Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Rajcacka,dukatove... 😉
Včera sme mali tento sýty šalát inšpirovaný Stredomorím 🙂 Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/05/syty-...
zajtra: ráno - drožďová pomazánka, obed - krémová cibuľová polievka, pudingáč, poobede si dáme ešte jahodový kokteil (máme veľa jahôd). už sa teším na zajtra, samá dobrôtka, mňam
@marissenka iiiiha dukatove 😀 viem co bude v nedelu na obed 😀 dakujeeeeem
zeleninova polievka s haluskami, kolozvarska kapusta
u nás dnes grilované kur.prsia,ryža s hráškom,zeleninový šalat s bazalkou 😎
Ahojte len tak na rychlo,unavena az velmi..
Tak vo stvrtok palacinky
v piatok langose
dnes francuzka polievka a zeleninove rizoto
Zajtra este neviem,ako sa zobudim oddychnuta tak nieco doladime 🙂
Dobre rano, dnes hovadzi vyvar, pecen v trojobale, zemiaky, tatatarka ... Dnes budeme mat pracovny den trochu, ale zajtra chceme niekam vypadnut, tak pripravim si tak, aby sme mali aj na zajtra 🙂
Dnes budu kuracie hamburgery so zeleninkou, polievocka falosna francuzska,maly ju miluje🙂
kyslá zemiaková polievka, pečené zemiaky plnené mletým mäsom, syr, 🙂
hubova omacka so smotanou a kur. masom s cestovinou 🙂
U nás dnes krémová tekvicová polievka, varené zemiaky s cibuľkou, škvarkové pagáče a zajtra segedín s knedľou, kurací vývar s rezancami a pudingový zákusok
dnes spagetky s mletym maskom a sampionmi a polievocky hrstkova s parkami
ahojte 🙂
Prosím prosím poradte mi nejaky naj super zákusok aky ste do teraz jedli,potrebujem na oslavu..dakujem 🙂
@akika722 Ahoj, u nás je jednoznačne najlepší zákusok, ktorý voláme veľhory, na internete sa dá nájsť kopec receptov, buď pod týmto názvom, alebo ako mraky, maxiveterník, alebo veterník na plechu. Odporúčam na to karamelovú polevu (lebo videla som rôzne, s čokoládou, alebo len pocukrované, ale ten karamel tomu dodá to pravé). Ale neviem, čo máte radi, možno uprednostníte niečo ovocné, teraz sú super jahodovo-smotanové zákusky.
@akika722 http://www.najpecenie.sk/sk/recept/seherezadin-sen najlepsie, co som za poslednu dobu jedla 😉
robili ste uz niekto bazovy sirup tento rok? uz je dobry cas zbierat bazu?
za tento týždeň sme mali cestiviny si spenatom a cherry paradajkami, plnena paprika, zeleninove rizoto a bolonske spagety s mletym masom a sojovym granulatom. zajtra vyvar, fasirky s pecenymi zemiakmi a salatom a studena smotanova torta s jahodami
DNES brat oslavoval národný tak u neho pečené prasa(diviak) z pečenymi zemiakmi a pizza na 5 spôsobov...
ZAJTRA - koložvárska kapusta s varenými zemiakmi a gulášová polievka.. sladké nechám na baby,čo si rozkážu... 😉
DNES brat oslavoval narodeniny tak u neho pečené prasa(diviak) z pečenymi zemiakmi a pizza na 5 spôsobov...
ZAJTRA - koložvárska kapusta s varenými zemiakmi a gulášová polievka.. sladké nechám na baby,čo si rozkážu... 😉

vajíčková polievka, zapekané cestoviny 🙂