icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
29. máj 2015

vajíčková polievka, zapekané cestoviny 🙂

marissenka
29. máj 2015

Rajcacka,dukatove... 😉

sugarfree999
29. máj 2015

Včera sme mali tento sýty šalát inšpirovaný Stredomorím 🙂 Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/05/syty-...

jukov
29. máj 2015

zajtra: ráno - drožďová pomazánka, obed - krémová cibuľová polievka, pudingáč, poobede si dáme ešte jahodový kokteil (máme veľa jahôd). už sa teším na zajtra, samá dobrôtka, mňam

lilimoni
29. máj 2015

@marissenka iiiiha dukatove 😀 viem co bude v nedelu na obed 😀 dakujeeeeem

mima2778
29. máj 2015

Ku kolienkam a zel.omacke s kuracim este rychle slimaciky,tentoraz paradajkovo syrovo-cesnakove 🙂

evulienkaslx
29. máj 2015

zeleninova polievka s haluskami, kolozvarska kapusta

lululka555
29. máj 2015

u nás dnes grilované kur.prsia,ryža s hráškom,zeleninový šalat s bazalkou 😎

kibuk
30. máj 2015

Ahojte len tak na rychlo,unavena az velmi..
Tak vo stvrtok palacinky
v piatok langose
dnes francuzka polievka a zeleninove rizoto
Zajtra este neviem,ako sa zobudim oddychnuta tak nieco doladime 🙂

raszuz
30. máj 2015

Dobre rano, dnes hovadzi vyvar, pecen v trojobale, zemiaky, tatatarka ... Dnes budeme mat pracovny den trochu, ale zajtra chceme niekam vypadnut, tak pripravim si tak, aby sme mali aj na zajtra 🙂

danulaus
30. máj 2015

Dnes budu kuracie hamburgery so zeleninkou, polievocka falosna francuzska,maly ju miluje🙂

m_ij_ka
30. máj 2015

kyslá zemiaková polievka, pečené zemiaky plnené mletým mäsom, syr, 🙂

malinka158
30. máj 2015

hubova omacka so smotanou a kur. masom s cestovinou 🙂

nikawero12
30. máj 2015

U nás dnes krémová tekvicová polievka, varené zemiaky s cibuľkou, škvarkové pagáče a zajtra segedín s knedľou, kurací vývar s rezancami a pudingový zákusok

loknicka
30. máj 2015

dnes spagetky s mletym maskom a sampionmi a polievocky hrstkova s parkami

akika722
30. máj 2015

ahojte 🙂
Prosím prosím poradte mi nejaky naj super zákusok aky ste do teraz jedli,potrebujem na oslavu..dakujem 🙂

h2
30. máj 2015

@akika722 Ahoj, u nás je jednoznačne najlepší zákusok, ktorý voláme veľhory, na internete sa dá nájsť kopec receptov, buď pod týmto názvom, alebo ako mraky, maxiveterník, alebo veterník na plechu. Odporúčam na to karamelovú polevu (lebo videla som rôzne, s čokoládou, alebo len pocukrované, ale ten karamel tomu dodá to pravé). Ale neviem, čo máte radi, možno uprednostníte niečo ovocné, teraz sú super jahodovo-smotanové zákusky.

akika722
30. máj 2015

@h2 dakujem pekne,to pozname,potrebujem ohúriť niečim inym 😅 ale tie smotanove pozriem 🙂

lilimoni
30. máj 2015

@akika722 http://www.najpecenie.sk/sk/recept/seherezadin-sen najlepsie, co som za poslednu dobu jedla 😉

akika722
30. máj 2015

@lilimoni toto nepoznaaam,dakujem 😀

lilimoni
30. máj 2015

@akika722 sprav viac, lebo to sa zozere strasne rychlo 😀

kibuk
30. máj 2015

Nase rizotko plus posypane syroom 🙂

vrana2
30. máj 2015

robili ste uz niekto bazovy sirup tento rok? uz je dobry cas zbierat bazu?

za tento týždeň sme mali cestiviny si spenatom a cherry paradajkami, plnena paprika, zeleninove rizoto a bolonske spagety s mletym masom a sojovym granulatom. zajtra vyvar, fasirky s pecenymi zemiakmi a salatom a studena smotanova torta s jahodami

megika1
30. máj 2015

rýchly škvarkovník 😉

akika722
30. máj 2015

@lilimoni 😀

jachin
30. máj 2015

@vrana2 ja som robila už 3 dávky...

lilimoni
30. máj 2015

@vrana2 nam tyzden prsalo, tak je uz na prd baza 😢 tento rok som to presvihla

motiilik
30. máj 2015

DNES brat oslavoval národný tak u neho pečené prasa(diviak) z pečenymi zemiakmi a pizza na 5 spôsobov...

ZAJTRA - koložvárska kapusta s varenými zemiakmi a gulášová polievka.. sladké nechám na baby,čo si rozkážu... 😉

motiilik
30. máj 2015

DNES brat oslavoval narodeniny tak u neho pečené prasa(diviak) z pečenymi zemiakmi a pizza na 5 spôsobov...

ZAJTRA - koložvárska kapusta s varenými zemiakmi a gulášová polievka.. sladké nechám na baby,čo si rozkážu... 😉