Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
langose s cesnakom so syrom a kecupom...mnam... 🙂
Tak my v sobotu sme popapali mrkvičkovú polievku , hlivové rizoto,uhorkový šalát,
v nedeľu morčací vývar s rezančekmi, pečené domáce kura na zemiačkoch, ryža, uhorkový šalát a piekla som?
NIČ - mali sme nanukovú tortu 😎 😎 😎
cesnakova polievka a cestoviny s kuracim masom a syrovou omačkou
gulasova polievka zo stehna a sojovych kociek a makova babovka
ahojky ,po dlhsej odmlke 😉 dnes u nas hovadzi vyvar so zeleninkou, koprova omacka,knedla a masko z polievky. A peciem rebarborovy kolac s posypkou 😝 😎
Víkend za nami 🙂 V nedeľu som robila Segedín a domácu parenú knedľu mali sme aj na dnes, zajtra spravím halušky s bryndzou a slaninkou 🙂
@leiladomi prosím ťa recept na dezert mraky by sa nenašiel?? zaujal 🙂
náš obed segedín s knedľou 🙂
@bosorka301 nech sa páci 😉
My dnes., čo nám dala svokra, varila som to ja., ale mala som suroviny ako kare a to nemusím takže sa na večeru moc neteším. Ono to malo byť zjedene už včera len som kúpila syr a urobila ten. To bola dobrota. No takže to dnes zjeme a zajtra robím špargľu mňam. Kúpila som 2kg takže sa teším. Čiže dnes bude taká biedn 😲 😖 a večera
A ešte dnes urobím špenatovu polievku ked to hlavne jedlo nebude až take mňam 🙂
naša večera zemiakové placky, kečup 🙂
@leiladomi dakujem pekne
otrepané,ale stále chutia palacinky s kyslou smotanou a pečeným čajom 😉
dnes dojeme polievočku,+ zapekanky
fazulova polievka s udeninou+sliziky a lievance 😵 😵 😵
@katussska24 mohla by som poprosiť receptík na holadskú omáčku prosím, mám v chladničke špargľu a chcela by som ju vyskúšať... Ďakujeeeem 😉

@daniz tento som robila http://varecha.pravda.sk/recepty/sedmokraskovy-...