Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes bravcove s brokolicou,ryza a opekane zemiacky... A polievka neviem,mozno este nieco podumem 🙂
Peknu nedelu vsetkym
ranajky syrovo-cesnakova natierka s hriankami,obed zeleninova polievka a pecene kura a zemiakova kasa a cerstva zeleninka
dnes kuracia polievka, bravčové stehno na horčici s ryžou
Porkova polievka, zemiakový šalát, vyprážané bravčové rezne, sacherové mufiny.
@marlenka75 pridem 😀
kuracie prsia na prirodno, pecene zemiaky, zeleninovy salat, bublanina
Dnes mame mrkvovo-porkovu polievku; ako druhe bude Cicerovo-paradajkove ragu s ryzou a planujem aj upiect mrkvove tasticky, ktore tu mali recept.
Mrkvove pirozky so slivkovym lekvarom podla @trudka4
hrachová kaša s údeným mäsom, slivkové knedle so zemiakového cesta
Palacinky a uz aj zjedeneee😉
@boubelka0021 mnaaam take robime..🙂
Baby poradte chcem robit jablkovu vyzivu date recept?Diky 🙂 😉
My dnes kare na rozmarine s kasou
@boubelka0021 vyzerajú perfektne 🙂 mozem poprosiť recept?
U nas sa dnes robili domace rohliky.
Zostal len jeden a ja ze budu na ranajky 😂
Prikladam aj recept.
http://bonvivani.sk/recepty/rozky-a-zemle
naša večera palacinky s tvarohom 🙂
@boubelka0021 tak ty vypadají fantasticky. Tento víkend jsem je pekla ze 2 dávek na synovy narozeninové oslavy a už jich z celkového počtu asi 94 ks, zbylo jen pár. Všichni je chválí. Jsou prostě návykové 😀
@trudka4 veru su famozne dakujem za super recept 👍 😃
@boubelka0021 rádo se stalo. Jsem moc ráda, že vám chutnají.
dnes kapustnica, španielský vtáčik kari ryža a kokosové ježe
Tak my v sobotu úhrabky a šošovičkovú polievočku, a chlebíčky,jednohubky,očká,torta- dcéra mala 12.ročkov, tak trošku sme oslavovali,
v nedeľu šošovičková polievočka a grilovanie-bôčik,kuracie sehná,zeleninka, cibuľka,šampiňóny, syr, opekané zemiačky, a opäť jednohubky, chlebíčky, torta, čokol.trubičky....- 2 kolo osláv.
No moje tehotenské chute rozhodli o dnešnom a zajtrajšom obede: miešaná strukovinovo-zeleninová polievka s ovsennými vločkami, omáčka z fazuľkových strukov zahustená ovsennou múkou. 😉
jedalnicek na tento tyzden: pondelok :dojedanie z nedele
utorok:porkova polievka s vajickom + chlieb/pečená krkovicka s dusenou cervenou kapustou na vine+ knedla
streda:kuracie ražnici s opekanými zemiakmi + miešaný šalat
stvrtok:kačacia polievka s cestovinou a zeleninou penne s kuracim maskom a kari so smotanovou omackou +syr
piatok:vyprazane kuracie prsia so zemiakovou kasou+ broskynovy kompot
sobota: boršč + chlieb / americke palacinky poliate horucim lesnym ovocim
nedela :slepacia polievka masove gulkyv paradajkovej omacke s tlacenymi zemiakmi s cibulkou

My sme dnes boli opekat,dosli sme navecer,tak len rychla 20 minutovka,hlavne kvoli malemu 🙂 hraskova kremova a tvarohove knedlicky s jahodkami/mraznickova zasoba/ 🙂