icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

saska112
11. aug 2015

Ahojte, poradte mi dobry recept na zeleninove fasirky, aby sa mi nerozpadala hmota ale bez namacania zemle, mozem tam dat ovsene vlocky, struhanku muku a pod. 😉 dakujeem, kludne aj do spravy

saska112
11. aug 2015

@romana03 ake boli tie kuracie prsia z tej marinady? 🙂

mart1na26
11. aug 2015

@jukov ahoj :o) spodok ,cesticko su jedny bebekekse rozomlete s orechami a maslom , ja nic nevazim a nemeram takze vahy neviem, ale aby ostalo take tuhsie cesto , vymastila som si formu, tu masu som tam roztlacila na spodok, dala som piect kym to neostalo pekne zlate, na 180stupnov , ten stred je plechovka broskyn komplet aj z nalevom rozmixovana , pridala som tam 1,5 saciku zelatiny to som vyliala na vychladnuty korpus a ked to stuhlo tak na tom je kysla smotana s orechmi pomletymi a posypane zas orechmi. inak musim povedat ze zal uspech tak prajem nech sa podari :o) a cukor som nedavala nikam len med do tej smotany kyslej..... myslim ze som nezabudla na nic :o)

mart1na26
11. aug 2015

@jukov tie broskyne som varila som zabudla to podla navodu podla zelatiny.....

jukov
11. aug 2015

@mart1na26 ďakujem

ajkava
11. aug 2015

@saska112 vločky môžeš dať, viac ti to zlepí. A samozrejme vajce.

stastnazena2
11. aug 2015
Používateľ stastnazena2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

baby prosim vas je dobry napad dat robit zemiakove placky do rury? nebude to moc suche?

gianni
11. aug 2015

Cuketove mufiny...

tajka1986
11. aug 2015

Tak u nas na obed kuraci vyvar s pismenkami a bravcove so sampionmi na smotane s knedlou 🙂 ako vzdy,na dva dni?odmietam varit kazdy den 😝

ajkava
11. aug 2015

Zeleninová polievka s cestovinou a zemiakové rosty. Vôbec sa mi nežiada ani ťažké, ani dlho stáť pri sporáku.

daniz
11. aug 2015

tak my v sobotu - zemiakové placky, a šamp.polievka, nepečená smotanová torta, na večeru sa dojedlo rizotto,
v nedeľu - cesnačka a pečené kurča z domáceho chovu na zemiačkoch, uhorkový šalát z uhoriek zo záhradky
včera - dnes - deti u babky, na večeru ak budú hladní zapekanky so syrom,kečupom.

daniz
11. aug 2015

@stastnazena2 nie, len to musíš potierať masťou, alebo olejom. 🙂

daniz
11. aug 2015

@saska112 môžeš, len zlepí ti to vajíčko.

kvetka589
11. aug 2015
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

baby nejake vegan recepty nemate oskusane?🙂

kacennnka
11. aug 2015

@gianni mas recept prosim na tie cuketove muffiny?

jachin
11. aug 2015

lečo s praženicou, pečené párky, chlieb

romana03
11. aug 2015

@saska112 dobre take krehke a jemne 🙂 nam to chutilo recept odporucam. Mozno k tomu staci uplne kasa z batati zemiakov bo chutilo to podobne 😉

evka_evka
11. aug 2015

Dnes balatonska specialita a pecene zemiaky plus salat z cerstvej zeleninky.

lienkalenka26
11. aug 2015

tak aj ja pridavam dnes som varila kare nakrajane na platky sprudka som opiekla na masti povyberala a vo vypeku som orestovala cibulku niekedy davam aj sampinony maso vlozim naspat podlejem vodou pridam lyzicu horcice a dusim nakoniec zahustim mukou a priloha dnes ryza ale robievam aj zemiakovu kasu a kedze deti dnes neboli moc hladne tak mame aj na zajtra :D dcerka uprednostnila mliecny koktejl z nektarinky hrusky a jablcka mnamotka 🙂

m_ij_ka
12. aug 2015

naše raňajky ovsená kaša

kibuk
12. aug 2015

Ahojte dnes mame cilli con carne a cestovina 🙂

daniz
12. aug 2015

dnes paradajková polievočka so syrom, kôprovka, knedľa, kuracie mäsko

mijo53
12. aug 2015

faširky /malo mäska, viac ovsených vločiek/ mastené zemiaky, šalát - uhorky, paradajky, paprika - výborné

romana03
12. aug 2015

My dnes paradajkova polievka a tofu rizotko 😉 snazime sa rychlo a lahko v tychto teplach 🙂

tykat
12. aug 2015

Dnes brokolicova polievka s haluskami, cuketove fasirky, zemiakova kasa, uhorkovy salat.

elienocka
12. aug 2015

Robila som ten trudkin bananovy zakusom a je mnam 🙂

adulikka
12. aug 2015

Dnes na zelanie langose s kecupom,cesnakom plus zeleninova polievka len mrkva hrasok zemiaky.

zgamd
12. aug 2015

Dnes Sviečková na smotane

katussska24
12. aug 2015

Domáci knedlík a plnená paprika 😎 a papriku konecne z vlastnej zahradky 😀 😀 😀

slimstar
12. aug 2015