Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes len falosny gulas....kedze planujeme ist do mesta najest sa a potom chceme opekat a grilovat 🙂
ale vcera som jedla v restauracii skvelu polievku kremovu zeleninovu-uplne jednoducha a paradna...len sa daju povarit zemiaky s mrkvou a zelenym hraskom mrazenym k tomu dochutite bujonom -tiez zeleninovym a cele to rozmixovat treba....zalizovala som sa aj ja aj maly 😀 bola vynikajuca.
A včera bola opekačka takže palacinky sa odkladajú na dnes
@martinkatinka nám veľmi chutia tie kuracie stehná s bylinkovým korením a v sačku pečené 😀 to robím ked už neviem čo by sme jedli 😝
my dnes pizza z rozkov. skusila som iny recept ako minule a tato bola vyborna, cesto makkucke, vobec nevyschlo, mnam 😵
dnes zeleninova polievka, morcacie stehno na pive a bylinkach, vajecne halusticky, ovocny kolac s pudingom a zelatinou
zeleninová polievka zo vcera, a dnes rýchlovka -kuskus s brokolicou a pórom ( kuskus klasicky zalejem,pokvapkám oliv olejom)a pórik podusím na masle,pridám brokolicu, nakoniec to zmiesam s kuskusom.je to rýchle,aj malý to papá, pre dospelých bude k tomu stehno na prírodno. 😀
😅 jaaj,a este jedna výborná polievka : podusit celý pór nakrájaný na kolieska na masle, potom zaliat vývarom,najlepsie kuracím( ja dávam bujon )a pridat asi 3 zemiaky na kocecky,trosku soli. nakonec rozmixovat,ziadne záprazky,a ni smotana do toho nejde a je to hustá krémová polievka,mnnnnaaaaaam
hrášková polievka s haluškami, granadír s uhorkou 😉
zemiakova kasa a opecene horne stehna(v marinade) ....mala akurat obhryzkava kost s maskom :DDD
ja dnes len rychlovka cestoviny s omackou a zemiakova na kyslo 😉
pečieme hurky,
závidím Vám, že Vaše deti jedia polievky, u nás stále len zeleninková bez mäska 😒 alebo šošovicova
ja som si vcera vecer urobila jablkovu zemlovku s pudingom, plus sosovicova polievka od vcera, tak dnes nevariiime 🙂
dnes karfiolova polievocka,vyprazana kuracia pecienka a ryza.. 🙂
zeleninova polievka s ,,pustenými vajíčkami,,-toto slnecne počasie ma inšpiruje na letne polievočky a druhe este neviem uvidim čo povedia deticky 🙂
@babullka1 ahoj aj ja taku robim 🙂
ahojte dievcence, poradte prosim co pripravit na malu rodinnu oslavu 11 dospelych a 3 deti 😀 torta je objednana 😉
dnes bude vajkova polievocka, kuracie prsicka zapecene s horcicovou omackou a ryza
@cinamon7 mysliš čo variť-ja by som ugrilovala kurence,niaky salat jeden majonezový a druhy len zelenovy a spravila misy.niake natierky do misiek - na pečivo-pri tolkych ludoch by som sa nebabrala s jednohubkami ani s chlebičkami,upiekla by som niake slane drobnosti-tycinky,rozteky.
dnes máme cestovinky so smotanovo syrovo mäskovou omáčkou a so zeleninovou omáčkou s chili.....kto bude akú chcieť 😉
poradte mi nejaku polievocku pre maleho.v poslednom case okrem paradajkovej inu nechce . zeleninova,karfiolova,vajickova,zemiacikova,nechce,uz neviem aku mu vymysliet. 😒
@cinamon7 my sme mali v decembri naposledy oslavičku a robila som mini rezníky s kurcích prsíčiek úplne jednoduché, k tomu zeleninový šalát, ako chuťovky slivky obalené v prosciutte pečené v rúre+ dressing z kyselej smotanky,cesnaku čerstvého,žiadny sušený a soľ, mňam 😝 a ďaľšia chuťovka boli toustové chleby prekrojené na trojuholníky natreté pestom z oliv oil+bazalka čerstvá+cesnak+soľ
všetci si pochvaľovali, ja som piekla aj tortu 😅

my dnes zeleninkova polievka a kuracie stehienka pecene na kyslej kapuste a zemiaciky