icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hyta
14. feb 2015

Ahojte, u nás polievka z domáceho kuriatka, s domácimi rezancami a segedínsky guláš s domácou knedľou.

megika1
14. feb 2015

ľahká večera ( ľadový šalát +nakladaný syr v oleji ) a tvarohová štrúdľa

m_ij_ka
14. feb 2015

náš obed zasmažená polievka, pečené klobásky a krvavničkami, varené zemiaky, čalamáda, chlieb 🙂

mayka
14. feb 2015

@mortyska3
to by sa zislo aj mne

mayka
14. feb 2015
mart1na26
14. feb 2015

@vso10 dakujem pekne, pozriem

lululka555
15. feb 2015

ahojky 😉 u nas dnes vyvar, pecene kuriatko-naplnene, ryza,marhule, a kolac kysnuty so slivkami a posypkou 😉 peknu nedelu

1mirka1
15. feb 2015
jana_eyre
15. feb 2015

u nas je dnes cviklova polievka s mrkvou a hovadzia sekana s brokolicovozemiakovym pyre..

sugarfree999
15. feb 2015

Mali sme skvelú vegetariánsku večeru: grilovaná polenta so špenátom, syrom s modrou plesňou a orechami
http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/02/grilo...

angel2000
15. feb 2015

u nas dneska slepacia polievka , bravcove s lecom/ryza/zemiakova kasa palacinky s lekvarom a tvarohom

sono2
15. feb 2015

My dnes, kuracia polievka, sekana plnená, pyré, bábovka.

elienocka
15. feb 2015

moja prvotina.chlieb bol vynikajuci 🙂

zuna89
15. feb 2015

včera zemiakový prívarok s fašírkou, bolo aj na dnes trocha a k tomu kuracie mäsko na zeleninke s kuskusom

kibuk
15. feb 2015

Ahojte
Vcera boli langose
Dnes kuracia polievka a masove gulky z ikea 🙂 🙂 a zemiacky

megika1
15. feb 2015

rýchle tvistery z kupovaného líst.cesta,boli mňam 😅

m_ij_ka
15. feb 2015

naša večera lievance s čučoriedkami, šľahačkou a grankom

sono2
15. feb 2015

@elienocka wow perfektne

libka1
15. feb 2015

pecene kuracie stehna, jasminova ryza, miesany salat, kysnuty jablkovy kolac, cuketova kremova polievka s krutonmi

tinaaa84
16. feb 2015

@motiilik recept pridám zajtra.

rendicka
16. feb 2015

včera u nás tradične pred popolcovou stredou zemiakový šalát a vyprážaný kapor, štedrák 🙂

libka1
16. feb 2015

Polievka z cervenej sosovice, cestoviny a kralik na smotane

hyta
16. feb 2015

Ahojte, u nás zeleninová polievka zahustená pohánkovými vločkami, ovocné guľky z tvarohového cesta, posypané mletými orechami.

zuna89
16. feb 2015

obed zo včera, a na zajtra (aby si mohol mm do práce vziať) lazane a Drobec bude mať dnes svoju prvú mrkvičku na obed 😉

daniz
16. feb 2015

V sobotu u nás šošovičková polievočka a kur. pečienky na šťave + ryža a piekla som bryndzovníčky, babka doniesla kysnutý marhuľový koláč s orieškovou posýpkou,
včera morčací vývar s rezancami a kuriatko pečené na zemiačkoch a kyslej kapuste,
dnes dojeme.

mortyska3
16. feb 2015

@mayka tu stranku som nasla aj ja, ale aj tak dik za info 🙂

lucikatn
16. feb 2015

dusené bravčové kocky na horčici s cestovinou a kysnuté záviny - kakaový + makový + škoricový a samozrejme chlebík (celozrnný)

rachel123
16. feb 2015

dneska bravcove rezne s lecom a zemiakova kasa na masle a mlieku a kysla uhorka k tomu alebo cvikla a kolac znedelehrncekovo-cucoriedkovy s kakaom

sugarfree999
16. feb 2015

Túto čokoládovú tortu som piekla manželovi k Valentínovi.
Ja nie som zrovna fanúšik hyperčokoládových koláčov, táto čokoládová tortička ma ale ÚPLNE dostala. Je to bez debaty podľa mňa najlepšia čokoládová torta, akú som kedy jedla. Je relatívne málo sladká a preto vám po jednom kúsku nepríde hneď zle. Najúžasnejšia na celej torte je stredná vrstva, ktorá chutí silno nielen po čokoláde, ale i káve a rume. Obsahuje len minimum múky, takže to chutí skôr ako luxusná čokoládová "truffle" pralinka. Je to skutočne rozkoš! Odporúčam!

http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/02/oreo-...

jemena
16. feb 2015

Dievčatá, dnes som urobila žampinony s bulgurom a parmezánom.