icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ajlinka
19. apr 2010

mne sa dnes vobec nechce varit...tak len zapkane toasty so syrom ,sunkou ,salamou...atd...ale vcera som sa premohla a spravila som roladu z kuracich prs...a k tomu varene zemiaky.... 😀

iinuska
19. apr 2010

ajlinka, vyzera to super, urcite to aj tak chutilo 🙂

ajlinka
19. apr 2010

iinuska,chutilo to skvele..a ani to nebolo nejak narocne...len nakrajane a naklepane kuracie prsia...posolene a okorenene korenim na pecene kura...poukladane na rhubsiu mikrotenovu foliu,na to som naukladala platy dusenej sunky...a plnka bola vlastne podusena zeleninka s 3 vajickami,ochutena a osolena...a uvarena ako prazenica...nakoniec som pridala este na kocky nakrajany syr....vsetko zakrutilado tej folie...ako obrovsku salonku..dobre previazala spagatom a dala do hrnca s vriacou vodou varit asi tak pol hodinu....potom som to len dala na pekac...samozrejme bez folie...potrela maslom a podliala zeleninovym vyvarom a nechala piect dozlata...a este som to obcasne podlievala....aj detom sa to strasne pacilo.... 😝

mama.wolfka
20. apr 2010

dnes sme dojedali víkendový segedín

a zajtra ... mm si vymyslel halušky, tak sme dnes kúpili hotové a už je aj na zajtra navarené 😀
... prípadne aj na pozajtra, keď ostanú ... jeden deň s bryndzou a druhý s vajkom 😉

lydia22
20. apr 2010

Dnes bude granadir

mukky
20. apr 2010

ja som dnes ukoncila štrajk 😀 ,akurat som dovarila bolognese omáčku s mletým maskom ,k tomu budu špagety,kopec nastruhaneho syra ,je to užasná mňamka 😉

lubikaf
20. apr 2010

baby nemate tip na nejaku rychlu polievku? chcem zajtra urobit, ale nic ma nenapada. vcera sa dojedla fazulova, hribovu alebo zeleninovu zaprazenu robim skoro stale, na vyvar nemam maso 😝 poradte prosim 😉

lydia22
20. apr 2010

Co tak paradajkovu robenu z pretlaku,troska cestoviniek a zahustit,troska cukru a soli.

lydia22
20. apr 2010

Inak davam asi 2 pretlaky a do taniera moze ist na spestrenie postruhany syr.

lubikaf
20. apr 2010

no rajcinovu som este nerobila, ja ju totiz moc nerobim, tak ma nikdy ani nenapadne. ale napad je to dobry, mozno ju nakoniec urobim 😉 dik za tip.

lubikaf
20. apr 2010

myslela som nemusim, nie nerobim...

iinuska
20. apr 2010

paradajkovu polievku zase ja robievam dost casto.So syrom, mnam

dnes boli spagety s morcadelou

lyongirl
20. apr 2010

dojedáme brokolicovú polievku, dnes som varila kuraciu a druhé neviem...

mukky
20. apr 2010

lubikaf prilozím ti recepty na polievky do mojej temy v sekcii recepty....do a po z

mama.wolfka
20. apr 2010

dnes bola zeleninová polievočka s morčacím mäskom + rezance
tata bryndzové halušky ... hotovka ... 😀
mamča zemiakovo-bryndzové pirohy so smotanou ... hotovka ... 😀

mama.wolfka
20. apr 2010

mukky sa tu naháňame 😀
som aj u teba 😉

susi157
20. apr 2010

lubikaf a co tak rascova alebo mrkvova polievka rychle a jednoduche 🙂

mukky
20. apr 2010

wolfka u nás dvoch klasika 😀

mukky
20. apr 2010

juj wolfka moje z naj jedál toto ti neodpustím ze si ma nezavolala k Vám sa napapať 😀 a pirohy boli domáce? 😀 😀 🤐
mnam a na to slaninku ešte

mama.wolfka
20. apr 2010

prd domáce 😀 veď mrazené z obchodu, som ti o nich písala v tvojej téme, ale sú z dobrých surovín a chutné 😉
hej, dnes aj slaninka bola 😀

od piatku budú zase pirohy v akcii, tak si kúpim do zásoby, potom dobehni kľudne, ti obvarím zopár 😀

mukky
20. apr 2010

😀
som si myslela a ani neviem prečo 😀 😀 😀 😀 🤐
ja si počkám na domáce od maminy ale dojdem aj k Vám 😀

mama.wolfka
20. apr 2010

ale na týchto čo som kúpila píšu že sú od starej mamy 😀

mukky
20. apr 2010

😀 ta dobre 😀 😀

lalus
21. apr 2010

wolfka a kde kupuješ pirohy? teda, keď sú fakt také dobré, že by som skúsila....

lalus
21. apr 2010
lubikaf
21. apr 2010

mukky tak dik este raz aj v tejto teme 😉 nakoniec spravim cesnakovu kremovu polievku, uz sa na nu tesim 😉

susi a ako robis rascovu polievku? o takej som tusim este ani nepocula. ja som taky kuchar zaciatocnik 🙂

mukky
21. apr 2010

lubikaf som rada ked pomohlo 😉

ajlinka
21. apr 2010

no...najrychlejsia je aj tak zeleninova struhana polievka...len nahrubo nastruhate mrkvu,cuketu a zemiak ,jeden bujon..a je to...
ale dnes som robila cinu s basmaty....to miluje cela rodina ... 😀

susi157
21. apr 2010

lubikaf len spravis zaprazku das do nej celu rascu zalejes studenou vodou osolis zavaris a nakoniec pridas rozslahane vajicko mne osobne chuti +neake pecivo

iinuska
21. apr 2010

ajlinka, co je to basmata? 😕