icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hobit
23. mar 2011

@sisinka76 lazane, alebo ja robim zapekane zemiaky s masom
zemiaky na kolieska nakrajat, trochu povarit, maso na cibulke oprazit, podusit s paradajkami z konzervy a trochou cerveneho vina, ochutit ciernym korenim a bazalkou, potom vrstvit v zapekacej mise: zemiaky, maso, struhany syr, trochu sladkej smotany, zemiaky, maso atd. 😉

tin007
23. mar 2011

na obed sme mali porkovo-zemiakovu polievku, vyborna a na veceru peciem kura, iba s trochou masla, solou a ciernym korenim

sisinka76
23. mar 2011

@hobit @tin007 jeeemine, tie lazane je super napad, dakujeeeeeeeem 😉

hobit
23. mar 2011

@sisinka76 ale ja tie zemiaky su super, nasmu tatkovi chutia viac ako lazane, skus 😉

miriamr
23. mar 2011

u nás dnes vajíčková polievka, kuracie stehná v cestíčku a zemiaková kaša, no netuším čo zajtra 😒

mmonika
23. mar 2011

no u nas to isty gulasova polievka ,a koprova omacka s knedlou .. .zostane aj na zajtra ... huraaaaaaa jeden den nemusim varit 😀 😀 😀 😀 😀

akika722
23. mar 2011

ahojte kočky 😵 nejaky osvedčeny recept na polievočku z hub?/nie sušenych..dííík 🙂
a pre inšpiráciu 😀 špaldove palacinky zapečene/na slano/ 😉

duracelko
23. mar 2011

murinka - čoko šišky tvarohové.... ja ich mám dané medzi oblúbenými na MMB 😀 😀 som na sladké 🙂

zucha
23. mar 2011

hovadzi vyvar, palacinky a slane tycinky z listkoveho cesta

drobik1
23. mar 2011

@mia258 zajtra skusim tvoje rizoto.. 😀 😀 dufam ze vyjde a bude nam chutit 🙂 🙂 a mm ma este fazulovu polievku.. 🙂

evelyn11
23. mar 2011

@miriamr Dakujem Ti velmi pekne za recepty,urcite ich vyskusam ..... 😵

mayap
24. mar 2011

fazuľová polievka s údeným mäskom a vyprážaný pangasius so zemiakovou kašou a plnené šampiňóny pre tatinka

renatad
24. mar 2011

my si dáme dnes sladký den 😅 😅 😅 na obed budú makové slíže a na večeru čoko šišky vysmážané :D sme bez tatina, tak si to dnes takto užijeme 😀 😀

pami2
24. mar 2011

@daniz prosim ta mohla by si poslat recept na tie tvarohove rozky?
vdaka

ellit
24. mar 2011

dneska hrozi kuraci perkelt z haluskami a zeleninova polievocka...a dezer asi dneska este nezvladam v teplotach, pokusim sa aspon puding malinkemu 🙂

ellit
24. mar 2011

@renatad nam vzdy mamina robievala sladke dni, ked bol otec prec 🙂 mam na to krasne spomienky, jedlo sa len to, co sme mali my radi 🙂)) uzasna mamina si 🙂

kaara1980
24. mar 2011

dnes budú kuracie placky so zemiakovým pyré +obloha 😀

atrami
24. mar 2011

Hrachová polievka + kuracií paprikáš + halušky. Tatino halušky s kapustou a slaninkou.

samasa
24. mar 2011

@kaara1980 ake su to tie kuracie placky? 😉

kaara1980
24. mar 2011

@samasa 0,5kg kuracieho mäsa nakrájaného na rezance (ja použila prsia),50g diétnej salámy postrúhanej na jemno (nedala som),150g leča,1 cibuľa nakrájaná na jemno,1 strúčik cesnaku,4 vajcia,4 lyžice zemiak.škrobu,4 lyžičky vegety,soľ,1,5dcl olej-všetko zmiešať a nechať postáť(najlepšie 12hodín).na panvici tvarovať zo zmesi placky a vypražiť

martinkatinka
24. mar 2011

Ja idem dnes skúšať tie kuracie kúsky z reklamy.... hádam sa podarí... k tomu urobím pečené zemiačky a ako dezert spravím asi tiramisu... v rámci tehotenských chutí 😀

lucka1987
24. mar 2011

dnes nic.... mm pride az v sobotu. dnes idem dojedat.. ale idem dat rozmrazit pstruhov co jeden chova tak nam dal dvoch, kym sa rozmrazia potom ich an jeden den dam do chlanicky s olivovym olejom citronom tymianom , cesnakom , a este nejakym korenim a k tomu zamiekovy salat a urobime si v sobotu Vianoce 😀

murinka
24. mar 2011

@duracelko dakujem 😉

murinka
24. mar 2011

my mame dnes granadir 🙂

firstbaby
24. mar 2011

dnes mame mrkvovu kremovu polievocku, aj pre najmensiu kocku, drobec ma muslicky s mrkvou, kur. maskom a karfiolom a dospeli kelovy privarok...🙂

sisanka
24. mar 2011

ja robim hubovu polievku lebo zasob je vela a treba to spotrebovat a cuketovo-zemiakove placky... 🙂

evinkal
24. mar 2011

Ja idem urobiť zeleninkovú-narajbanú a kuracie prsia na zeleninke-zdravý obedík😀

vivienkata
24. mar 2011

tak ja som robila zeleninovu polievku , opekane zemiaky a vyprazany syr . a neskor poobede mam este na plane urobit palacinky 🙂

samasa
24. mar 2011

@kaara1980 dakujem veli pekne za super receptik... určite vyskušam 😀