Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kurací vývar, palacinky s džemom
@sugarfree999 toto mám aj ja rada, aj akúkoľvek inú zeleninku na tento spôsob, ale halušky sú halušky - pre seba a malú ich robím tak, že zomeliem 50g ovs.vločiek, pridám 50g celozrnnej špaldovej múky a zmiešam s cca 1dcl vody. hotovo. rýchla a zdravšia verzia.
Cez víkend máme návštevu z Kórei, takže sme chceli niečo neutrálne, čo zje, takže - dnes obed (kurací vývar, pečené napacovane kuracie stehná, varene zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou, zeleninovy šalát), večer zjedia niečo vonku na pivku, raňajky klasika kontinuálne, zajtra obed (dusena hovadzina na koreňovej zelenine s jasminovou ryžou).
Hádam mu bude chutiť 😁 bryndzové halušky by chudák asi nepredychal 😆
my sme dnes grilovali lososa, hermelin, a k tomu zeleninovy salat
Ja som dnes upiekla krkovičku s plátkami bôčika, k tomu knedľu a červenú kapustu. Zajtra detto 🙂
Ahojte vcera vyprazany syr,hranolky
Dnes kuracia polievka a kurca v alobale mnamky peknu nedelu 🙂
dnes šošovicová polievka, zemiakový šalát a vyprážaná ryba, sladké ešte neviem, ale pokobinujem pár receptov a bude zase niečo nové 😀
Ahojte, konečne som dočítala, aké dobroty ste tu navarili. U nás sme včera mali kurací vývar, domáce rezance a francúzske zemiaky s kyslou uhorkou. Dnes máme krémovú cuketovú polievku, do nej krutóny, kurací perkelt z domáceho kuriatka a cestovinu. Mám ešte mrazené marhule, tak idem ešte urobiť bublaninu.Všetkým prajem peknú nedeľu.
Dnes polievka zo sucheho hrachu so zemiakmi a parkom,druhe bravcove platke s horcicovou omackou a opekane zemiaky. Bru chut k obedikom
my dojedáme dnes kurací vývar zo včera, cestoviny s rajčinovou omáčkou a oreganom 🙂
My dnes dojedáme zbytky včerajšej grilovačky - grilované kuracie krídelká so zeleninovým šalátom a kotlíkový guláš
My mame gazdovsku kapsu
Dnes opekana telacia pecienka,k nej chrumkave cibulove kruzky,zemiaky a cviklovy salat 🙂
@jodi kuracie prso si nakrajate na mae kusky obalite muka vajicko sojovou omáčkou a rozdrvene cornflaeky alebo sa da kupit ta vitana zmes nugetkova alebo mrazene alebo naprirodno ake mate radi placky sa daju kupit v kazdom obchode asi len ju zohrejete spolu so syrom v trube potom na nu poozote hlavkovy salat redkvicku paradajku baby spenat uhorku som dala na to pokrajane masko a polejete omáčkou alebo dresingom zabalite navod na zabalenie je na plackach...
Pre manzela a dcerku karfiolova polievka zo vcera, obratene hovadzie rezne, zemiakova kasa... a ja cviklovy salat od Macingovej 🙂
slepaci vyvar a yaprak sarma
http://varecha.pravda.sk/recepty/yaprak-sarma-f... podla tohto receptu
naša večera jednohubky s klobáskou, syrom, olivami 🙂

My dnes nevaríme 🙂 Ideme na oslavu, tak máme zakázané doma jesť. Na obed bude slepačí vývar s rezancami, bačovský rezeň, opekané zemiaky, ryža a zeleninka. Na večeru budú pečené kurčatá.
Zajtra už varíme my. Napácované mäsko, ryža, hranolky a zeleninová obloha. Vyzerá to tak, že to budeme papať aj v pondelok, toľko toho je.