a bravcove stehno na kocky v svieckovej omacke