Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Hov.zavitky s cestovinami,brokolicova polievka,zajtra zem.kasa a vypr.karfiol + tvarohovo-jahodovy kolacik nejaky,alebo aj nepeceny 🙂
no my dnes dojedacka z grilovacky a zajtra pre seba plnene sampiony a pre draheho drzky-ako gulas... 🙂
Na dnes varene zemiaky s cibulou a s kyslim mliekom
Jednoduchý krémeš s čokoládou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/574-jedn...
zajtra ma čakajú doma jahody na džem,,,,,,,poradte,ako Vy robíte nejaký rýchli recept,,,,,,,,,,,,naposledy, ked som robila tak mi nie a nie zhustnúť
Ja som si dnes vymyslela Jahodovu zmrzlinu so slahackou, mascarpone a vanilkovym cukrom (svojim) ... mali sme domace jahody, tak som ich zmixla so smotanou na slahanie, zbytok smotany som vyslahala, pridala k jahod. pyre + mascarpone ... vyslahala trochu, pridala praskovy cukor ... kde sa luhovali dlho vanilkove struky ... dala chladit, mnaaam .... ziadne E-cka ... Dobru chut!
Mamky poznate madarsku kuchinu? Kto ma zaujem tak vam dam recepty varenia madarskej kuchyni
Poradte overeny recept na pripravu zajaca. Manzel ma rad a chcem ho prekvapit. Ja take nemusim, tak nech si aspon on pochuti 😉 . Ďakujem
ahojky,dnes bravčové mäsko na hríboch s tarhoňou a rajčinovým šalátom a marhuľová bublanina 😝 😎
Ahojte my máme dnes takú rýchlovku Pečené kuracie stehná so zemiakmi 😀 😀
http://tipnajedlo.sk/recepty/pecene-kuracie-ste...
porikovo zemiakova polievka, tekvicovy privarok so spekackou, dukatove buchty, kuracie stehná na zelenine s tarhonou,.cez víkend pecene mäso, nive zemiaky s vnatou a uhorkovy salat.
chcela by som poprosiť recept na rebarborovy kolac-nie kysnuty. a ak mate tip z coho robite pac na maso na grilovamie?
vdaka
Včera boli špagety s tuniakom, dnes bude kelová polievka s br. mäskom + pečivo
@1mirka1 tak toto by som si hned dala!!!! 😝
Taak rychlovka kuracie pecienky udusene na cibulke s kecupom a horcicou a k tomu ryza 🙂
dnes špagety s bezmäsitou pomazánkou, na večeru už špagety nezostali, tak som tú pomazánku natrela na rozkrájané rožky a dala zapiecť do rúry, k tomu čerstvá zeleninka - rajčinky, papriky a uhorky
dnes urobím omeletky s hráškom a šunkou.

dnes a na zajtra kelova polievka a zeleninive rizoto ,zeleny hlavkovy salat 🙂