Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes kolozvarska kapusta a brokolicova kremova polievocka🙂
ja s malou vcera a dnes spenat so zemiakmi, volske oko. ocinovi sme urobili fazulu. zajtra asi karfiol 🙂
@raza Jasné... Asi 600g mletého mäsa (ja som mala králika) ssom podusila na 1 cibuli, pridala som veľký paradajkový pretlak, oregano, soľ, zeleninový vývar a plechovku miešanej zeleniny (kukurica, mrkva, hrášok)- čerstvá by asi bola lepšia 🙂. Hotové som dala do veľkej zapekacej misky a na to som rozotrela zemiakovú kašu (klasicky spravenú s maslm a mliekom, len sa do nej pridáva veľká hrsť strúhaného syra). Zaiecť na 200 stupňoch asi 15 minút.
tak v nedelu boli spanielske vtacky s ryzou a dnes pizza(co ladnicka dala) 😀
zeleninová s ovsenými vločkami a tvarohové guľky s višňami 🙂
chrumkavé kura s ryžovými praženými rezancami od vietnamca, porcia obrovská bude aj na zajtra 🙂
Ja dnes robim po dlhom case spenat... 😉
sosovicova nakyslo, lokse
fazulova polievka a zemiakove placky
Karfiolová polievka, zemiaková kaša, vyprážaný karfiol, rajčinový šalát.
fazuľová polievka s údeným mäsom, francúzske zemiaky, uhorka 🙂
vcera brokolicova kremova,celozrnne lievance dnes zeleninova polievka a spenatove halusky so smotanovo-syrovou omackou 🙂
Krupkovo-zeleninová polievka, pirohy s tvarohom a slivkovým lekvárom;)
hraškova polievka s haluškami a dukatové s vanilkovým krémom
Plnena paprika 🙂
granadír
mne sa dnes pordarili opekane zemiaky ala cierne uhlie a k tomu sucha tvrda bravcova panenka s nechutnou horcicovou omackou 😀 a tak dobre a jednodducho to vyzeralo http://dobruchut.azet.sk/recept/26512/panenka-v...
Dojedám zemiakový prívarok a k tomu volské oko, čistá spokojnosť.
Môžem sa vrátiť makať do záhradky len čo sa mi dopečie špaldový koláčik s tvarohom a hruškami.
naša večera cestoviny s paradajkovou omáčkou a oreganom 🙂
Francúzska cibuľačka
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41723-francu...
@martina833 dobra gazdinka niekedy aj obed pokazi 🙂
od vcera gulas a rizoto
pečený diviačik s kapustovými strapačkami pre manžela a cestovinky so špenátovo-tofu omáčkou pre nás. už sa tešííím. a upečieme nejaký chlebík a šľahačkovú roládu 🙂
morčacia zeleninová polievka, zapečená cuketa so syrom, lenivá tehotenská bleskovka medzi spánkami🙂
babule nejaky tip jak narychlo udelat pecienku? chtela bych to nejako se smetanovou omackou nemate nekdo nejyk recept na dobrotku? dik
Ja som mala dnes rýchlo navarené. Malý stále vypytoval francúzsku polievku z vaničky a muž zas špagety s masovou omáčkou, čo robievam. Nevie sa jej dojesť. Takže všetci sú spokojní a bruchá plné. 😉
Dnes len rýchlovka - rezance s tvarohom 🙂
včera sme mali bryndziaky so slaninkou, dnes paradajková kapusta + pečivko
Vikend: Zeleninkova polievocka, pre rodinku pecene bravcove, paprikove zemiacky, salat, pre mna, masko na hlive, kuskus, salat 🙂

@leanny ahoj. Môžem poprosiť recept ?