icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

elienocka
9. jún 2015

dnes a na zajtra kelova polievka a zeleninive rizoto ,zeleny hlavkovy salat 🙂

mima2778
9. jún 2015

Hov.zavitky s cestovinami,brokolicova polievka,zajtra zem.kasa a vypr.karfiol + tvarohovo-jahodovy kolacik nejaky,alebo aj nepeceny 🙂

loknicka
9. jún 2015

no my dnes dojedacka z grilovacky a zajtra pre seba plnene sampiony a pre draheho drzky-ako gulas... 🙂

mizu89
9. jún 2015

Na dnes varene zemiaky s cibulou a s kyslim mliekom

natalym
9. jún 2015

@mizu89 Ježiši to by som dala, mňamka. Také mi mamička varila.

slimstar
9. jún 2015

Jednoduchý krémeš s čokoládou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/574-jedn...

nakup
9. jún 2015

vymyslený zákusok

karkana
9. jún 2015

zajtra ma čakajú doma jahody na džem,,,,,,,poradte,ako Vy robíte nejaký rýchli recept,,,,,,,,,,,,naposledy, ked som robila tak mi nie a nie zhustnúť

hasleerka
9. jún 2015

@karkana no ja som ho teraz tri dni varila a zhustol mi až moc

lea231
9. jún 2015

Ja som si dnes vymyslela Jahodovu zmrzlinu so slahackou, mascarpone a vanilkovym cukrom (svojim) ... mali sme domace jahody, tak som ich zmixla so smotanou na slahanie, zbytok smotany som vyslahala, pridala k jahod. pyre + mascarpone ... vyslahala trochu, pridala praskovy cukor ... kde sa luhovali dlho vanilkove struky ... dala chladit, mnaaam .... ziadne E-cka ... Dobru chut!

lea231
9. jún 2015

@karkana mne zhustne do 20 min. robim ho v hrnci s hrubym dnom, pomackam pucidlom 🙂 na pyre, zasypem cukrom ... pridam vanil. esenciu (vlastnu) a necham bublat ... uz 2x som robila tento rok

lea231
9. jún 2015

Cez vikend som robila fantasticky recept z Apetit casopisu 5*2015 .... Trojmliecny zakusok ... s vlastnymi upravami samozrejme, lebo to by som nebola ja 🙂

megika1
9. jún 2015

@trudka4 tak za tento recept ďakujem,ešte som nerobila 😉

megika1
9. jún 2015

@nakup vyzerá lákavo a je ho veľa 🙂

megika1
9. jún 2015

rýchla,ľahká meninová torta

blanka67
10. jún 2015

Mamky poznate madarsku kuchinu? Kto ma zaujem tak vam dam recepty varenia madarskej kuchyni

1mirka1
10. jún 2015

Šalát so špargľou, Schwarzwaldskou šunkou ,hlivou a bielym jogurtom ispirovala som sa kuchynou lidl

1mirka1
10. jún 2015

Bryndzove košičky alebo aj tortičky

jaja32
10. jún 2015

Poradte overeny recept na pripravu zajaca. Manzel ma rad a chcem ho prekvapit. Ja take nemusim, tak nech si aspon on pochuti 😉 . Ďakujem

lululka555
11. jún 2015

ahojky,dnes bravčové mäsko na hríboch s tarhoňou a rajčinovým šalátom a marhuľová bublanina 😝 😎

nikushkasa
11. jún 2015

Ahojte my máme dnes takú rýchlovku Pečené kuracie stehná so zemiakmi 😀 😀
http://tipnajedlo.sk/recepty/pecene-kuracie-ste...

vrana2
11. jún 2015

porikovo zemiakova polievka, tekvicovy privarok so spekackou, dukatove buchty, kuracie stehná na zelenine s tarhonou,.cez víkend pecene mäso, nive zemiaky s vnatou a uhorkovy salat.

chcela by som poprosiť recept na rebarborovy kolac-nie kysnuty. a ak mate tip z coho robite pac na maso na grilovamie?
vdaka

1mirka1
11. jún 2015

Výborný koláč bez múky a kypriaceho prášku ,všetky recepty nájdete v mojom blogu

daniz
11. jún 2015

Včera boli špagety s tuniakom, dnes bude kelová polievka s br. mäskom + pečivo

sunnyfunny
11. jún 2015

@1mirka1 tak toto by som si hned dala!!!! 😝

mizu89
11. jún 2015

Taak rychlovka kuracie pecienky udusene na cibulke s kecupom a horcicou a k tomu ryza 🙂

jukov
11. jún 2015

dnes špagety s bezmäsitou pomazánkou, na večeru už špagety nezostali, tak som tú pomazánku natrela na rozkrájané rožky a dala zapiecť do rúry, k tomu čerstvá zeleninka - rajčinky, papriky a uhorky

1mirka1
12. jún 2015

Domáca limonáda

1mirka1
12. jún 2015

Kuracie nugetky

daniz
12. jún 2015

dnes urobím omeletky s hráškom a šunkou.