icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ivankaberrynka
20. mar 2015

Ahojte. Ja som varila paradajkovú polievku s písmenkami a kuracie prsia v parmezánovej omáčke + ryža + ľadový šalát ochutený len soľou, korením, olivovým olejom a octom balsamico. Práve sme dotlačili 🙂

ivankaberrynka
20. mar 2015

@krajco Aj ja som práve tehu a jem všetko, na čo mám chuť. Môj dr. mi povedal, že mi skôr ublíži to, keď si to nedoprajem. Aj bryndzu a nivu kľudne, všetko 🙂 Ale po troške samozrejme..

radopp
20. mar 2015

Zeleninová hustá polievka so zemiakovými haluškami.

gregusska
20. mar 2015

Opat nieco zdravsie a bezmasite...zapekany baklazan + zeleninovy salat s jogurtovo- bylinkovym dresingom, zeleninova polievka so spaldovymi haluskami,
Kedze sme uz druhy tyzden vydrzali bez sladkeho dnes za odmenu: cicerovo-vlockova torta s jahodami, neposudzujte kym nevyskusate- nikto nevie co tam poriadne je a tak vsetkym chutiiiii.... 🙂

marlenka75
20. mar 2015

Hrachová polievka, zemiaková kaša, vyprážaný syr, rajčinový šalát.

daniz
20. mar 2015

Včera boli francúzske zemiačky, uhorka, dnes knedlové omeletky

katulka74
20. mar 2015

@lajlilinka nemozes a preco?

loknicka
20. mar 2015

zajtra sa tesime na gyros s hranolkami, ryzou a samozrejme tzatziky 🙂

katulka74
20. mar 2015

dnes tarhona a hovadzie masko na mrkvicke a hrasku

gucz
20. mar 2015

My máme dnes polievku zo včera, ako druhé pyré a rybie prsty a pre tatika pečenú jaternicu, uhorky a chlebík, prípadne kapustovo mrkvovy šalát

vrana2
20. mar 2015

@gianni mozem poprosit recept, dakujem

katussska24
20. mar 2015

@lajlilinka a preco nemozes... ? teda plesnive syry, chapem. ale zvysok...ci mas problemy s travenim? lebo v tehotenstve fakt nemozes len minimum -ostatne su myty - plesnive syry, maso a ryby nejasneho povodu, surove maso, ryby, vajcia, nepasterizovane mliecne vyrobky... inak skutocne takmer vsetko.....

lucya87
20. mar 2015

@lajlilinka pokial nemas zdravotne problemi tak vsetko okrem suroveho masa mozes. A ty uz si ku koncu tehu takze si kludne dopraj. Ak budes kojit tak si toho moc nedoprajes. Ja som jedla aj bryndzu, grilovany encian, vlastne vsetko okrem tataraku dokonca aj sushi. A vsetko je ok.

gianni
20. mar 2015

@vrana2 myslíš na tú celozr. bábovku?

gianni
20. mar 2015

Na večeru cuketové lečo...

adulikka
20. mar 2015

Fazuľová polievka a zemiakové placky .

majdus
20. mar 2015

Dnes sme cesnakovi: cesnakova polievka s mletou paprikou + uhorkovy salat s kyslou smotanou a koprom + zemiaky s cibulkou a mletou paprikou. 🙂

visna264
20. mar 2015
Používateľ visna264 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od visna264.

Ahojte všetci, ja som dnes skúsila nový recept na plnené šišky a všetkym doma velmi chutil. 🙂
Na kvások som pouzila: 1 kl kryštálového cukru, 300ml vlažného mlieka, 1 kocka droždia
Na cesto: 500g polohrubej múky, 40g Hery, 2ks vaječných žĺtkov, 3Pl kryštálového cukru, 2Pl rumu

Postup: Najskôr som si pripravila kvások, ktorý som vliala do múky, pridala som rozpustenú Heru, žĺtka, cukor a rum. Vypracovala som cesto, ktoré som nechala na teplom mieste vykysnúť.Potom som cesto vyvaľkála a vykrojila si kolieska. Do stredu som dala lino ladu a prikryla ho ďalsim kolieskom. Jasne, ze ich bolo treba poriadne popritlacat k sebe, aby sa pri vyprazani nerozlepili. Takto pripravené šišky som vyprážila v horúcom oleji. Vsetci sa oblizovali, hlavne manzel :D Skuste

slimstar
20. mar 2015

Za chvíľu je Veľká noc 😉
Veľkonočný mazanec recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1392-vel...

ada510
20. mar 2015

U nas dnes sviečková , nebojte sa to je porcia pre manzela ...😀

raza
20. mar 2015

@ada510 tomu sa hovorí na doraz 😀

ada510
20. mar 2015

@raza a to som 2 krat odoberala heh ale rychlo to bolo zjedene nic neutieklo...:-P

raza
20. mar 2015

@ada510 verím, aj ja by som si dala 😀

krajco
20. mar 2015

Pridavam fotku mojich prvych karamelovych veternikov☺️

adulikka
20. mar 2015

A na zajtra raňajky domáci valašský šalát ,chlapci pomáhali krajat ,preto aj salama je širšia ,ale sa zje

adulikka
20. mar 2015

Super je krásny veternik mám rada ja aj manžel a jeden syn a aj keď je karamelovy 🙂

adulikka
20. mar 2015

@krajco super vyzerá ten veternik ,ešte nerobila ,máme ich radi

nakup
20. mar 2015

je mi trošku smiešne tu z tehuliek ako sa kontrolujú a potom detí sa rodia s alergiami ... nič vám neublíži ani dieťatku skôr mu uškodíte, neobmedzujte sa. tie chute chce to dieťa a buďte v pohybe lepší pôrod, ja som robila do 8 mesiaca ako čašníčku a pôrod ako " cigánka " haha nie ste CHORÉ 😀

trudka4
20. mar 2015

Čokoládový likér z Ledových kaštanů na velikonoce je hotový. Jen aby vydržel do velikonoc 😀

katulka74
20. mar 2015

@trudka4 prosim si receptik 😊