Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes zo vcera dojedame granadir,zajtra mame vylet takze obed bude u nasich.. 🙂 a v nedelu lasagne s mletym mäsom a besamelovou omackou..
francuzke zemiacky
u nás dnes brokolicová polievka a pečienka s ryžou.
no dnes som bola na poradni a sone..na odberoch tak som nestihala varit..mala ma zemiacky na cibulke s kuracim prskom odvcera a my cestoviny..2druhy syru a smotana:D
to je uzasne kolko inspiracie je na tejto stranke 🙂 mimochodom my dnes varime svieckovu 🙂 mnam
ahojte, poradte, kde najdem recpet na tu vlemi jednoduchu kacku, tusim iba osolenu, alebo orascovanu, pecie sa velmi dlho, nepodlieva sa. vdaka
@janulka2631 myslim, ze o tomto case uz len na zajtra 😉
takze zemiaky, mrkva, karfiol,kuracinka - jedna varianta- pomixovat a zaliat tym cestoviny...a mas vela moznosti s brokolicou, s hraskom, ja vela improvizujem...a vymyslam...napr. moja mala zboznuje zemiaky popucene s uvarenym spenatom a so zltkom... 😉
Kočky, ako robíte lečo? s čím sa to dá pripraviť? Zemiaky? Klobáska?? Nemá niekto recept? Dííííííík....
@martinkatinka neviem zemiaky som v leči ešte nejedla. Ja osobne opražím cibulku a slaninku pridám (robíme v lete)sterilizované paradajky a papriku môžeš aj surové len to trvá dlhšie a potom ak je zeleninka mäkká ak chceš klobásku môžeš si ju opražiť ešte s cibulkou a slaninkou alebo zvlášť a nakoniec vajíčka...a keď je to ako praženica tak je to hotové 🙂
to je aký ten vareškový koláč? 🙂
@martinkatinka lečo-paprika,paradajka,cibula,parkova klobasa,vajcia,olej,sol,mčk 🙂
na oleji podusim na drobno nakrajanu cibulu,pridam na kolieska nakkrajanu park.klobasu a tiež necham podusit -miešam,pridam na pasiky nakrajanu papriku,po chvili paradajku a miešam kym nezmakne paprika-medzitym posolim,okorenim.Ak je makka v druhej miske rozbijem tri.štyri vajicka rozmiesam a dam do leča.Necham prevriet,popripade docutim a hotovo 🙂 papame bud chlebikom alebo zemiakmi
@jarodrahon vitaj medzi nami,ak mas niaky dobry recept podel sa 🙂
ja som robila francuzaky,kapustový šalat,rascovú polievku 🙂
Ja mam najradsej leco len tak s vajickami a so sunkou a s chlebom,no pre zvysok rodiny s klobasou,zemiaky a moj priatel nechce v leci vajička 🙂 -lečo/cibula,paprika,paradajka/ si mrazím aj sterilizujem a potom ho len tak narychlo spravím,pouzivam ho na pizzu,maso,cestoviny,slany kolač,do šalatov....
šošovicový prívarok
baby preco sa nama strava,kde su zemiaky mrazit?
zemiaky su samostatne divne ked ich zamraziš,,tak nasladnu,,ako surove,ale napriklad zemiakove cesto a vyrobky z neho sa daju,raz som skusala mraziť aj zemiakove halusky no boli hnusné bleeee
@titkovamiriam no mne zmrzli zemiaky a nenasladly ale zhorkli.Ale tak hnusne,že by to ani prasce asi nezjedli. ☹ ☹ ☹
ahojte,dnes som robila palacinky pre moje dievcata a velmi si pochutnali. 😅 Na veceru som urobila na rychlo tousty a zeleninovy tanier k tomu 😀 .
ahojte ja som robila zapekané cestoviny s klobáskov a šampiňonmi 🙂
a este sa pridavam s nasim jedalnickom - my sme dnes papali, to co mimochodom najcastejsie asi robievam, dusene morcacie masko na zeleninke s kminom a cervenou ml. paprikou a k tomu ryzu 😉
ja už pripravujem karfiolové karbonátky.K tomu zemiaky a šalát
ahojte ja dnes varim na cely vikend - hovadzia slizikova polievka, pecene morcacie stehno + zemiaky, cestoviny s brokolicovo-kuraco-cuketovo-smotanovou omackou, pecene rebra s medom a este chcem urobit te kolacik s polevou zo smotany 🙂
dnes mame gulaš 🙂
@titkovamiriam ahoj, porad mi, prosim, kde najdem recpet na taku jednoduchu kacku, tusim iba orascovanu, pecie sa velmi dlho, nepodlieva sa. mam pocit, ze si spominala, ze ju pecies. vdaka
slepačiu polievočku,rezne,zemiakovú kašu a k tomu uhorkový šalát 😝
Špenátové halušky so smotanou a syrom 😵
Ja dnes varim na cely we:
Jarnu zeleninovu polievku s hraskom a mrvenickou, plnene bravcove kare paradajkami a paprikami, dusene v kajmakovej paste so smotanou a cibulou, pecene zemiaky s cibulou, hlavkovy salat.
Zajtra budu pecene pstruhy s varenymi zemiakmi s petrzlenom.

@s_i_s_a 😀 presne u toho som to myslela, robila som ho, no bála som sa tej polevy, tak som robila klasickú 😵