icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
9. aug 2015

vajíčková polievka, ražniči 🙂

motiilik
9. aug 2015

Fazulova kysla polievka s kapustou...a....kura na kapuste s knedlou...alias falosna kacica... 🙂

marthuska
9. aug 2015

@leushkka mnam toto by som si dala

marthuska
9. aug 2015

dnes kuracie s broskynou a syrom, ryza. vcera ako vzdy sme mali bryndzove halusky. aspon nemusim rozmyslat, co v sobotu🙂

mart1na26
9. aug 2015

Batatove pyre s batatovymi pecenymi kvetinkami s rozmarinom, masko v sladkom pace, a moj vymysleny osviezujuci kolacik 🙂

elienocka
9. aug 2015

madarsky gulas-hovazia polievka,zemiakove placky,segedin ,slivkove gule,karfiol -zeleninovy salat ,zelen rizoto,kolac slivkovy s mrvenickou,vyvar, rolada z mleteho masa pre nas dusena zelenina pre malu zemiak.kasa,zapekana zelenina s zemiakmi, u buducej svokry -cestoviny s masovou omackou--tiramisu ,,makove musle -drzkovu polievku,spizi zeleninovy salat,cesnkovi dresing,cukta plnena mletym masom a uhorkovy salat 🙂 🙂 🙂 je toho vela dlho som tu nebola 🙂

vivusika
9. aug 2015

@marthuska u nás tiež býva sobota v znamení halušiek 🙂

elienocka
9. aug 2015
elienocka
9. aug 2015
mijo53
9. aug 2015

Kel s bravčovým plieckom a zemiakmi v jednom hrnci /kto chce môže si dať k tomu kúsok chleba/ , polievka kuracia s domácimi rezancami, poobede na zahryznutie kakaový závin, varená kukurica,

romana03
9. aug 2015

My dnes brokolicova kremova s opecenym chlebikom, a druhe recept podla tesco kuchyne vid obrazok 😉 kolacik kakaovy korpus a smotonovo- tvarohova plnka, na vrchu mandarinka a zelatina, este nam chladne 🙂 bude ku ladove poobednajsej kave

tajka1986
9. aug 2015

U nas opat na dva dni navareny zemiakovo-cibulovy salat a kuracie rezne,polievocka zeleninova s pecienkovymi haluskami 🙂

trudka4
9. aug 2015

Moje milovaná pekárnička celý týden, počas naší dovči, odpočívala, tak jsem ju dnes vyzkoušela, jestli to nezapomněla - Celozrnné pletýnky.

Receptík : https://www.modrykonik.sk/blog/trudka4/album/co...

ajkava
9. aug 2015

Zapečené zemiaky s vege jaternicou a kyslou kapustou a BB puding s piškótami a čerešňovým kompótom. Viac sa mi v tomto teple nežiadalo pariť.

ajkava
9. aug 2015

@akika722 jej, dík za pripomenutie. Taký vláčik som robievala synovi na narodky, keď bol malý.

ajkava
9. aug 2015

@vivusika však si mala aj vývar urobiť. Ja robievam morčacie pečené stehno a vlastne aj kura tak, že ho nechám do polovice uvariť - urobím vývar, vyberiem, okorením a dám piecť. Mám vývar, kým sa pečie mäsko dohodím zeleninu do vývaru a všetko raz dva hotové. Mäsko je šťavnaté pečené a vývar ešte aj z neho.

akika722
9. aug 2015

@ajkava za maličko 🙂 ja som ho už robila az staršiemu,teraz ho chcel maly...
už len nech niekto poradi čo zo zvyšnou plnkou 😀

ajkava
9. aug 2015

@akika722 daj do mrazničky a nájdeš ani nebudeš vedieť ako. Stačí akurát nechať rozmraziť a potom prešľahať.

akika722
9. aug 2015

@ajkava vd to že to mam v mrazaku,potrebovala som poradiť nejaky dobry kolačik s tym kremom /pudingovym

zgamd
9. aug 2015

Fazuľová polievka s údením kolenom ☺

vivusika
9. aug 2015

@ajkava myšlienka pekná 🙂

vivusika
9. aug 2015

@ajkava veď áno, len kto by mi ho doma okrem mňa a potom nášho psa jedol? U nás pre deti boduje polievka maximálne zeleninová a paradajková 🙂 A v tomto teple, aby som pravdu povedala, na polievky nemám absolútne chuť 😉

m_ij_ka
9. aug 2015

naša večera tuniakové cestoviny 🙂

lilimoni
9. aug 2015

Dnes peceny pstruh 🙂 nic jedle mi nenapada. Vsak nic v takom teple nechuti 🙄 zajtra asi placky zemiakove a rajcinkova polievka.

julia1717
9. aug 2015

Ahojte, poradíte osvedčený recept na ťahanú štrudlu?

m_ij_ka
10. aug 2015

naša večera lunch meat, opražená cibuľka, horčica, bageta 🙂

sugarfree999
10. aug 2015

Mám nový wafľovač, tak som skúšala waffle naslano 🙂 Tieto sú inšpirované španielskou tortillou, čiže sú v nich varené zemiaky, vajíčka, slaninka, rozmarín a zelenina 😉 Recept je tu:
http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/08/slane...

raszuz
11. aug 2015

Dobre rano, karfiolova polievka s haluskami, zemiakovo-cukinove placky s dusenym maskom 😉

mijo53
11. aug 2015

Kyslá mliečna zemiaková polievka, vyprážané tofu, zemiaky, tatárska omáčka /nie celkom zdravé, ale v malých dávkach snáď to neuškodí/

jukov
11. aug 2015

@mart1na26 prosím recept na koláčik 🙂