icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucikatn
3. feb 2015

Ahojte, dnes robím karfiol a la mozoček s kyslými uhorkami, včerajšími pletenkami podľa http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-pletenk... a práve sa pečú muffiny - cesto podľa http://varecha.pravda.sk/recepty/nugatove-kosic... - polovicu múky som dala špaldovú cz a 3 PL brusníc + naplnila čučoriedkovým džemom

adawada
3. feb 2015
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.
megika1
3. feb 2015

pravé tiramisu,rez sa nestihol odfotiť 😀 p.s. z domácich vajíčok

myska_lili
3. feb 2015

grilovany losos. pecene zemky a duseny hrasok a mrkva 🙂

babatkoo
3. feb 2015

Obycajne zapekane cestoviny so zeleninkou a pravou sunkou. Skoro dietne 😅

myska_lili
3. feb 2015

a vsetkym odporucam
zeleninka. mandle a hrusky 🙂 a syr niva

pattinka
3. feb 2015

@daniela1978 veľmi pekne ďakujem, v sobotu ho vyskúšam 🙂 mňam už sa naň teším 😝

marlenka75
3. feb 2015

Brokolicový krém, boloňské špagety.

kibuk
3. feb 2015

ahojte
včera kuracie na kari s ryzou
dnes šišky a šošovicová polievka 🙂

iinuska
3. feb 2015

francuzske zemiaky, cvikla

m_ij_ka
3. feb 2015

naša večera zapekané chlebíky so salámom a plesnivým syrom, kečup 🙂

slimstar
3. feb 2015
myska_lili
3. feb 2015

@iinuska mnaaam to sim tak dlho nejedla.. :D keby sa mi chxelo ocistit ruru od kurcata co tam nakvapkalo hned by som ich urobila 😀

preshibana
3. feb 2015

@iinuska dik za inspiraciu na zajtra 😉 mala som v plane aj paradajkovu polievku so syrom, ale este mam hovadziu...uz sa tesim na zemiaky.... 😉

zuna89
3. feb 2015

v nedeľu sme pospali dlhšie, tak som len na rýchlo urobila kura z jedného hrnca, bolo aj na pondelok a dnes sme mali karfiol "vysmážaný" na plechu a zemiaky a zajtra má muž do roboty nachystané plnené tortily 😎 a zajtra večer uvarím na štvrtok a piatok gulaš s domácim chlebíkom 😀

zden2
4. feb 2015

@leiladomi Ďakujem za inšpiráciu 🙂 dnes budú strapačky s kyslou kapustou mňam už sa teším 🙂
a k tomu ešte špenátová polievka.

piskotka3008
4. feb 2015

Fazulova polievka s udenym maskom a k tomu cerstve pecivo

1mirka1
4. feb 2015

obcas aj tousty 🙂 kocky ak by ste chceli mame sutaz o tieto krasne salky,jedna fotka s chutnou mnamkou a mozu byt vase viac tu https://i.modrykonik.sk/vitana_skupina

slimstar
4. feb 2015

Mriežkový koláč so slivkovým lekvárom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1236-mri...

angel2000
4. feb 2015
komplikovana
4. feb 2015

Včera bravčové na kocky s lečom a cícerom. Dnes znová bravčové v horčicovej omáčke s dusenou zeleninou (mrazený mix s brokolicou.) Prajem dobrú chuť a pekný deň 😉

emka13
4. feb 2015

zienky mam v mraznicke spenat a netusim co s nim??? ja ho osdobne nemusim a preto vobec nepoznam recepty,ale teda kvoli detom by som ho spravila...ale co??? mate nejake receptiky?

rendicka
4. feb 2015

dnes opäť mexická kuchyňa, pravé kukuričné tortilly som si do zásoby narobila včera 🙂

trasko
4. feb 2015

Mladas si vypytal kelovu polievocku a vcera vecer som zamiesila na ''chladnickove langose'' chcela som piect este teraz ''sypany jeblcnik'' inspiracia od @lucia_lucia ale truba som zabudla na jablka...... nevadiiiii upeciem vecer

1mirka1
4. feb 2015

Vajickovy salat so zelerom

lucia_lucia
4. feb 2015

@trasko 😀

lea231
4. feb 2015

Par dni dozadu bola Svieckova na smotane s domacimi knedlami a dnes Ricottove halusky s pancettou, syrovou omackou, rukolou a susenymi rajcinami.

myska_lili
4. feb 2015

ked nestihate varit - restika u bizona v Ba 🙂
losos a grilovana zeleninka 😎 😉
obrazok nizsie

myska_lili
4. feb 2015
iinuska
4. feb 2015

zeleninova polievka, tvarohove alebo makove slize