Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@h2 trošku som to domotala asi 😀 no.navšteva tym myslim rodina,,susedia-a tý torty tiež nemusia.
Myslela som skor nejaky zákusok-a ohúriť chuťou nie vyzorom 😉
Tvoja torta je krasna ale tortu nemyslim 🙂 ak je smotanovo -malinova je taka aj vo vnutri alebo je tam nejaka klasicka plnka?
@akika722 No táto bola výborná aj chuťovo, korpus bol mramorový, vo vnútri bola kyslá smotana s vanil. cukrom a želatínou a na tom (lepšie povedané v tom, lebo smotana bola aj na tom) bolo malinové želé, to je to, čo je na obrázku nakrájané na kocky po obvode spodného poschodia. Inšpirovala som sa z internetu, tam sa to tuším volalo malinová rozprávková torta, ale nie je to presne to, čo som robila ja. Túto mi veľmi chválili.
Urobila som tieto poháre s nadýchaným krémom zo šľahačky, limetiek, kondenzovaného mlieka, avokáda a sušienok na spôsob key lime pie. Chutia absolútne dokonale! Láska na celý život proste emoticon Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/05/osudo...
@sugarfree999 óóćh,to nepredýcham...dnes nemám ani sladené mlieko ,ani limetky :/ ale vďaka za tip 😉
Dnes len jednoducho 🙂
Gulasova polievocka a rizoto od vcera a Torta Milka ku kdd 🙂 peknu nedelu
@sugarfree999 neskutočne dobre to vyzera 😝
Ahojte
U náš dnes hovädzia polievka,bravčová panenka s hribovou omáčkou,pečené zemiaky,šalátik
Dnes kuracia polievka, steak z lososa na masle, zubáč na masle, šalát (uhorky, paradajky,cibuľka, pór, syr, korenie...), deti k tomu zemiakovú kašu, my dospelí chudneme do plaviek 😀 , dezert melón
Dnes sme mali plnenú papriku, z časti mäsovej zmesi som upiekla v trúbe guľky. Tatík na večeru ugriloval kuracie prsia s gréckym korením, k tomu drevorubačský chlebík a zeleninový šalát s cesnakovým dresingom
Dnes sme mali španielske vtáčky (hovädzie) s ryžou.
my sme mali v sobotu rezancekovú polievku , opekanáho nakladaného amura + pečivo, zeleninka, jablkovo - slivková štrúdla a na večeru hrášková polievka
v nedeľu hrášková polievka, maďarský guláš + domáca knedľa, bábovka, zmrzlinka - cestou na bicykloch, no a na večeru guľky v paradajkovej omáčke,zemiačky s pažítkou.
Dnes je MDD, tak na večeru sa deti tešia na pizzu z pizzerie.
náš obed tekvicový prívarok, mäso na šťave, ryža, šalát 🙂
Ahojte tak ja som prisla z prace a ajhla navarene 🙂))
Svokruska poslala vysmazany karfiol a zemiakovy salat 🙂 a volali mi moji rodicia ze navarili si viac nech dojdem a to plnena paprika v paradaj.omacke a bude aj na zajtra 🙂))

@akika722 Ak potrebuješ ohúriť, upeč tortu, ja torty pečiem najradšej, nie je to o nič náročnejšie, než upiecť koláč a efekt je oveľa väčší. (Z mojej skúsenosti: čím vyššia torta, tým väčšie "ohúrenie"). 😀