Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
domáce buchty na pare 🙂 1 kg muky, 1 vajce, trochu oleja, vlažného mlieka, soľ, droždie, pomiešať, nechať vykysnúť... potom robíme buchtičky - ja som ich aj plnila malinovým lekvárom, necháme ešte trošku podrásť a paríme asi 20 minút, voda celý čas vrie - sú neskutočnééééé
Tak po dlhej dobe prispievam znova aj ja a budem hadam castejsie, lebo tento tyzden som na OCR a od buduceho tyzdna uz na MD. Dnes bude kuraci vyvar, tekvicovy privarok so zemiakmi a slovenskou tocenou. Krpatemu marodovi, tak ako vcera suchu ryzu varenu vo vode, dnes mu to ozvlastnym mrkvou 😉
polievka brokolicova s haluskami , ryza, kuracie prsia na rasci, paradajkovy salat
dnes chlebové placky a dojeme bielu fazuľku 😎
V nedeľu a v pondelok sme mali zajaca na sviečkovej omáčke +knedlik a polievocka zo zajaca s mladou zeleninkou, v utorok rezance s tvarohom a syrom, na dnes mladé zemiaciky omastene cibuľkou a rezne na horcici a cibulke zapečené v janskom skle......
Urobila som tieto skvelé balíčky z bravčovej panenky a fety obalené parmskou šunkou s paradajkovou ryžou a cuketou. Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/06/balic...
Po dlhom case zivanska v alobale v rure a sackova paradajkova polievka 🙂
@tinaaa84 to sa bude dobre varit v novej kuchyni 😉
@hennyinnsbruck dúfam že áno, už sa neviem dočkať, reštauračná strava mi už ide hore krkom
@tinaaa84 tak to ti verim 😔
Dnešní véča - Anglické rohlíky
lnaša večera lievance s čučoriedkami 🙂
Po sto rokoch prispievam...medailonky z panenky nacesnaku len narychlo opecene s kuskusom a zelenymi fazulovymi luskami.
Zajtra bude kelova polievka aspagety s bolonskou omackou panzani 🙂
Zajtra bude v menu cuketovy privarok so smotanou a koprom so zemiakmi a polievka kalerabova s krupami. 🙂
dneska som urobila karfiolovu polievku,kuracie prsia na kocky s kukuricou a smotanou a ktomu cestovinka ...moji chlapi to zboznuju
párková polievka, šišky s lekvárom
falošné zemiakové pirohy s bryndzou a poch.smotanou.
Paradajkova polievka a zemlovka
šalátová polievka, kelový prívarok 🙂

Salat z mozarelly,rajciny,rucola jarna cibulka. Rybie prsty a poliate tekvicovym olejom a octom.