icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

1mirka1
25. jan 2015

Zapeceny chlieb

marietta33
25. jan 2015

U nas dnes rozvoniava zeleninova polievocka a kolozvarska kapusta 🙂

lenkamarkusova
25. jan 2015

Takze ja som si vcera vecer napisala jedalnicek na tento tyzden,tak sa s vami on podelim.Tohto tyzdnovy som pisala na niektorej z predchadzajucich stran.
PO: dojeme z nedele=hovadzo-kuraci vyvar s rezancami, obratene bravc.rezne,ryza,ceresn.kompot
UT: vyvar z nedele upraveny na cesnačku zahusteny zemiakmi na male kocky,faširky zo zeleniny a masa z polievky,zemiak.kasa,salat zeleninovy
ST: porova polievka,šošovicovy privarok,vajce natvrdo,chleba
ŠT: zemiakovy paprikas so slov.tocenou salamou,chleba
PI: dojeme zo štvrtku
SO: tekvicovo-zemiakova polievka,pecene jelito,zemiaky varene
NE: polievka zo soboty, pecene kuracie stehna a kridla,zemiak.kasa,kompot

jarhal
25. jan 2015

dievcata ako varite kuskus?

pribinak
25. jan 2015

@jarhal ked mo zostane zeleninovy vyvar, tak ho zohrejem az pomaly vrie a tym ten kuskus zalejem a on pekne napuci, ak nie je vyvar, tak horuca voda

slimstar
25. jan 2015
jarhal
25. jan 2015

@pribinak to len zalejes? nevaris?

m_ij_ka
25. jan 2015

polievku dojedáme zo včera fazuľová na kyslo, segedín s knedľou 🙂

pribinak
25. jan 2015

@jarhal ja ten vyvar zohrejem tak, ze tak ze vrie a ked tym zalejem kuskus, mne pekne napuci, necham to chvilocku tak, mozno 2-3 minutky, nevarim to, premiesam to, a ked zalievam, len viracou vodou, nie vyvarom, tak lridavam trosku olivoveho oleja, aby sa tie gulicky velmi nelepili

mimika123
25. jan 2015

dnes mame smotanovu koprovu polievku a dusene bravcove na horcicovej omacke s ryzou a cviklou

1mirka1
25. jan 2015
m_ij_ka
25. jan 2015

konečne som skončila s pečením oškvarkových pagáčikov 🙂

lydia22
25. jan 2015

Dnes cesnaková polievka so zemiakmi syrom a opekanym chlebíkom rybie file a zemiaky a večer šišky

megika1
25. jan 2015

cesnakovo-syrová rýchlovka

nakup
25. jan 2015

Ahojte dnes bol hovädzí vývar a kôprová omáčka domáca knedľa

slimstar
25. jan 2015

Zemiakové, tvarohové a krupicové guľky s ovocím
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1507-zem...

nikenzi
25. jan 2015

Dnes bol na obed spaniesky vrabček + varene zemiaky + kys.kapusta. 🙂 Zajtra rostenka, chrenova omacka a knedla. 🙂

tinaaa84
26. jan 2015

My sme mali cez víkend fazuľovú polievku na sladko. Potom mäsové guľky s parmezánom v smotanovo-hríbovej omáčke so zemiakmi, tá knedľa k tomu pôvodne nemala byť ale niektorí členovia našej rodiny majú zvláštne chute. A včera klasika-plnená paprika a ako dezert špaldový mandarinkový sen.

michaela1711
26. jan 2015

My dnes dojedáme zo včera kura pečené a ryžu a kompót.

1mirka1
26. jan 2015

šúlance s makom bez šúlania ,recept u mňa vo fotologu

daniz
26. jan 2015

V sobotu bola hubková polievka a vyprážaný karfiol + petržlenové zemiačky + paradajkový šalát,piekla som kapustové slimáčiky z kysnutého cesta
v nedeľu zeleninková polievka , španielské vtáčiky s ryžou a ľahký kakaový koláč s pudingom a mrazeným ovocím.

mima2778
26. jan 2015

My dnes a zajtra gulas a skusim sisky 🙂

lululka555
26. jan 2015

ahojky, u nas vcera na veceru peceny losos,zemiakove pyre,salat
dnes - cestoviny so smotanovou omackou s kuskami lososa,spenatu,chili s parmezanom 😉

raszuz
26. jan 2015

Ahojte, vcera hovadzia polievka s rezancami, morcacie rezne s maslovymi zemiakmi, dnes ta ista ako vcera a bryndzove halusky 🙂

lucikatn
26. jan 2015

@daniz Ahoj, ako si robila tie kapustové slimáčiky? Moji chlapi milujú kapustňáky 🙂

zuna89
26. jan 2015

my včera pečené kurátenko s plnkou, pečené rozmarínové zemiaky a brusnicová omáčka, dnes to isté, len namiesto brusníc tzaziky a večer nakrájam do výpeku od kuriatka zemiačky a upečiem - mňamka, mám zamiesené na vínové keksíky a večer ešte na zajtra uvarím (aby si mohol manžel zobrať obed do práce) paradajkovú omáčku s plnenou paprikou, guľkami a knedľou

slimstar
26. jan 2015

Grilované kura s citrusovými plodmi
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1554-gri...

rendita
26. jan 2015

niečo aj pre deti 🙂 Mrkvičková polievka
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41670-mrkvic...

m_ij_ka
26. jan 2015

naša večera lunch meat s opekanou cibuľkou, chlieb, horčica