Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zeleninová s mrvenicou, kurací rezeň v cestíčku, zemiakové pyré, uhorkový šalát 🙂
aj u nás karfiol so zemiačikmy 🙂
Maďarský guláš
aj my sme dnes mali karfiol, varený, poliaty roztopeným maslom, zemiačiky, manžel s jogurtovou tatarkou, ja s uhorkovým šalátom. Ľahké, výborné pre tých čo majú problém so žlčníkom a nemôžu jesť vyprážané - odpustia si tatarku a uhorkový šalát
@megika1 akoze mam chut zjest ten obrazok s knedlou a paprikou!!!! 😝 vyzera to uzasne a chut si len predstavujem v ustach :D 😝
@megika1 co je presne ta fucka?
@sunnyfunny zemiaková kaša ( uvarené zemiaky scedené tak napoly,popučené s hladkou múkou a mixnuté ponorným mixérom dohladka,podfukuje pod pokrievkou ,kým sa múka neuvarí dákych 5 min.🙂
dnes polievka cesnačka, druhé - bryndzové halušky a makové šúlance
tak vcera navarene zemiaky a z mraznicky som vybrala este paradajkovu omacku a gulky.Ale zmenila som klasicky recept(plnena paprika s paradajkovou omackou) tak ze som gulky nakrajala na drobno a supla do omacky a pridala som este rozmixovane klobasky(parky,spekacky) a mnaaaam. 😀 Cize take daco ako paradajkova kasa s masom a so zemiakmi 😀
☹ nedostala som bochníčky, polievočka bude len na tanieroch
Dnes "pre zmenu" paradajkova polievka" (na ziadost malej slecny) a tuniakove cestoviny, varena kukurica.
A pre milovaneho manzela bravcove + zemiacky podla zelania 😉
dnes iba makové rezance 😀 zajtra a v sobotu budú pečené morčacie stehná s ryžou
Dnes varime kuracie stehna a kridla na kyslej kapuste so ziemakmi ☺jednoduche,rychle a dobre
dnes na večeru pečené zemiaky s bryndzou, keďže deti sú u babiek...
tak u nás dnes len tak jednoducho - zeleninová polievka s krupicovými haluškami a kapustové fliačky. inak takéto najobyčajnejšie jedlá chutia môjmu drobcovi najviac 🙂
ja som na dnes varila rýchlu krupicovo hráškovú polievku a zapekané rybie filé so zemiakmi 🙂
kyslá fazuľová polievka, čevapčiči, zemiaky, cibuľka, horčica 🙂
rajčinová polievka so syrom, vyprážaný karfiol, zemiaky,tatarka 🙂
cesnaková polievka s maslovými haluškami a mäsko opečené s špenátovou ryžou (ako špenátové rizoto, ale bez mäsa)

@lea231 super to vyzera 🙂