icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

marcovka1
1. júl 2015

@lea231 super to vyzera 🙂

m_ij_ka
1. júl 2015

zeleninová s mrvenicou, kurací rezeň v cestíčku, zemiakové pyré, uhorkový šalát 🙂

jukov
1. júl 2015

aj u nás karfiol so zemiačikmy 🙂

michaela1711
1. júl 2015

Maďarský guláš

lilimoni
1. júl 2015

@m_ij_ka my sme sa dnes dohodli? 😀 my to iste 😀

lea231
1. júl 2015

@marcovka1 vdaka, taka rychlovka co chladnicka dala 🙂

megika1
1. júl 2015

domáca knedľa,obľúbená paprika

megika1
1. júl 2015

toto jednoduché jedlo si robíme po dlhšej ceste autom,kedy ozaj nemám chuť jesť niekde na salaši shit špeciality....kým sa vybalíme fučka s voňavým maslom a acidkom je hotová 😉

mijo53
1. júl 2015

aj my sme dnes mali karfiol, varený, poliaty roztopeným maslom, zemiačiky, manžel s jogurtovou tatarkou, ja s uhorkovým šalátom. Ľahké, výborné pre tých čo majú problém so žlčníkom a nemôžu jesť vyprážané - odpustia si tatarku a uhorkový šalát

sunnyfunny
1. júl 2015

@megika1 akoze mam chut zjest ten obrazok s knedlou a paprikou!!!! 😝 vyzera to uzasne a chut si len predstavujem v ustach :D 😝

sunnyfunny
1. júl 2015

@megika1 co je presne ta fucka?

megika1
1. júl 2015

@sunnyfunny zemiaková kaša ( uvarené zemiaky scedené tak napoly,popučené s hladkou múkou a mixnuté ponorným mixérom dohladka,podfukuje pod pokrievkou ,kým sa múka neuvarí dákych 5 min.🙂

raza
1. júl 2015

@megika1 mňam, toto robievala moja mamina a ja to neviem... normálne nemám odvahu 😒 strašne som to lúbila a dávali sme si na to veeeela opraženej cibulky 😵

jukov
2. júl 2015

dnes polievka cesnačka, druhé - bryndzové halušky a makové šúlance

mizu89
2. júl 2015

tak vcera navarene zemiaky a z mraznicky som vybrala este paradajkovu omacku a gulky.Ale zmenila som klasicky recept(plnena paprika s paradajkovou omackou) tak ze som gulky nakrajala na drobno a supla do omacky a pridala som este rozmixovane klobasky(parky,spekacky) a mnaaaam. 😀 Cize take daco ako paradajkova kasa s masom a so zemiakmi 😀

jukov
2. júl 2015

☹ nedostala som bochníčky, polievočka bude len na tanieroch

katussska24
2. júl 2015

Dnes "pre zmenu" paradajkova polievka" (na ziadost malej slecny) a tuniakove cestoviny, varena kukurica.
A pre milovaneho manzela bravcove + zemiacky podla zelania 😉

lucikatn
2. júl 2015

dnes iba makové rezance 😀 zajtra a v sobotu budú pečené morčacie stehná s ryžou

rebekamarcusko
2. júl 2015

Dnes varime kuracie stehna a kridla na kyslej kapuste so ziemakmi ☺jednoduche,rychle a dobre

daniz
2. júl 2015

dnes na večeru pečené zemiaky s bryndzou, keďže deti sú u babiek...

raza
2. júl 2015

tak u nás dnes len tak jednoducho - zeleninová polievka s krupicovými haluškami a kapustové fliačky. inak takéto najobyčajnejšie jedlá chutia môjmu drobcovi najviac 🙂

raza
2. júl 2015

@mijo53 to ma ani nenapadlo to poliať maslom.. skúsim pre drobca 🙂

lucysl
2. júl 2015

ja som na dnes varila rýchlu krupicovo hráškovú polievku a zapekané rybie filé so zemiakmi 🙂

m_ij_ka
2. júl 2015

@lilimoni ahoj, aj u Vás bola kobylková akcia? Lebo u nás sa všetko zjedlo 😀

lilimoni
2. júl 2015

@m_ij_ka jasneee 😀 dnes som mohla znova stat pri sporaku 😀

m_ij_ka
2. júl 2015

@lilimoni zase dohodnuté, u nás to isté pri sporáku som stála aj ja 😀 varila som zeleninovú polievku s krupicovými haluškami, palacinky s džemom a tvarohom 😉 Aj u vás bolo to isté 😀 😀

lilimoni
2. júl 2015

@m_ij_ka palacinky boli rano 😀 ale varila som rajcinovu a upiekla som stehna, pyre a salat zeleninovy k tomu 😀 zajtra mozem varit zasa 🙄 mam doma asi kobylky alebo co 😀

m_ij_ka
3. júl 2015

kyslá fazuľová polievka, čevapčiči, zemiaky, cibuľka, horčica 🙂

m_ij_ka
4. júl 2015

rajčinová polievka so syrom, vyprážaný karfiol, zemiaky,tatarka 🙂

raza
4. júl 2015

cesnaková polievka s maslovými haluškami a mäsko opečené s špenátovou ryžou (ako špenátové rizoto, ale bez mäsa)