icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

leushkka
12. aug 2015

u nas vecera; polievka z kuriatok a vinom a Walfdorsky salat

jachin
12. aug 2015

paradajková polievka, lievance

lienkalenka26
13. aug 2015

Dnes na manzelovo želanie kapustnica s udenymi rebrami, čerstvým mäsom a zemiackami ale deťom spravím asi paradajkovu alebo zeleninovu 🙂

slimstar
13. aug 2015

Nepečená banánová torta recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1744-nep...

katussska24
14. aug 2015

*** Dnešné menu ***
Fazuľová polievka s klobáskou
Cuketové placky so smotanovo -uhorka dipom
Langoše : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=810

adka_pajerska
14. aug 2015

Kuraci vyvar so zeleninou a cestovinou
Pangasius peceny v horcicovo-kecupovej omacke+zemiakova kasa+uhorkovy salat🙂

rendicka
14. aug 2015

keďže na týždeň odchádzame do chládku dnes pohánkové dojedačky : zeleninovo pohánková polievka, mrkvovo pohánkové fašírky pečené v rúre s petržlenovými zemiačkami..a rýchly kiš zo zvyškom v chladničke

vrana2
14. aug 2015

Dobrý deň kucharocky. chcela by som vas poprosit o radu:chcem nasim babatkam uskladnit čerstvé ovocie na prce prikrmy, slivky a broskyne do fliaš lebo man maly nrazak. musim ich predtym uvarit a sterilizivat? ako zavarat bez cukru a soli? dakujem krasne.

katussska24
14. aug 2015

Dnešok 🍵☀️👍

vivusika
14. aug 2015

Tak my sme dnes mali perkelt s kolienkami na obed, tatkovi, ktorý každú chvíľu dorazí z Prahy som uvarila lečo s klobáskou, a ešte som toho nemala dosť. tak palacinky na sladko - s jahodovým džemom a druhé s nutelou, palacinky na slano - so šunkou a syrom a k nim zeleninový šalát 😀

tajka1986
14. aug 2015

Tak u nas rizoto z bravcoveho maska so struhanym syrom a uhorkovy salat. Polievka nebola lebo je teplo a jeden chod staci 🙂

slimstar
14. aug 2015

Pirohy s lekvárom, lekvárové pirohy
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/910-piro...

lilimoni
14. aug 2015

Ryza s dusenymi prsiami na zelenine, gulas, kapustnica 😀 cely vik nevarim iba jablkovy kolac upeciem rano 🙂

lucianka01
14. aug 2015

Dnes som robila kapustnicu, sulance s makom a slivkove perky. Zajtra bude debrecinsky guláš s haluškami.

karkana
14. aug 2015

dnes bola koložvárska 😉 kávička na terase

l_e_n_o_c_k_a
15. aug 2015

Zeleninovo knedlickova polievka
Zemiakove miniplacky s dipom z kyslej smotany a cesnaku
Cestovinovy salat s kuracim masom
A ak sa mi bude chciet, upeciem kolac na kyslom mliekom so slivkami (nieco podobne ako kysnuty slivkovy len je rychlejsi a lepsí) 🙂

jukov
15. aug 2015

dnes rascova polievka s vajcovymi nitovkami a krutonmi, slize s tvarohom na sladko, aj s makom, piekla som lupacky a ktomu este domaci milacik

trudka4
15. aug 2015

Dostali jsme dnes chuť na domácí hamburgery, tak jsme si je udělali. Pomleli jsme si doma čerstvé masíčko, dobře ho ochutili, uplácali placičky a dokřupava ugrilovali. Žemle sice tentokrát kupované jsme taky dali zkřupavět na gril. Naplnili jsme je salátem, ugrilovaným burgerem, sýr, rajčátka, do křupava ugrilovaná slaninka, hořčice nebo kvalitní kečup a byla to bašta jak vyšitá. Jen příště to ještě doladím tím, že upeču moje hamburgerové žemle /podle Čistinky/ a bude to dokonalé.

ivushqa
15. aug 2015

@trudka4 paráda....takéto podobné mňamkové hambáče nám robil aj môj mužíček na dovolenke 🙂

vivusika
16. aug 2015

u nás dnes rezne z bravčovej krkovičky naopak, zemiaková kaša deti, my ryža a zeleninový šalát 🙂 polievka sa nekoná...

m_ij_ka
16. aug 2015

zeleninová polievka so slížami, cestoviny s kuracím mäsom 🙂

peggy589
16. aug 2015

dnes vyvar a šalat a rezne po dlhej dobe...🙂

mizu89
16. aug 2015

plnena cuketa s mletym masom a s opekanymi zemiakmi 🙂

siska53
16. aug 2015

Vcera kuracia polievka s pismenkami a cestovina s kuracim.masom na olivach a kecupe,pre mna a ostatni si "ukradli " tiez tofu na olivach,mandlovych hoblinach,cvikle a sezamovych semienkach, miesany salat,cvikla

Dnes spenatova polievka s domacimi krutonmi, ryza, pre mojich masiarov telacie na sampinonoch,pre vsetkych opekany baklazan. Ostal este salat a im som nakrajala aj surovu uhorku.
Hadam ostane aj na zajtra. Dufam.

siska53
16. aug 2015

@tajka1986 tak u nas by nepreslo ze polievka nie je..minimalne nas 5rocny by to reklamoval. 🙂 musi byt aspon zo sacku.. A nejak sme si na polievky tak zvykli,ze ked ju nemam,mam ppcit nekompletneho obeda. 🙂

raszuz
16. aug 2015

Polievky momentalne nerobim ziadne, ale sebe by som mohla zaprazenu urobit 🙂. Minuly tyzden, okrem tu spominanych zemiakovo-cukinovych placiek som este robila: vyprazany syr s hranolkami a tatarkou, spagety s masom ... V sobotu som robila kuracie rezne s dusenymi zemiakmi na cibulke a slaninke, dnes klasika 🙂 pecene kurca s ryzou. Na zajtra som si vymyslela lievance 😉.

myrepose
16. aug 2015

..včera gazpacho (studená polievka) a krémové syrové rizoto so sušenými paradajkami, dnes len tortilly s kuracím mäsom a zeleninou. keďže sú takéto teplá, varím len ľahké jedlá. cez týždeň sme mali lososa s maslovými zemiakmi a šalátom a grilovaný hermelín s brusnicovou omáčkou, šalátom a opečenými bagetkami.

zgamd
16. aug 2015

Kuracie prsia na kukuricu so zemiakovou kašou s pažítkou A K tomu uhorkový šalát

lululka555
16. aug 2015

Ahojky.My sme dnes mali zeleninovú polievku,kuracie steaky,bulgur a fazulky na cesnaku. A chladí sa tvarohový koláč s višňami a želé 😍😋

m_ij_ka
16. aug 2015

naša večera jednohu bky s klobáskou, syrom 🙂