icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hennyinnsbruck
23. jún 2015

Salat z mozarelly,rajciny,rucola jarna cibulka. Rybie prsty a poliate tekvicovym olejom a octom.

pe
23. jún 2015

domáce buchty na pare 🙂 1 kg muky, 1 vajce, trochu oleja, vlažného mlieka, soľ, droždie, pomiešať, nechať vykysnúť... potom robíme buchtičky - ja som ich aj plnila malinovým lekvárom, necháme ešte trošku podrásť a paríme asi 20 minút, voda celý čas vrie - sú neskutočnééééé

raszuz
24. jún 2015

Tak po dlhej dobe prispievam znova aj ja a budem hadam castejsie, lebo tento tyzden som na OCR a od buduceho tyzdna uz na MD. Dnes bude kuraci vyvar, tekvicovy privarok so zemiakmi a slovenskou tocenou. Krpatemu marodovi, tak ako vcera suchu ryzu varenu vo vode, dnes mu to ozvlastnym mrkvou 😉

maja2039
24. jún 2015

polievka brokolicova s haluskami , ryza, kuracie prsia na rasci, paradajkovy salat

daniz
24. jún 2015

dnes chlebové placky a dojeme bielu fazuľku 😎

katuscakzms
24. jún 2015

V nedeľu a v pondelok sme mali zajaca na sviečkovej omáčke +knedlik a polievocka zo zajaca s mladou zeleninkou, v utorok rezance s tvarohom a syrom, na dnes mladé zemiaciky omastene cibuľkou a rezne na horcici a cibulke zapečené v janskom skle......

sugarfree999
24. jún 2015

Urobila som tieto skvelé balíčky z bravčovej panenky a fety obalené parmskou šunkou s paradajkovou ryžou a cuketou. Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/06/balic...

sugarfree999
24. jún 2015

Ešte fotka dodatočne:

hennyinnsbruck
24. jún 2015

moje prve parene buchty take dobreeeeeee mäkucke mnam 😀

mizu89
24. jún 2015

Po dlhom case zivanska v alobale v rure a sackova paradajkova polievka 🙂

tinaaa84
24. jún 2015

Ahojte, ja som už veľmi dlho neprispievala, ale ani nemám čo, keďže fungujeme na reštauračnej strave. Moja kuchyňa vyzerá momentálne takto (kuk foto). Normálne začneme fungovať až na začiatku augusta.

hennyinnsbruck
24. jún 2015

@tinaaa84 to sa bude dobre varit v novej kuchyni 😉

tinaaa84
24. jún 2015

@hennyinnsbruck dúfam že áno, už sa neviem dočkať, reštauračná strava mi už ide hore krkom

hennyinnsbruck
24. jún 2015

@tinaaa84 tak to ti verim 😔

bambina78
24. jún 2015

Gratinovana spargla so syrom

michaela1711
24. jún 2015

Toto je naše dnešné menu. Polievka hubovo smotanová s kôprom a bravčové mäso na zelenine (lečo).

ada510
24. jún 2015

Dnes fitness kolač ovseny zo spaldovej muky s ceresnami...🍒🍰😸

trudka4
24. jún 2015

Dnešní véča - Anglické rohlíky

https://www.modrykonik.sk/blog/trudka4/album/co...

hyta
24. jún 2015

Ahojte, u nás sme mali vajíčkovú polievku a bravčové karé zapečené so somotanou a strúhaným syrom, zemiakovú kaašu a zeleninový šalát. Na zajtra hrášková polievka a zapečený karfiol so šunkou a syrom. Občas si treba život osladiť, tak tortičku s čokokrémom.

m_ij_ka
24. jún 2015

lnaša večera lievance s čučoriedkami 🙂

sweetlemon
24. jún 2015

Po sto rokoch prispievam...medailonky z panenky nacesnaku len narychlo opecene s kuskusom a zelenymi fazulovymi luskami.
Zajtra bude kelova polievka aspagety s bolonskou omackou panzani 🙂

1mirka1
24. jún 2015

Zapekana cuketa

majdus
24. jún 2015

Zajtra bude v menu cuketovy privarok so smotanou a koprom so zemiakmi a polievka kalerabova s krupami. 🙂

fumejka
25. jún 2015

dneska som urobila karfiolovu polievku,kuracie prsia na kocky s kukuricou a smotanou a ktomu cestovinka ...moji chlapi to zboznuju

jachin
25. jún 2015

párková polievka, šišky s lekvárom

daniz
25. jún 2015

falošné zemiakové pirohy s bryndzou a poch.smotanou.

ada510
25. jún 2015

Dnes mame zemiakove placky poloostiepok na grill a cesnakovo kôprovu dresing mnamky 🍲😘

romana03
25. jún 2015

Paradajkova polievka a zemlovka

m_ij_ka
25. jún 2015

šalátová polievka, kelový prívarok 🙂