Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@renatad vsak najlepsie na svete!!!! a ked sladke tak sprav karamel z cukru a do neho hod ten banan a na teply este slahacka a mas navarené 😀 😀 ,granko rospusť na čokoladu a mnam mnam z prace kupim banany 🙂
@titkovamiriam jejda dakujem za tip 😀 😀 😀 😀 mnamka s tym karamelom, to určite niekedy skusím, dakujem 😎
Dnes ryba s mandľami, zemiaky, zeleninový šalát.
ahojte, my budeme mať zajtra špenátovú polievku a pražmu s pyré
ahojte, ja som dnes varila makarony s bolognoskou omackou - COOP jednota, inak velmi fajna hotova omacka...vzdy robim makarony ako spagety, su lepsie 😀 😀
dnes nič, som chorá 😒 , tak sa dojedalo, čo bolo..., ale zajtra už niečo musím
my dnes budeme mat palacinky pattaya co boli v relacii bez servitky... aale teba ist kupit banany 😀
U nas kuraci vyvar a bravcove na zelenine s ryzou, a pre mna zapekana cuketa so zeleninovym salatom.
dnes granadir so salatom zeleninovym a polievka hraskova s mrvenickou.. 🙂
dnes fazuľová polievka-a sme na ňu len ja so synom,tak ju asi budeme jesť až do piatku 😠
Booože, kočky neviem......Asi hríbovú polievku, veľa,veľa...Takú hustejšiu...
ja dnes masko na uhorkach so smotanou-cestoviny a karfiolovú polievku 🙂
@titkovamiriam ahoj prosim ta ako robis masko na uhorkach? Ja som to raz niekde jedla a strasne mi to chutilo, no recept nepoznam. dakujem 🙂
Ahojte,ja som dnes varila svieckovu+knedla+ hovadzie masko. 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34055&use... a na masku nezalezi može sa tak spravit akekolvek a omacka sa moze dohustit aj mukou
U nás dnes hríbová polievka, špenát s vajíčkom a zemiakmi.
omeletka s baklazanom a varene zemiaky 😉
brokolicová krémová a vynikajúca bezlepková pizza 😵
@inna7 aj my máme brokolicovú, ja ešte opečiem kocky chlebíka a posypem syrom. Tiež máš nejaký "zlepšovák"? A pizzu by som si dala aj ja 😉 Ešte máme syrovo-šunkovú omeletu s pyré a tatarská omáčka
maminy ako robite žemlovku s pudingom??????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵
@mariana0915 aj taka je?🙂my len s tvarohom a ovocim
@mariana0915 ja robím z vianočky+tvaroh+jablká a navrch sneh z bielkov 😉
@jarunka111 aj ja robím taku ale do tvarohu dávam hrozienka a žĺtka 😎
@renatad
@jarunka111
@ivanka85 sa mi zda že minule tu pisala jedna holka tak preto sa pytam ale nesom si sita :-O 😨 🤐 🤐 🤐 🤐
@mariana0915 klasika ako tvarohova, len miesto tvarohu dam uvareny puding 😉 cize vianocka ci rohliky namocene v mlieku s jednym vajickom a cukrom, na to nastruham jablcka a na to ten puding, hrozienka... na vrch opat vianocka/rozky a potom nakoniec sneh z bielkov.. takto to robim ja a je to mnam 😝

taku chuť na sladke a doma skoro nič....alebo žeby : banan, šlahačka a granko 😀 😀 😀 to asi s varením nemá nič, ale možno to mnohé poznáte 😅 😅 😅