Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@jukov ahoj :o) spodok ,cesticko su jedny bebekekse rozomlete s orechami a maslom , ja nic nevazim a nemeram takze vahy neviem, ale aby ostalo take tuhsie cesto , vymastila som si formu, tu masu som tam roztlacila na spodok, dala som piect kym to neostalo pekne zlate, na 180stupnov , ten stred je plechovka broskyn komplet aj z nalevom rozmixovana , pridala som tam 1,5 saciku zelatiny to som vyliala na vychladnuty korpus a ked to stuhlo tak na tom je kysla smotana s orechmi pomletymi a posypane zas orechmi. inak musim povedat ze zal uspech tak prajem nech sa podari :o) a cukor som nedavala nikam len med do tej smotany kyslej..... myslim ze som nezabudla na nic :o)
baby prosim vas je dobry napad dat robit zemiakove placky do rury? nebude to moc suche?
Tak u nas na obed kuraci vyvar s pismenkami a bravcove so sampionmi na smotane s knedlou 🙂 ako vzdy,na dva dni?odmietam varit kazdy den 😝
Zeleninová polievka s cestovinou a zemiakové rosty. Vôbec sa mi nežiada ani ťažké, ani dlho stáť pri sporáku.
tak my v sobotu - zemiakové placky, a šamp.polievka, nepečená smotanová torta, na večeru sa dojedlo rizotto,
v nedeľu - cesnačka a pečené kurča z domáceho chovu na zemiačkoch, uhorkový šalát z uhoriek zo záhradky
včera - dnes - deti u babky, na večeru ak budú hladní zapekanky so syrom,kečupom.
@stastnazena2 nie, len to musíš potierať masťou, alebo olejom. 🙂
baby nejake vegan recepty nemate oskusane?🙂
lečo s praženicou, pečené párky, chlieb
Dnes balatonska specialita a pecene zemiaky plus salat z cerstvej zeleninky.
tak aj ja pridavam dnes som varila kare nakrajane na platky sprudka som opiekla na masti povyberala a vo vypeku som orestovala cibulku niekedy davam aj sampinony maso vlozim naspat podlejem vodou pridam lyzicu horcice a dusim nakoniec zahustim mukou a priloha dnes ryza ale robievam aj zemiakovu kasu a kedze deti dnes neboli moc hladne tak mame aj na zajtra :D dcerka uprednostnila mliecny koktejl z nektarinky hrusky a jablcka mnamotka 🙂
naše raňajky ovsená kaša
Ahojte dnes mame cilli con carne a cestovina 🙂
dnes paradajková polievočka so syrom, kôprovka, knedľa, kuracie mäsko
faširky /malo mäska, viac ovsených vločiek/ mastené zemiaky, šalát - uhorky, paradajky, paprika - výborné
My dnes paradajkova polievka a tofu rizotko 😉 snazime sa rychlo a lahko v tychto teplach 🙂
Dnes brokolicova polievka s haluskami, cuketove fasirky, zemiakova kasa, uhorkovy salat.
Robila som ten trudkin bananovy zakusom a je mnam 🙂
Dnes na zelanie langose s kecupom,cesnakom plus zeleninova polievka len mrkva hrasok zemiaky.
Domáci knedlík a plnená paprika 😎 a papriku konecne z vlastnej zahradky 😀 😀 😀
Narodeninová torta Kit kat
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/354-naro...

Ahojte, poradte mi dobry recept na zeleninove fasirky, aby sa mi nerozpadala hmota ale bez namacania zemle, mozem tam dat ovsene vlocky, struhanku muku a pod. 😉 dakujeem, kludne aj do spravy