icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucia2358
16. máj 2015

My dnes nevaríme 🙂 Ideme na oslavu, tak máme zakázané doma jesť. Na obed bude slepačí vývar s rezancami, bačovský rezeň, opekané zemiaky, ryža a zeleninka. Na večeru budú pečené kurčatá.

Zajtra už varíme my. Napácované mäsko, ryža, hranolky a zeleninová obloha. Vyzerá to tak, že to budeme papať aj v pondelok, toľko toho je.

ada510
16. máj 2015

U nas domace kuracie wrapy mňam... 😀

lillona
16. máj 2015

Majonezove kuracie rezne s opekanymi zemiakmi a salatom

m_ij_ka
16. máj 2015

kurací vývar, palacinky s džemom

gimli274
16. máj 2015

@sugarfree999 toto mám aj ja rada, aj akúkoľvek inú zeleninku na tento spôsob, ale halušky sú halušky - pre seba a malú ich robím tak, že zomeliem 50g ovs.vločiek, pridám 50g celozrnnej špaldovej múky a zmiešam s cca 1dcl vody. hotovo. rýchla a zdravšia verzia.

lajlilinka
16. máj 2015

Cez víkend máme návštevu z Kórei, takže sme chceli niečo neutrálne, čo zje, takže - dnes obed (kurací vývar, pečené napacovane kuracie stehná, varene zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou, zeleninovy šalát), večer zjedia niečo vonku na pivku, raňajky klasika kontinuálne, zajtra obed (dusena hovadzina na koreňovej zelenine s jasminovou ryžou).
Hádam mu bude chutiť 😁 bryndzové halušky by chudák asi nepredychal 😆

blackcat8885
16. máj 2015

Dnes pohankove rizoto

motiilik
16. máj 2015

Ja vcera na dnes svokre (priatelovej mamine na narodeniny 59) smotanovu tortu...a zajtra mam na plane fazulovu sladku polievku zo slizmi a zamiakovy salat s reznami...baby si zmysleli ze chcu tiez smotanovu tortu,tak na zelanie im ju dnes urobim a zajtra mleaju,ked pridu od ex. 😉

iinuska
16. máj 2015

my sme dnes grilovali lososa, hermelin, a k tomu zeleninovy salat

luciok
16. máj 2015

Ja som dnes upiekla krkovičku s plátkami bôčika, k tomu knedľu a červenú kapustu. Zajtra detto 🙂

kibuk
17. máj 2015

Ahojte vcera vyprazany syr,hranolky
Dnes kuracia polievka a kurca v alobale mnamky peknu nedelu 🙂

jukov
17. máj 2015

dnes šošovicová polievka, zemiakový šalát a vyprážaná ryba, sladké ešte neviem, ale pokobinujem pár receptov a bude zase niečo nové 😀

hyta
17. máj 2015

Ahojte, konečne som dočítala, aké dobroty ste tu navarili. U nás sme včera mali kurací vývar, domáce rezance a francúzske zemiaky s kyslou uhorkou. Dnes máme krémovú cuketovú polievku, do nej krutóny, kurací perkelt z domáceho kuriatka a cestovinu. Mám ešte mrazené marhule, tak idem ešte urobiť bublaninu.Všetkým prajem peknú nedeľu.

romana03
17. máj 2015

Dnes polievka zo sucheho hrachu so zemiakmi a parkom,druhe bravcove platke s horcicovou omackou a opekane zemiaky. Bru chut k obedikom

m_ij_ka
17. máj 2015

my dojedáme dnes kurací vývar zo včera, cestoviny s rajčinovou omáčkou a oreganom 🙂

jodi
17. máj 2015

@ada510 mozes prosim napisat recept na tie wrapy

nikawero12
17. máj 2015

My dnes dojedáme zbytky včerajšej grilovačky - grilované kuracie krídelká so zeleninovým šalátom a kotlíkový guláš

megika1
17. máj 2015

dávam tip z môjho jedálnička zemiaková baba s medvedím cesnakom

vydrnik
17. máj 2015

My mame gazdovsku kapsu

stellamaris
17. máj 2015

Dnes opekana telacia pecienka,k nej chrumkave cibulove kruzky,zemiaky a cviklovy salat 🙂

ada510
17. máj 2015

@jodi kuracie prso si nakrajate na mae kusky obalite muka vajicko sojovou omáčkou a rozdrvene cornflaeky alebo sa da kupit ta vitana zmes nugetkova alebo mrazene alebo naprirodno ake mate radi placky sa daju kupit v kazdom obchode asi len ju zohrejete spolu so syrom v trube potom na nu poozote hlavkovy salat redkvicku paradajku baby spenat uhorku som dala na to pokrajane masko a polejete omáčkou alebo dresingom zabalite navod na zabalenie je na plackach...

bramborkaa
17. máj 2015

Pre manzela a dcerku karfiolova polievka zo vcera, obratene hovadzie rezne, zemiakova kasa... a ja cviklovy salat od Macingovej 🙂

megika1
17. máj 2015

moje inšpirácie...pečiem v rúre,to preto aby bolo na studeno,alebo s prívarkom ( teraz je mladý špenát,kôpor ,kyslé zemiaky )

megika1
17. máj 2015

@megika1 zelerovo-zemiaková kaša a cvikla k tomu 🙂

1mirka1
17. máj 2015

vsetky recepty najde u mna v albumoch alebo v skupine vitana podrobnejsie fotorecepty a rady🙂 prijemne poobedie kocky🙂

ada510
17. máj 2015

Kacicka...

zuzana76
17. máj 2015

slepaci vyvar a yaprak sarma
http://varecha.pravda.sk/recepty/yaprak-sarma-f... podla tohto receptu

m_ij_ka
17. máj 2015

naša večera jednohubky s klobáskou, syrom, olivami 🙂

elienocka
17. máj 2015

vcera a dnes hovazie platky s tarhonou,a masova polievka,vecera boli sme dedovi gratulovat boli chlebicky a jednohubky 🙂

jodi
18. máj 2015

@ada510 vdaka, vyskusam