icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slimstar
10. feb 2015
lululka555
10. feb 2015

ahojte,dnes varim paradajkovu polievku s parmezanom, zemlovku s tvarohom,marhulami a malinami 😉

nadulka88
10. feb 2015

Baby, prosim vas, mozem dat cesto na sisky robit aj do domacej pekarne? Mate s tym skusenost?

linddi
10. feb 2015

Ahojte,dnes mame sosovicovu na kyselo a zemiakove placky.

piskotka3008
10. feb 2015

Zapekane zemiaky s cuketou a kuracim mäsom, som veeeelmi zvedava, ci to bude jedle 😄

rencica
10. feb 2015

U nas dnes troska nezdravo drzkova a pecene jaternicky so zemiakmi, ja budem len zemiaky so zakysankou 😎

lanczi
10. feb 2015

@oira Možem poprosit recept na ten tvarohovy kolačik bez muky? dakujem

leiladomi
10. feb 2015

Pečené stehno so zeleninkou 🙂

daniz
10. feb 2015

V sobotu sme mali dobrého toto: vajíčkovú polievočku , špenátik so zemiačkami a volským očkom,
v nedeľu sme mali ešte vajíčkovú polievočku a pečené br. mäsko, červená kapustička, domáca knedlička
a opäť cesnačky.
včera sme mali gordoník blue so zemiačkami a zeleninkovým šalátikom,
dnes mm podojedá obedík z nedele, a pre detičky urobím chlebíček vo vajíčku, alebo chlebíčkovú polievočku s krutónikmi. 🙂 🙂 🙂

babatkoo
10. feb 2015

Hovadziu polievku so špikom a vyprazany karfiol s varenymi zemiakmi 😀 velmi dietne to nie je ale ked musis tak musis 🙂

babatkoo
10. feb 2015

@rencica mnaaaaaaam 😀

tixx
10. feb 2015

ja dnes toto : http://www.fitnessguru.sk/recepty/kategoria/pol...
🙂 uz mi to tu rozvoniava

1mirka1
10. feb 2015

Rezne pod zemiakovými kôpkami

sasrnka
10. feb 2015

Sosovicova fasirka a kuskus
http://www.laco.lead1.eu/index.php?include=kris...
Len ja som pouzila oranzovu sosovicu.

daniz
10. feb 2015

@nadulka88 jasné, ja používam na všetko.

mami.sk
10. feb 2015

Dnes som urobila plnené kapustné listy / východniarske holubky/ 😉 už prebehla aj ochutnávka a veru sa podarili 🙂

nadulka88
10. feb 2015

@daniz skvele, dakujem.. cize ani kvasok zvlast nerobis?

iinuska
10. feb 2015

paradajkova polievka so syrom, vysmazany karfiol, varene zemiaky, tatarka

zuzkaja
10. feb 2015

@1mirka1 prosim si recept na tie rezne dakujem

mima2778
10. feb 2015

Hrstkova polievka s klobaskou a zapekane cestoviny sunka,zelenina,smotana,vajicko,syr.

moka
10. feb 2015

Mamicky, date tipy,co uvarit pre mojich chorych drobcov? Nieco lahke na travenie aj na pripravu. Vyvar sme mali od nedele,ten nie. Dakujem.

stellamaris
10. feb 2015

@moka krupicu,puding,polievky 😉

m_ij_ka
10. feb 2015

naša večera zapekané nivové rohlíky

womankc
10. feb 2015

@trasko no je to od oka, ale tak cca dala som jemnú špaldovú múku hladkú asi 300 g + zhruba 100 - 150 g hladkej celozrnnej špaldovej múky , potom som dala sušené kvasnice, / ale samozrejme aj čerstvé môžu byť/ , tak asi polievkovú lyžicu, jedno vajce , kávovú lyžičku soli a cukru , olej cca tak pol deci až deci, celé zamiesim teplou vodou, tak aby vzniklo klasické kysnuté cesto , nie príliš tuhé . nechám vykysnúť aspoň tak na hodinu dve. potom dám na vál premiesim a odtrhávam si kúsky ,ktoré roztiahnem a plním.
Plnka: jednu kyslú smotanu som zmiesila s 30 dkg bryndze , pridala som mrazený kôpor tak kopcovitú lyžicu a ešte som dala na malé kúsky nakrájanú klasickú gazdovskú slaninu asi tak 15 dkg
vytvarujem tvar ako buchty a na plechu ich trochu roztlačím
pečiem na papieri pri 200 stupňoch do ružova. Kto má rád môže aj na mastený plech a mierne pomastiť aj posúchy. ja to ale nerobím .
Kto nemá rád kôpor ,nemusí dávať, alebo sa môže dať majorán, alebo oregáno
vynikajúce sú aj plnené zemiakovou kašou s trochou slaniny , tu sa môže dať aj cibuľa je to tiež vynikajúce

Dúfam, že sa v tom zorientuješ, boli fakt vynikajúce samozrejme sa dá použiť aj len obyčajná hladká , či polohrubá múka

slimstar
10. feb 2015
daniz
11. feb 2015

@nadulka88 nie, tekuté suroviny idú na spodok, sypké na vrch.

slimstar
11. feb 2015
anuska74
11. feb 2015

@trasko
Len tak zhruba ako si piekla tei morčacie krídla, ďakujem.

rachel123
11. feb 2015

cesnacka a francuzske zemiaKY