icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
20. jún 2015

palacinky s lesným ovocím a pre manžela oškvarkové pagáče 🙂

hunkovaandrea
20. jún 2015

No tak táto debatka má úspech 😀 Pridám sa aj ja. Zobrala som si tú tarhoňu a pečienku z prvej strany. A polievka s rezancami z bravčových kostí. Dobrú chuť. 🙂

slimstar
20. jún 2015
1mirka1
21. jún 2015

Ranajky paradjka s uvarenym vajickom,rychle chutne, smoothie ,mlieko ,kokos ,ananas ,pomazanka tvarohova ,vyborna.....
Ciganska pecienka v zemli alebo na tanieri ,obe vyzberne lepsiu ste naozaj nejedli
Karfiolova ,kremova polievka🙂 Dorbud chut
Všetky recepty nájdete u mňa v blogu alebo v skupine

m_ij_ka
21. jún 2015

naše raňajky párky horčica/kečup, celozrnné rohlíky 🙂

marlenka75
21. jún 2015

Slepačí vývar s domácimi rezancami, ryža, pečené kuča, čerešňový kompot, čokoládový koláč.

romana03
21. jún 2015

Fazulova na kyslo, druhe kur.masko s susenou sunkou,hruskou a priloha opekane zemiamy s cuketou.

romana03
21. jún 2015

Tu je aj foto - recept je s lidl knizky s mojimi malymi upravami.
a ako dezert jahodove tiramisu 😉

m_ij_ka
21. jún 2015

naša večera celozrnné rohlíky s tvarohovou pomazánkou a reďkovkami a mladou cibulkou 🙂

trudka4
21. jún 2015

Moučník na tento víkend

KAKAOVÉ ZÁVINY

Suroviny na těsto :

250 g mouka polohrubá
80 ml olej
1 ks vejce
120 ml mléko
15 g droždí čerstvé nebo 1 lžička sušeného droždí
1 PL cukr
špetka sůl
špetka kypřící prášek

Surovina na náplň :

3 PL kakao
3 PL mletý cukr
2 PL hladká mouka

Postup :
Těsto jsem si nechala vymíchat a vykynout v domácí pekárně.
Mezitím jsem si připravila náplň smícháním všech tří surovin dohromady.
Potom jsem vykynuté těsto rozválela na asi 1 cm tloušťka. Potřela jsem olejem celou plochu. Spojovací okraj a boky jsem potřela rozšlehaným vajičkem.
Skoro celou plochu těsta jsem posypala náplní, jen ten okraj potřený vajíčkem jsem nechala bez náplně.
Tuto sypkou směs jsem ještě pokapala olejem a zavinula do závinu.
Nechala jsem asi 15 minut ještě kynout, potřela důkladně rozšlehaným vejcem, propíchala jsem nožíkem a pekla jsem ho na 170 stupňů asi 25 minut.

sugarfree999
22. jún 2015

Včera som robila pissaladière, čiže provensálsky koláč z karamelizovanej cibule a ančovičiek
http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/06/pissa...

adelammm
22. jún 2015

Ahojte my dnes jednoducho a rýchlo.... Polievka mliečna... Mladý hrášok a špenát zo záhradky, a druhé tvarohové rezance.... ;)

gaby21
22. jún 2015

Prosím vás, nemáte náhodou nejaké tipy ako pekne naaranžovať ovocie na detsku party? 😎

h2
22. jún 2015

@gaby21 Ahoj, očistiť, nakrájať na kúsky, ponapichovať na špajdle a tie napichať do melóna. 😉

sunnyfunny
22. jún 2015

Tak pridavam aj ja 🙂 Dnes bola hrachovo zemiakova mixovana polievka a cestoviny so spenatovo smotanovou omackou 😉

majuska77
22. jún 2015

@sunnyfunny ako si robila tu polievocku?

sunnyfunny
22. jún 2015

@majuska77 Orestovala som si cibulku,pridala hrach,zemiaky,vodu,cesnak kusok,bobkovy list,sol a varila az kym bolo vsetko makke.Jednu naberacku hrachu a zemiakov som vybrala a potom vsetko rozmixovala.Pridala som majoranku,kusok povarila a nakoniec som pridala tu naberacku s celymi kuskami.Alebo mozes dat krutony. 🙂 Niekto dava hl.muku na cibulku,ale ja som nedala,lebo som vedela,ze to bude dostatocne huste.

m_ij_ka
22. jún 2015

naša večera chlieb vo vajíčku, kečup 🙂

mima2778
22. jún 2015

Slepacia pol. od vcera + makove sulance,zajtra kura,ryza,salat.

raza
22. jún 2015

práve som dovarila sviečkovú na zajtra a rozvoniava to tu, ale ja odolááám 😀 ale koštovať som už bola s lyžičkou asi 15x 😀

montinka
23. jún 2015

Ahojte akurat som dovarila kapustovu polievku s pretlakom a rizoto

lucianka222
23. jún 2015

Dnes guľáš hovädzí... Už som rozvoniava.... Juj ako sa teším ;)

sunnyfunny
23. jún 2015

@lucianka222 mozem prist na obed??! :D 😝 Hovadzi gulas milujeeem..robis aj na vinku ako hov.ragu?

daniz
23. jún 2015

v sobotu sme mali kur. vývar, grilované mäsko + hermelín, zem.kaša, hlávkový šalát, koláči k lístkového cesta s lekvárikom, na večeru grilovačka
v nedeľu kačacia polievka s rezancami, br.stroganov + ryža, na večeru šamp. polievka + pečivko
včera sa dojedla kačacia polievka a bola čína s opekanými rezancami so sój.omáčkou, na večeru sa dojedlo
dnes fazuľková biela hustajšia polievka s údeným mäskom a pečivkom

lucianka222
23. jún 2015

@sunnyfunny Niekedy ano, ale teraz klasika ;) Manzel uz zjedol dve misky, ja s detmi tiez... A pol hrnca v brusku... Som sa bala, ze ho budeme jest do nedele... ;)

nikushkasa
23. jún 2015

Vajce benedikt so strukovinou 😀 😀
http://tipnajedlo.sk/recepty/vajce-benedikt-so-...

iinuska
23. jún 2015

spenat s volskym okim, pyre

alexmianina
23. jún 2015

Kur.prsia, broskyna syr, zapecene so smotanou + ryza, cervena cesnacka s vajcom + krutony.

marlenka75
23. jún 2015

Zeleninová polievka, boloňské špagety.

elienocka
23. jún 2015

zapekany karfiol s opekanou sekanou,tarhona so zeleninou,koprova polievka zo sojovym mliekom so zemiakmi,pecenu zeleninu s postruhanim syrom s bazalkou cerstvou,kecupom,pecene maso s kapustou a gulasova polievka,puding vanilkovo-kakaovy,melon,zemiaky s uhorkovym salatom,tekvicova polievka s sojovym mliekom,a na veceru dnes vyzivu s jablkami a bananmi co ostali 🙂 s piskotami 🙂