icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
21. mar 2015

naše raňajky zapekané bagetky (maslo, šunka, eidam, niva) 🙂

rachel123
21. mar 2015

dneska obed v restauracii zajtra slepacia polievka bravcove rezne so zemiakovou kasou + uhorka

lulinka81
21. mar 2015

Dnes slepačia polievka a bryndzové halušky 😋

lucikatn
21. mar 2015

my dnes máme nedeľu - kurací vývar a pečené kuriatko s kurkuma-ryžou a domácimi broskyňami, na poobedie sa chladí milka torta pre malého k narodeninám

evagy
21. mar 2015

dnes som sa rozhodla pre cesnakovú polievku a bublaninu

sono2
21. mar 2015

My dnes plné papriky plus hra chová polievka a pudingovy koláč.

lucya87
21. mar 2015

My dnes varime kuraci vyvar s pecenovymi haluskami a plnene morcacie rezne so smotanovo sampinonovou omackou a ryza. A po obede tvarohovy kolac bez muky.

tykat
21. mar 2015

My dnes zeleninovu polievku (brokolica, karfiol, mrkva, hrasok) a so spaldovymi haluskami, pecene kura, ryza, hruskovy kompot.

majdus
21. mar 2015

Cesnacka zo vcera a zapekana cuketa so zemiakmi a syrom🙂 Poobede hajde na dom, ale tiez by som si dala daky lahodny dezertik 🙂 Ku komu sa idem dnes pozvat? Mnam!

m_ij_ka
21. mar 2015

zemiaková kyslá polievka, zemiakové pyré a pečené fašírka s vajíčkom, 🙂

dorotka2013
21. mar 2015

u nas dnes polievka z medvedieho cesnaku, kremove rizoto s hribami a parmezanom a tvarohovy dvojfarebny kolac... 🙂

leiladomi
21. mar 2015

Dnes ľahký šalátik a dezert rýchla trasená torta 🙂 😵

m_ij_ka
21. mar 2015

naša večera pečené krvavničky, čalamáda, chlebík 🙂

efci
21. mar 2015

Moja zdrava vecera... vsehochut, ale hladna som bola ako vlk 😀

jankastubka
21. mar 2015

Dnes zapeceny baklazan s pecenymi zemiakmi.

adulikka
21. mar 2015

Dnes karfiolovo -zeleninova polievka a obalila karfiol ,zemiaky a od včera pár zemiakových placiek

slimstar
21. mar 2015

Upečte si perníkovú záhradku na veľkú noc
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/8-upecte...

jananana5
21. mar 2015
Používateľ jananana5 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jananana5.

ahojte vsetci, neda mi nepochvalit sa skvelym novym receptom od kamosky na chutny dezert, ktory som dnes vyskusala prvykrat a rodina sa oblizovala az za usami :D Suroviny: 300g cokolady na varenie, 250g mascarpone, 3PL Lino lada mliecna, 125g malín Postup: Na pohariky sa da kúpiť plastova forma, ktoru vylejeme cokoladou, nechame stuhnuť a vyklopime si pohariky. Ale velmi jednoducho si vyrobite pohariky aj z obycajných papierových kosíckov, ale je to prácnejsie.Mascarpone vymiesame spolu s Lino ladou na jemny krem, naplnime si cukrarske vrecko s ozdobnou spickou a krém striekame do poharikov. Na vrch polozíme malinu.

m_ij_ka
22. mar 2015

Naše raňajky domaca treska, rohliky

monika11m
22. mar 2015

Mam dnes pripraveneho zajaca poradte co s nim, na smotane nechcem zozmyslam ze upeciem dako ale neviem . Dajte par typov. Dakujem

petuscha
22. mar 2015

@jananana5 ahoj prosim ta ajo sa robia tie pohariky?

jananana5
22. mar 2015
Používateľ jananana5 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jananana5.

ahoj @petuscha exituju take specialne pastove formicky, ktore si daju kupit, vylejes ich cokoladou a nechas stuhnut, tak ich robim ja. Mozes si ich vyrpbit aj z papierovych kosickov, ktore sa daju kupit v papiernictve. Nie je to vobec tazke, staci iba skusit a uvidis, ze to pojde od ruky. Zakladom super chute je lino lada zmiesana s marcarpone. Dufam, ze sa podaria, potom posli foto, som zvedava ako sa ti podaria. 🙂

tykat
22. mar 2015

u nás už rozvoniava šošovicová polievka so zemiakmi a zeleninou (na prianie detí) a k nej varím údené mäsko (to si želal muž 😀) a keď dokysnú tak strčím do rúry dukátove buchtičky a spravím vanilkový krém

babulka82
22. mar 2015

rascova polievka,kuracie plenene rezniky s ryžou,losos na panvici a zemiakove pyre

m_ij_ka
22. mar 2015

fazuľová polievka s údeným mäsom, zemiakové placky s kečupom 🙂

1mirka1
22. mar 2015
1mirka1
22. mar 2015

Varí celá rodina a pre každého niečo 🙂 Môj obľúbený cestovinový šalát ,mužov poctivý guláš ,krémeš s jogurtom na skúšku , robený podľa kuchyne Lidl 🙂 recepty šalát a guláš nájdete v albumoch žijeme s chuťou

marlenka75
22. mar 2015

Vývar z králika, hranolky, ryža, vyprážané bravčové rezne, zákusok Tri strany Bratislavi.

katy1986
22. mar 2015

Ahojte kuchárky, ja by som Vás poprosila o radu.....ako uskladnovať Heru/Palmarin, ked nepotrebujem celú? Akurát dnes som vyhadzovala z chladničky, tie kusy boli už celkom zažltnuté.....ani na obale to nie je napísané....a potom už takto načaté kolko vlastne môžem skladovať v chladničke?