Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@tajka1986 to fakt? Mne zas hovoria,ze som az dost chuda,ale ja zjem este vzdy aj dezert. No ja zas nemyslim veeelke mnozstvo jedla - 2naberacky(mensie) polievky a taka normalna porcia druheho (knedlu zjem tak 1-2ks max.,aj ryza mi staci tak kopec..). A dezert musi byt,prosro sladka bodka na zaver.
v piatok na večeru bola fazuľková polievka na kyslo + pečivo,
v sobotu fazuľková polievočka ako v piatok a kuracie pečienky na šťave,ryža, na večeru parené buchty, robila som kečup a nepečenú jablkovú tortu,
v nedeľu - morčací vývar,čevapčiči + zemiačky,horčica,cibuľka, jablčková torta, zmrzlinka po ceste na výlete na bicykloch.
dnes dojedáme 😉
naša večera krupica s grankom
Trhanec sladká dobrota s lesným ovocím
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/559-trha...
Ja dnes gulasik s cerstvym chlebikom... 🙂
Posledné dni:
-zelerová polievka, pečené horné kuracie stehná so zemiakovou kašou
-fazulová polievka na červeno, palacinky
-brokolicová omáčka, vysmážané šampinony s hranolkami
-kapustné strapačky so slaninou
A zajtra bude dusené hovädzie mäso s ryžou, kelová polievka
Zajtra vyvar a dusene masko s pyre, muzik masko so sampinonmi a ryza 🙂
Dnes gulasova polievka, dusene hovadzie s haluskami
kalerábová polievka so zsemiačkami ,slivkové gule s makom, maslom
nic iba fazulovu polievku
Šampiňónová polievka krémová, bravčové karé s cesnakom a pórom na šťave a slovenská ryža
Ahojte,vcera sme mali leco a pirohy 🙂 dnes kurca na smotane + cestovina a karamelovy puding s piskotami
Vcera bola leniva gazdina 😀 (zemiaky,cestovina,syrokrem a opecena slaninka) dnes este dojedame a zajtra spaghety s mortadelou a syrom 🙂
Ja som dnes robila faširky 🙂
Ja som robila perkelt
naša večera bruschetty so syrom, šunkou 🙂
Mungovo-zeleninova polievka s ovsennymi vlockami. Zda sa,ze bude aj na 3dni.
Pecene zemiaky,zapekana tekvica s paradajkou a syrom.
Na zajtra este ostalo,ale dorabam pecene zemiaky a spravim aj lososa a sparila som brokolicu.
tekvicový prívarok, lievance 🙂

Pečené pliecko na cibuľu a cesnaku(4hod)až sa rozpadlo a k tomu ryžu a uhorkovy šalát .