icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

happy8051
29. mar 2011

nas obed este z nedele a zo vcera: kuraci vyvar s rezancami a zeleninou, hovadzie svieckove platky na mrkve, zemiakove gulate knedlicky, ladovy salat

samasa
29. mar 2011

@titkovamiriam dakujem
😉 😉 😉

titkovamiriam
29. mar 2011

@renatad mnam dala by som si taku polievocku,ja sa v praci cez okno pozeram ako sa chodia svinky pasť nedaleko nasej firmy 😀 dnesne dukatky boli mnam a este som musela spravit aj vela vela chlebikov lebo jasneze ked nieje maso tak nemame nic a uz sa mi nechce tolko stat pri sporaku ked je vonku tak nadherne 😀

katula1234
29. mar 2011

@pattinka dnes som robila pečeňové halušky boli výborné celej rodine velmi chutili vďaka .

pattinka
29. mar 2011

jéééj, naozaj? 🙂 🙂 🙂 tak to mám ohromnú radosť 🙂 😎 a ďakujem za dôveru 😎

pattinka
29. mar 2011

@katula1234 ... á keď sa Ti osvedčil tento, tak zajtra Ti napíšem skvelý recept na knedlíčky do kuracej polievky - volá sa to, že: slepá kura 😀 a je to výýýýýýýýýýýbornéé 😝 😝 😝 😝 😝

renatad
29. mar 2011

@lucka1987 tak skus pečeneho prešpikovaného slaninkou a k tomu kapustu alebo pečene zemiaky mnamka 😀 😀 😀
ja som našla veľa receptov cez google

renatad
29. mar 2011

@titkovamiriam dcéra si kázala 3x naložiť 😀 😀 😀 samozrejme bola večer "zdivená" 😅 😅 😅 😅

katula1234
29. mar 2011

@pattinka super tešim sa 😀

titkovamiriam
30. mar 2011

@renatad 😀 😀 😀 a cez google sa najde kopec dobrych stranok a velmi inšpirujucich 🙂

Ja dnes robim strapacky a paradajkovú polievku

renatad
30. mar 2011

u nás dnes bude "zdivená" polievka zo včera 😀 😀 😀 a šťavnaté kuracie nohy z trúby s pyréééé / sme nemali 100 rokov/ 😅

kibuk
30. mar 2011

dnes halušky s bryndzou 🙂 🙂

firstbaby
30. mar 2011

dnes zase syr s varenymi zemiakmi a cerstvym salatom....u nas to proste raz za tyzden musi byt, tatino sa ide za syrom zblaznit a slecne dnes len mrkvovo-zemiakovu polievocku s rascom, dietujeme, lebo nas trapia hnacky... 😉

zuzka1.
30. mar 2011

langose

kvojtanikova
30. mar 2011

u nas su bryndzove pirohy, vajickova polievka. A odvcera ostali tousty co som robila pre navstevu, tak vzdy ked idem do kuchyne si nejaky nenapadne uchmatnem🙂

kralicica
30. mar 2011

špenátová polievka, ázijské rizoto, bravčové rezne so zem. kašou a upiekla som aj koláč "jablkové pokušenie". baby, to musíte vyskúšať. nič tak jednoduché a dobré som ešte nejedla. ľahšie ako bublanina a je to super. tu je recept:
asi 600 ml kompótu (ananás, jablká, alebo hrušky, iba jeden druh si vyberte)
1,5 šálky polohrubej muky
1 šálka cukor kryštál
1 balík prášku do pečiva
2 lyžičky sódy bikarbóny
2 vajcia.

Postup: Zmixujte kompót ponorným mixérom na kašu (preto musí byť bez kôstok), zmiešajte so všetkými surovinami stačí vareškou, vylejte na plech (ja robím na taký malý aby to bolo vysoké). Plech NEMASTITE! FAKT, NEPRIPáLI SA TO ALE Má TO TAKú CHRUMKAVÚ KôRKU. pečte asi 30 minut pri 180 stupnov. na vrch môžete urobiť polevu od výmyslu sveta, čokoládu, nátierkové maslo s pudingom, džem... skúste neoľutujete. ja som minule robila sa ananásom, dnes s jablkovým kompótom, tak som pridala škoricu a hrozienka 🙂 Ak máte málo kompótu alebo je moc hustý, pridajte trochu vody a mixujte tak...

sofinka18
30. mar 2011

hraskova haluskova polievocka, a francuzske zemiaky 😎

vivienkata
30. mar 2011

tak u nas je dnes zeleninova polievka,cestoviny s vajičkom a žemlovka 🙂

maculik
30. mar 2011

ahojte, u nas dnes granadir, idem prvykrat robit tento, tak som zvedava http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11303
polievku az zajtra a mm este vecer spravi cestoviny s maskom, lebo vecer priletia nasi, tak nech maju na vyber 🙂

@kralicica mnam, ten kolac vyzera super 😵 zajtra al.pozajtra ho spravime, teraz mozeme vypekat, ked tu bude viac hladnych krkov na to 🙂

@sofinka18 ako robis hraskovu haluskovu? Taku nepoznam, len cisto hraskovu. Dakujem 🙂

daniz
30. mar 2011

mm dorazí kurací perkelt, a deťom asi strapačky s kapustou / údeným syrom.....

miruska15
30. mar 2011

ja dnes malemu zelenu fazulku a pre nas strapate rezne s kašou 😉

sofinka18
30. mar 2011

@maculik ahoj, zaprazku maslo muka c.paprika hrasok mrazeny konzervovany nedavavam, lebo ten sa este viac rozvari a rozpadne... a halusky krupicove robim vajko krupica sol/ vegeta a dnes som mala malo norml.krupice tak som pouzila aj kukuricnu krupicu 🙂

s_i_s_a
30. mar 2011

@maculik dobry typ na granatir 🙂 ...som ani nevedela ze sa da robit aj takto....hmm zaujimave

maculik
30. mar 2011

@sofinka18 dakujem 🙂 halusky robim tak isto, bud z krupice al.z hrubej muky, ale do hraskovej polievky som este neskusala.

@s_i_s_a a je fakt vyyyyborny 😵 Ja som ho mavala vzdy taky suchy, a tento mi poradila kamaratka a teda neviem sa ho dojest, som sa musela stopnut, aby ostalo vsetkym 🙂

drobik1
30. mar 2011

my dnes pimenkova polievka a druhe mame zo vcera a na veceru kto si co najde ale s malym sme urobili aj moravske kolace.. 🙂

s_i_s_a
30. mar 2011

@maculik ja ho sice suchy nemavam, robim granatir podla receptu mojej maminy, ale tento sposob ma prekvapil...ty si ako doteraz robila granatir? ...ja robím tak že si dam na olej spenit cibulku, potom tam hodim na kocky pokrajane surove zemiaky, chvilu ich necham osmahnut, posolim, posypem cervenou paprikou a zalejem vodou. No a potom sa zemiaky dusia, kym nezmeknu a nakoniec k nim pridam uvarene fliacky a hotovo ... ale cez vikend vyskusam ten tvoj...zmena je zivot 🙂

maculik
30. mar 2011

@s_i_s_a ja som doteraz robila podobne, ako ten, co som skusila dnes, ale bez tej vody. Recept mam od svokry, ona ho mava lepsi, ako ja, ale na tento, co som spravila dnes, sa nechyta ani ona 😉
ja zase prvykrat pocujem o tvojom sposobe, tiez ho musim vyskusat 🙂

zuzikkaa
30. mar 2011

francuuuzke zemiacky,,mňamiii 😎

eva7780
30. mar 2011

polievka od včera a kolienka s vajcom,zajtra asi dáky privarok