icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

cheria
23. mar 2015

Dievcata prosim Vas nenasiel by sa u niektorej recept na chutny aspik???????

rachel123
23. mar 2015

vyroba domacich džemov a domacich sirupov

gianni
23. mar 2015

@vrana2 no bola to klasická hrnčeková bábovka z netu,akurát som vymenila bielu múku za celozrnnú a pridala jedno postrúhané jablko,aby nebola taká suchá,ked by si chcela presne recept musela by som sa pohrabať v papieroch...
ináč to bolo trošku cítiť že to bola iná múka,teda mne to nevadí ,ale doma chlapom,no vieš,musela som im to trochu poliať agave sirupom a trochu lekváru k tomu...
trochu zdravšie navarím,alebo napečiem tak to musím maskovať ,bo ináč ohŕňajú nosom,jasné ked od svokry majú sladké až až,ona varí a pečie klasika,ako dakedy...

elienocka
23. mar 2015

dnes lasagne boli mnam,mnam 🙂

trudka4
23. mar 2015

Domácí kuřecí šunka právě dovařená. Zitra si dáme do nosu.

nexuska
24. mar 2015

ahoj @nakup, mohla by si mi prosim dat recept na parizsky salat, vyzera super-pokial by sa dalo aj pribliznu hmotnost, resp.kolko coho, dakujem

babulka82
24. mar 2015

baby da sa niečo spravit s upečenym kuriatkom? mam polovicu z nedele a je mi luto vyhodit.

petuscha
24. mar 2015

Poradte mi prosim...mam kus sekanej... co s nou?

mijo53
24. mar 2015

@tanitta môžeš, ja mám v mikroténových sáčkoch a vôbec nesmrdí. Umyť, posekať, rozložiť na tacňu, aby sa trochu "predmrázil" a potom dať do sáčkov, dobre sa bude vyberať. Ak by si dala nasekaný rovno do sáčku, urobí sa jedná veľká zmrznutá guľa a zle sa to potom vyberá

mizu89
24. mar 2015

@petuscha privarok alebo len tak ku zemiakom

slavka1307
24. mar 2015

@petuscha My sme to vyprážali. Alebo opražiť iba na oleji a k tomu zemiaky a uhorku.

tinaaa84
24. mar 2015

My sme v nedeľu robili kura na kyslej kapuste a zemiakoch, robila som špaldové čokoládové sušienky a špaldový tvarohovo-orechový koláč. Včera sme dojedali a dnes som ešte nieč nevymyslela.

lulinka81
24. mar 2015

Dnes rajčinová polievka a fašírky zo zemiakmi.

vrana2
24. mar 2015

@tinaaa84 ahoj, mozem poprosit recepty na tie kolaciky, dakujem

vrana2
24. mar 2015

@gianni dakujem, vyskusam, to s tym jablkom je dobry napad

tinaaa84
24. mar 2015

@vrana2 na oba alebo niektorý konkrétne?

sharmana
24. mar 2015

U nás pizza so zemiakového cesta, na vrch pretlak, kvalitná šunka, rajčinky, olivy, kukurica, strúhný syr a koreniny. 🙂

cherinna
24. mar 2015

Baklažánovo-cukinové lasagne 😉 práve som ich dala do trúby 😉

daniz
24. mar 2015

v sobotu u nás hrášková polievka a plnené zemiakové placky restovanou kur. pečeňou, na večeru bola 1. grilovačka,
v nedeľu sme boli po návštevách, tak rezančeková polievka , pečená kačica, knedľa, červ.kapusta, a u svokry rezne, zem. kaša, hov. vývar a torta, chlebíčky....
včera sme dojedli hráškovú, dnes dojeme rezne a hov. vývar.

daniz
24. mar 2015

@babulka82 do mraziaka, alebo obrať a urobiť zapekanky + kečup...

evagy
24. mar 2015

varím maďarský guláš

evakliestikova
24. mar 2015

Gulasova polievka a zapecene zemiaky s cuketou a slaninkou.

raza
24. mar 2015

@babulka82 do rizota niektorí dávajú... ale ja by som obrala, nakrájala, osmažila cibuľku, na to to mäsko, posypala gril. korením, popr. aké máte radi a potom použila do tortili napríklad spolu so zeleninkou, smotanou cesnakovou... alebo ešte na panvici,keď už mám mäsko s cibulkou opečené, pridám zeleninku nejakú, poprípade, kečup, sójovku, worchestr. omáčku a podávať s ryžou... alebo ešte môžeš ak sa ti chce to obraté mäsko pomlieť alebo posekať nadrobno a urobiť z neho čevabčiči 🙂

vrana2
24. mar 2015

@tinaaa84 na oba prosim ta vyzeraju skvele. pre manzela coko a pre mna ten druhy 😀

tinaaa84
24. mar 2015

@vrana2 čokoládové sušienky som už pridala do môjho fotoblogu a ten druhý koláč pridám zajtra

vrana2
24. mar 2015

@tinaaa84 dakujem

krajco
24. mar 2015

My mame dnes cibulovu polievku so zapekanym bagetami syrom, a druhe dojedMe este z vikendu cinu s ryzou alebo obratene rezne s kasou😊

nakup
24. mar 2015

@nexuska ahoj samozrejme 1/2 lyžice ocot, 2 čaj. lyžičky horčice, 1 polievková lyžica kečup, 1 polievková lyžica worchester prehreješ a necháš vychladíť a na jemno nakrájaš 30 dkg jemnej salámy, 3 vajcia na tvrdo, 2 ks kys. uhorky, 1 ks cibule a jedna väčšia tatárka premiešať 😉

mima2778
24. mar 2015

My dnes gulasova pllievka a zapekane cestoviny s tvarohom,smotanou,vajickom,van.cukrom+ zl.klas 🙂

rachel123
24. mar 2015

vecera rybacia pomazanka s pečivom + zelenina ako obloha