icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jukov
28. aug 2015

@vivusika keď bude stačiť až na večer recept, tak napíšem, nepamätám si presne množstvá igrediencii a momentálne nie som doma

zuzanaf
28. aug 2015

@vivusika Jednoznačne Lambadu, vždy som s ním mala úspech, je z Bez servítky 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27378

hyta
28. aug 2015

@womankc Si moja krvná skupina, ja keď mám nervy, tak robím ako drak. Držím palce a prajem dcérke skoré uzdravenie.

hyta
28. aug 2015

U ás dnes vajíčková polievka a kurací perkelt s cestovinou. Nechala som sa vami inšpirovať , na večeru urobím zapekané tvarohové palacinky.

vivusika
28. aug 2015

@zuzanaf ďakujem 🙂

elienocka
28. aug 2015

Bryndzove halusky.zapekanky,tvarohove buchty,drzkova polievka,polievka s sucheho hrachu

lubomira1965
28. aug 2015

ja dnes nic mam od vcera

gianni
28. aug 2015

dnes vývar zo zajaca a pečený zajac,robil manzel na chalupe kým som prišla z roboty....
😝

rendicka
29. aug 2015

bré ránko my dnes začíname kaloricky domáca kávička a "Croque Monsieur" podľa Koko http://www.menudomu.cz/croque-monsieur/.... dnes to spálime plávaním na jazere a na obed ľahké pikantné kuracie nugetky so zeleninovým šalátom

lilimoni
29. aug 2015

My kuraci vyvar, kur. rezne s pyre, ryzou na zajtra objednane spagety, tak aj tie urobim dnes, kedze mamina ma v nedelu den pre seba a tato je s mladou sam doma 😀

megika1
29. aug 2015

manuál na výrobu masla z čerstvého plnotučného mlieka ( so zozberanej smotany ),vyzretý syr na kravskú bryndzu,domáca zeleninka 🙂

vivusika
29. aug 2015

u nás dne guláš v kotlíku na dvore, syrovo-šunkové slimáky z lístkového cesta, jednohubky s bryndzovou pomazánkou, ovocná torta a 3bit koláčik, chladí sa pivko aj vínko 🙂

syringaalba
29. aug 2015

chystam sa robit drobcovi brokolicu s maskom a psenom a nam teda spravim brokolicovu kremovu polievku.

michaela1711
29. aug 2015

My budeme mať na obed zapekané cestoviny s brokolicou a brokolicovú polievku.

lubomira1965
29. aug 2015

fazulova polievka a lečo

mamina222
29. aug 2015

bryndzove halusky so slaninkou

anetka12
29. aug 2015

Kto by už naozaj nevedel, čo navariť, tak sem Vám dávam žienky internetovú kuchárku, podľa ktorej varím a pečiem doma deťom: http://www.mladykuchtik.sk

mijo53
29. aug 2015

polievka zeleninová s haluškami, zápekaná cuketa plnená šampiňonovo - vajičkovou plnkou , na vrchu syr, mastené zemiaky, uhorkový šalát

loknicka
29. aug 2015

hrstkova polievka a cina chow mein 🙂

karkana
29. aug 2015

vajíčková polievka,,,perkelt s kolienkami 🙂

m_ij_ka
29. aug 2015

naša večera omeleta s hráškom

kaktusik
29. aug 2015

Na zajtra uz chystam vyvar a hrbate maso ;)

katussska24
29. aug 2015

Na zajtra:
Kurací vývar s mrveničkou
Domáca knedľa a segedín
Smotanová torta

Uz mi ostáva len tá knedľa, takže mám radosť 🙂 Dnes som si to predvarila 🙂

A odporúčamna tieto horuce dni jedno rýchle a nenáročné jedlo - cuketový prívarok s vajíčkom 😉
POSTUP: Na masle opražíme cibuľu, nahrubo nastrúhanú cuketu, pridáme 1 ČL soli, premiešame a chvíľočku orestujeme, premiešame. Zalejeme vriacou vodou( cca po povrch cukety). Pridáme 1nové korenie, 2čier.korenia, 1bobk list a varíme cca 20-30min. Nakoniec pridáme 1 slahac.smotanu, 1kyslu smotanu a zahustíme hladkou mukou+stud.vodA.

anetka12
29. aug 2015

Na zajtra idem vyskúšať rodinke spraviť obed podľa tohto receptu: http://www.mladykuchtik.sk/recept/masko-stave-c...

raszuz
30. aug 2015

Vcera sme boli u svokry, takze som nevarila ...Dnes budem robit polievku udenu so zeleninou a mrvenickou, gule zo zemiakoveho cesta plnene udenym masom, dusena kysla kapusta, pre tych, co nejedia kapustu, oprazena cibula so slaninkou

m_ij_ka
30. aug 2015

naše raňajky toastové chlebíky so šunkou a syrom, 🙂

jan83
30. aug 2015

Pečená krkovička, kapusta, knedlík. Ale mám aj lepší typ - v Kauflande majú v akcii chladeného lososa ;)

lienkalenka26
30. aug 2015

My dnes budeme mat slepaci vyvar, peceneho zajacika červená kapusticka zemiaky a manzel peceny bôčik (keďže nema rád zajaca ) .

mijo53
30. aug 2015

kuraco-zeleninový vývar s haluštičkami, plnená paprika v paradajkovej omáčke, domáca knedľa

elienocka
30. aug 2015

Nadivka s kuraciou pecenou dve nohy pre malu a kuraciu roladu a dusenu zeleninu na masle
Sladka fazula polievka.