icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rachel123
1. mar 2015

dneska slepacia polievka , bravcove so sampionmi a zeleninou zemiaky, na vecer oblozene chlebiky a puding s ovocim zmrzlinou a slahackou ,a este dojeme jahodovy kolac

radopp
1. mar 2015

@olivka84 Prečo by som to mal kupovať?

anelehka
1. mar 2015

@radopp o com tu tocis????Si v teme,co ste dnes varili,blbe komenty si nechaj pre seba,neviem,co jedavaju tvoje deti,ak ti nie su dobre masove gulicky v paradajkovej omacke...

olivka84
1. mar 2015

@raza no v Poprade su zrejme iny fajnsmekri.

radopp
1. mar 2015

@olivka84 to sú všade, ale nie sú tak viditeľní

rachel123
1. mar 2015

jedalni listok na novy tyzden u nas: pondelok:dojedanie z nedele
utorok :slepacia polievka marinovane kuracie prsia + hranolky+tatarska omacka+kecup
streda: hraskova polievka s haluskami langose s cesnakom +syrom /tatrka/kecup
strvrtok:hraskova polievka s haluskami palacinky zapecene s tvarohom
piatok: cesnacka s domacim chlebikom koprove posuchy
sobota:tekvicova polievka ,bryndzove pirohy
nedela:frankfurktska polievka so zemiakmi pecene kura s plnkou +tarhona

olivka84
1. mar 2015

@radopp jj

raza
1. mar 2015

@olivka84 proste na neho netreba reagovať, očividne je to nejaký puberťák, čo bude vyrývať a robí mu viac než dobre,keď vyvolá pohoršenie, takže nereagovať ho naštve najviac 😉

radopp
1. mar 2015

Ja som mal zeleninovú polievku so zemiakovými haluškami, a rozmýšľam čo ešte spraviť. Langoše s majonézou a listovou zeleninou by bol dobrý nápad.

saxana36
1. mar 2015

Polievocka kuraci vyvar a kurátko , bezlepkovy milka kolac a cokoladove slimaciky a zo vcera venceky

olivka84
1. mar 2015

@raza asi tak. idem radcej robit nieco uzitocnejsie 😀

radopp
1. mar 2015

@raza Akurát ma zaujíma prečo väčšina ľudí musí mať v nedeľu mäso. To je nejaké náboženstvo?

mravvcek
1. mar 2015

@radopp maso ti nie je moc zdrave a napchavas sa s langosmi? Hm,paradne zalepit creva a este zaliat majonezou 🙂 pekne prazdniny

radopp
1. mar 2015

@mravvcek Mäso nie je zdravé, to sa zhodneme. Ale neviem čo je nezdravé na langošoch alebo majonéze? Tuk je dôležitá časť stravy. Na zlých miestach sa ukladá iba pri poruche organizmu. Treba odstrániť poruchu, nie tuk. Veľa tuku napríklad obsahuje mäso.

reni1512
1. mar 2015

🙂 slepačia (z domacej babkinej sliepocky)
🙂 pecene zemiaky, ryza, masko pecene so sunkou a syrom, broskynovy kompot
🙂 hneteny kolacik s orechami, tvarohovou plnkou a broskynami

mravvcek
1. mar 2015

@radopp ja netvrdim,ze maso je nezdrave 🙂 a ano mas pravdu je dolezity prisun najma nenasytenych mastnych kyselin,ktore su potrebne pre spravny vyvin mozgu 🙂 uvar si nieco s tym 😉

radopp
1. mar 2015

@mravvcek Pre hlupáka každý hlupák. :-P

mravvcek
1. mar 2015

@radopp tak tak 🙂

katuska284
1. mar 2015

@jemena ahoj, mozem ta poprosit o receptik na sampiony s bulgurom a armezanom? dakujem 🙂

alexandra2710
1. mar 2015

@saxana36 receptik na ten milka kolacik mozem poprosit? 🙂

evelynka1311
1. mar 2015

@saxana36 MOZEM POPROSIT RECEPTIK NA VENCEKY?DAKUJEM 😉

alexandra2710
1. mar 2015

@saxana36 dakujem velmi pekne 😉

lucianka01
1. mar 2015

@raza a ešte lepšie chutia, sú makulinke.

m_ij_ka
1. mar 2015

naša večera obložená misa ( šunka, tvrdá saláma, syr, vajíčka, kápia, rajčiny), pečivo 🙂

jemena
1. mar 2015

@katuska284 samozrejme s radosťou. Na troške oleja opražiť 1 strednu cibulku a 2 strúčiky cesnaku, Pridať nakrajane šampiňony 300g, nechať restovať, kym sa tekutina odparí cca 10 min. pridala som 1 dcl bulguru, 2 dcl. hurúceho vývaru, môže byt aj z bujonu, pridat korenie a sol, podla vlastnej chuti, prikryť a nechať dusiť asi 15-20 min, kym je bulgur hotovy, posypat parmezanom a dobru chut. Toto množstvo je asi na dve porcie, ale kludne možes dat viac bulguru a primerane vody, tych hub som dala dost vela.

hyta
1. mar 2015

U nás hubová polievka a pstruhy na masle, opečené zemiaky, zeleninový šalát. Keďže sme i mlsný, urobila som šťavnatý perník s čokoládovou polevou.

andrejka77
1. mar 2015

@saxana36 poprosím recept na čokoladové slimáčiky dakujem 🙂

katuska284
1. mar 2015

@jemena dakujem krasne 🙂