icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rachel123
4. feb 2015

dneska 1 x urobene dolky

timi1012
4. feb 2015

Francuzske zemiaky akurat hotove 🙂 mnamy 😀

lucikatn
4. feb 2015

dnes idem na nočnú tak len rýchlovka - mušličky (cestoviny) s makom + mlieko 🙂 a dojeme karfiol na spôsob mozočku zo včera

m_ij_ka
4. feb 2015

naša večera vajíčková pomazánka, rohlíky, rajčiny 🙂

loknicka
5. feb 2015

ahojte baby. tak ja dnes robim prvy krat gulas. vzdy sme varili u nasich kotlikovy ale dostala som chut tak snad sa zadari. prosim ale o radu. zda sa ze ho bude asi vela tak by som chcela vediet ci davate gulas zamrazit? dakujem 🙂

raza
5. feb 2015

@loknicka kludne aj zamraziť 😉

loknicka
5. feb 2015

@raza dakujem za radu. 🙂

daniz
5. feb 2015

V sobotu u nás paradajková polievka s cestovinou a syrom, vyprážané šampiňóny + dusené zemiačky,
piekla som bábovku, na večeru zemiačkové osúšky,
v nedeľu morčací vývar + rezance,zeleninka, pečené kurča na masle a rasci, ryža, paradajkový šalát,hruškový kompót, piekla som koláč z kyslého mlieka,
pondelok - boli sme u Dr. v Matrine tak obed u maminy vypr. kuracie stehná + zemiaková kaša, uhorkový šalát,
utorok - sme podojedali
streda - šampiňóny na smotane, halušky,
dnes - vajíčková omeleta so šunkou,syrom, rajčiaky.

zden2
5. feb 2015

U nás dnes špenátová polievka zo včera 😉 a spravím palacinky keď príde Miško zo škôlky lebo už dva dni o nich básni 😀 zajtra budem variť fazuľovú polievku z údeným mäsom a bude aj na sobotu. 😅

rachel123
5. feb 2015

dneska: polievka kelova a zemiakovy privarok s volskym okom + pecivo,zajtra paradajkova polievka a fánky kedze su uz tie fasiangy ,sobota +nedela slepacia polievka s rezancami peceny bočik cervena kapusta a knedla a marhulova bublanina

trasko
5. feb 2015

Mame este dojedacky zo vcera-kelovu s klobaskou a chladnickove langose.piekla som toto
Sypaný švédsky jablčník podľa mňa
2 poháre hrubá múka
2 poháre hladká múka
2 poháre kr.cukor
1 prdopeč
2kg strúhaných jabľk
2ks vanilkový cukor
1 kopcom k.lyžička mletej škorice
1 ks 250g maslo
Maslo a strúhanka na vymastenie a vysypanie plechu
.
.
. Sypké suroviny poriadne zamiešame(okrem vanilky a škorice),jablká postrúhame,pridáme van.cukor a škoricu.Ak sú jablká sladké,pridáme citronovú šťavu.Tá vyrovná množstvo cukru v sypkej časti. Na vymastený plech vysypaný strúhankou rovnomerne nasypeme 2 poháre sypkej časti,uhladíme a rovnomerne rozložíme ochutené jablká,popritláčame,znovu ďalšiu časť sypkého,utľapkať a znova jablká. Na poslednú vrstvu sypkého nastrúhame maslo,ktoré sme chvíľu mali v mrazničķe. Upečieme.....čas a stupne podľa svojej rúry....proste vrch má byť dozlatova...koláč necháme vychladnúť a krájame.......pohár mal 3dcl a plech má veľkosť 41cm x 33cm....proste veľký
Foto pred vložením do rúry a po upečení. V reze dufam stihnem odfotiť,keď vychladne

trasko
5. feb 2015

@meega 🙂

babatkoo
5. feb 2015

Uz buble na sporaku SEGEDIN 🙂

adelammm
5. feb 2015

@loknicka ahoj daj zmraziť ale výber zemiaky.... Ak teda budeš dávať do gulásu aj zemiaky tak to co pôjdeš dať zmraziť z tadiaľ zemiaky výber....
My to tak robíme.. Keby zamrznuté zemiaky sa potom rozpadáva a sú sladké....

libka1
5. feb 2015

pecene kuracie stehna, kari ryza, paradajkovo-cibulovy salat, cokoladovo-bananovy kolac, zo vcera mame cesnakovu polievku s krutonmi a na veceru bude spenat s volskym okom a varenymi zemiakmi

kibuk
5. feb 2015

dnes mame špagety s morcadellou 🙂

loknicka
5. feb 2015

@adelammm dakujem velmi pekne 🙂

meusicka
5. feb 2015

ddnes paradajkova polievka s ryzou a ako druhe jedlo ryzovy nakyp s ceresnovym kompotom a slahackou. a poobede som este napiekla sunkovo-syrove slimaciky z listkoveho cesta. 🙂

sono2
5. feb 2015

Dnes paradajkova polievka plus syr a druhé celozrnné cestoviny a polotovar som kúpila včera pesto roso a parmezan.

slimstar
5. feb 2015
m_ij_ka
5. feb 2015

fazuľová polievka s údeným mäsom, francúzske zemiaky, uhorky

kiarkak
5. feb 2015

Dobrý deň, milí rodičia, mohla by som Vás poprosiť o vyplnenie daného dotazníka na stále diskutovanú tému "Informovanosť rodičov a ich postoje k očkovaniu detí" a vyjadrenie svojho názoru. Dotazník je anonymný a je súčasťou výskumnej časti mojej bakalárskej práce.
V prípade záujmu o vyplnenie kliknite tu:

http://www.survio.com/survey/d/D6G8V6E7O1C5K2X7V

kiarkak
5. feb 2015

Dobrý deň, milí rodičia, mohla by som Vás poprosiť o vyplnenie daného dotazníka na stále diskutovanú tému "Informovanosť rodičov a ich postoje k očkovaniu detí" a vyjadrenie svojho názoru. Dotazník je anonymný a je súčasťou výskumnej časti mojej bakalárskej práce. Dotazník je zameraný na DETI DO 6 ROKOV (vrátane).
V prípade záujmu o vyplnenie kliknite tu:

http://www.survio.com/survey/d/D6G8V6E7O1C5K2X7V

merry_v
5. feb 2015

@megika1 aj ja poprosim receptik na ten uzasny chlebik, dakujem 🙂

megika1
5. feb 2015

časť šúľancov na sladko,mak je nesmierne zdravý a potrebný obzvlášť pre ženy v mojom veku 😝 ,časť bude s kapustou a šťavnatou krkovičkou na čiernom pive

megika1
5. feb 2015

tie žlté akoby fľaky sú z domácich XXL vajíčok,teda žltkov .... váha jedného vajka 98 g,milujem naše smradľavé cipušky 😅

komplikovana
6. feb 2015

Na dneska rýcholvka - noky /z lildla / s rajčinovo-kukuricovou omáčkou a posypané parmezánom.
Pekný deň a dobrú chuť 😉

1mirka1
6. feb 2015

Moj fotorecept na vyborne langose https://www.modrykonik.sk/blog/1mirka1/message/...

anelehka
6. feb 2015

@megika1 ze smadlave🙂🙂