icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriamr
31. mar 2011

rajčinová polievka, zemiaková kaša a dusené kuracie stehná so zeleninou 😉

katka888
31. mar 2011

kuracie prsia obalene v jogurte , nastruhanom syre so struhankou a petrz vnatou, zapecene a zemiaciky...

kolac piskotovy s broskynami.

mariana0915
31. mar 2011

@zuziq 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aspon že nemma halucinacie že aj take existuje dakujem vyskusam nabuduce teraz som urobila klasicku 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😵 😵 😵 😵

mariana0915
31. mar 2011

@katka888 hm to musi byt mnamka 🙂 a to normalne jogurt (namiesto muky) syr a struhanka ci syr zmiesany s jiogurtom a obalit v struhanke??????? 😵 😵 😵 😵

katka888
31. mar 2011

@mariana0915
kuracie prsicka / 500 g / osolit okorenit, obalit v jogurte bielom / 2 kelimky /, a potom obalit v zmiesanine nastruhaneho tvrdeho syra / 100g /, struhanky / 150 g /, cerstvej petrz vnate / 2 lyz / , dat do pekaca, pokropit olejom a zapiect / 200 st cca 10-12 min, ja osm nechala dlhsie /

miruska15
31. mar 2011

dievčata nemate rec. na Fazulovu polievku s rezancami.Jedla som ju na Orave a moc mi chutila bola aj trochu pikantna.Dakujem 😉

tin007
31. mar 2011

vdaka za inspiraciu, zajtra bude zemlovka, skusim s pudingom a zeleninova polievka, ta ostane aj na sobotu a v sobotu urobim chlapom nejake maso 😀

kibuk
1. apr 2011

dnes kurča na smotane s cestovinou 🙂 🙂

jenie123
1. apr 2011

dnes budeme mat hrachovu polievku - robila vcera mamina a ja uz len pre malu hovadziu polievocku a idem robit tvarohovu tortu pre svokru tak dufam, ze sa vydari.. 🙂

janulka2631
1. apr 2011

baby poradte co malej na obedik. Polievocku mame ale co druhe? My s tatom budeme mat pizzu a to ona este neee

miriamr
1. apr 2011

nič, pre malú mám od včera, no a mňa mm pozval na neskorší obed a potom na koncert Káju G. 😵

firstbaby
1. apr 2011

dnes pre malu zeleninovu polievocku, my mame slepaci vyvar a aj paradajkovu od maminy a este urobim kuracie zeleninove rizoto, dobru chut 😉

firstbaby
1. apr 2011

@janulka2631 zeleninove rizoto, cestoviny bezvajecne so zeleninovo-masovou omackou 🙂

janulka2631
1. apr 2011

@firstbaby hehe to znie dobre ta zeleninovo-masova omacka. Este poprosim receptik 🙂

sofinka18
1. apr 2011

my dnes kapustnicu a zemiaciky s pecenym maskom

beruska.zuzanka
1. apr 2011

ryžový nákyp 😵

s_i_s_a
1. apr 2011

@miriamr ak sa môžem spýtať, ty si z Považskej Bystrice?

kalifa28
1. apr 2011

ja dnes: kuracie prsia gordon blue a k tomu hráškovo-zemiakove pyre a mrkvovo-zemiakove pyre, veeelmi efektne a chutne, doporučujem vyskusat 🙂)) nech sa aj oči napapaju 🙂

s_i_s_a
1. apr 2011

vie mi niekto poradit nejaky recept kde sa daju vyuzit kuracie kridelka a kuracia pecienka...

iinuska
1. apr 2011

brokolicova kremova polievka, rizoto

kalifa28
1. apr 2011

@s_i_s_a kuracie kridelka ala KFC : kuracie kridelka obališ v dresingu : tatarska omačka, pretlačeny cesnak, sol, korenie, potom obalíš v hladkej muke, opečieš na rozpalenom oleji z jednej, druhej strany a mnaaam...
kuracia pečienka: orestuješ, pridaš namočene rožky v mlieku, petrzlenovu vnat, vajce, korenie, sol, cesnak, upečieš a plnka je hotova...

daniz
1. apr 2011

Dnes vafle s džemom a šľahačkou. Zajtra kotlíkový guláš na dvore-svokra mala narodky tak taká rodinná akcia. V nedeľu asi ostane guláš a ak nie, niečo jednoduché. Idem piecť ten vareškový koláč, len polovicu s čokoládou a druhú polovicu s ovocím. A asi urobím asi aj tyčinky s lístkového cesta-uvidím ako sa mi bude chcieť... 😅 😅 😅 .

s_i_s_a
1. apr 2011

@kalifa28 ďakujem za tip 🙂 vyskusam

s_i_s_a
1. apr 2011

@daniz vareskovy kolac ... super napad...poobede uz aj idem piect...ale kedze som staaasne leniva zjednodusim si polevu...dam 200 g cokolady a 250 ml slahackovej smotany, cokoladku rozpustim v smotane, necham chvilu vychladnut a sup na kolacik 😀

danula2
1. apr 2011

kocky chcela by som spravit marlenku z kupovanych medovych platov
nemate nejaky dobry osvedceny recept?

dakujem

miriamr
1. apr 2011

@s_i_s_a nie, som z Partizánskeho, ale mm pracuje vo firme, ktorá má sídlo v PB a odtiaľ máme lístky 😉

miriamr
1. apr 2011

@s_i_s_a ešte sa Ťa opýtam na tú čoko polevu..ten postup je len to čo si napísala, nič iné s tým netreba?? Ď.

daniz
1. apr 2011

Dnes vafle s džemom a šľahačkou. Zajtra kotlíkový guláš na dvore-svokra mala narodky tak taká rodinná akcia. V nedeľu asi ostane guláš a ak nie, niečo jednoduché. Idem piecť ten vareškový koláč, len polovicu s čokoládou a druhú polovicu s ovocím. A asi urobím asi aj tyčinky s lístkového cesta-uvidím ako sa mi bude chcieť... 😅 😅 😅 .

s_i_s_a
1. apr 2011

@miriamr ano to je taka jednoducha poleva ...ale strasne mna...vylejes do hrnca 250 ml slahacky, do nej das 200 g cokolady nechas roztopit a hotovo....je to vlastne poleva z tohto kolacika http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24078 ...

daniz
1. apr 2011

@s_i_s_a 😉 😉 😉 ha,ha, ha ešte zo 3 razy a budem kompletná..