icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

l_e_n_o_c_k_a
3. sep 2015

@matvejka125 receptik je pod fotkou...
no dam ho aj sem http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=828 ja som dala namiesto sampionov kukuricu 🙂

matvejka125
3. sep 2015

@l_e_n_o_c_k_a dakujem prepáč som si to nevšimla

l_e_n_o_c_k_a
3. sep 2015

@matvejka125 to je v poriadku, nech vam chuti 🙂

njonja
3. sep 2015

Ahojte dievcata. Ja pridavam nase - veganska sosovicova polievka a veganske brownies z ciernej fazule bez muky 😉

trudka4
3. sep 2015

Ahojte, nevím, jestli to sem můžu dát jako příspěvek, ale zkusím to. Je to pro pekařky, ktré používají nebo by chtěly používat sušené droždí. Už pár let objednávám sušené droždí z www.kutilov.cz v půlkilových baleních. Je vynikající a za dobrou cenu. Je to z české stránky a objednávám to do Česka a pak si to přivezu sem na Slovensko, když jedeme tam na návštěvu.. Tak kdybyste někdo chtěl objednat, tak se mi ozvěte. 1 ks sušené droždí Saft instant 0,5 kg stojí 119 kč, to je asi 4,30 €. O poštovné bysme se podělily-i + vy byste ještě platily-i poštovné, za které bych vám to posílala odsud ze Slovenska.

http://www.kutilov.cz/drozdi/drozdi-saft-instant/

kibuk
4. sep 2015

Ahojte dnes granadir a cuketovy kolacik 🙂

jukov
4. sep 2015

Ahojte, dnes zeleninová polievka, plnený baklažán (údené mäso, cibuľa, kukurica a strúhaný syr), zemiaková kaša.

jaama
4. sep 2015

ahojte...dnes kapustová polievka (od včera) 🙂 , a plnené bryndzové zemiaky pečené v rúre 🙂

mizu89
4. sep 2015

tak na dnes pizza 😉

littleflowerka
4. sep 2015

ahojte 🙂 - zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, prekladane "francuzske" zemiaky

henrietta77
4. sep 2015

cesnačka a zemiakové placky 🙂

chantalka86
4. sep 2015

Zemlovka s jablkami

ali223
4. sep 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

my dnes gulaaaas, po celom tyzdni konecne na chate a vypnem a nemusim rozmyslat co varit 🙂

m_ij_ka
4. sep 2015

naša večera šišky s jahodovým lekvárom 🙂

slimstar
4. sep 2015

Zemiaková omáčka s fašírkou a vajíčkom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/9-zemiak...

lienkalenka26
4. sep 2015

ahojte tak dnes sme mali taku rychlovku 🙂 zemiakova polievka a spagety s mletym masom morcadelou a so syrom 🙂

lubomira1965
5. sep 2015

navarili sme vcera morcasie masko na hriboch , s ryzou , a este pecene morcacie , polievku asi urobim sosovicovu

26kikuska26
5. sep 2015

Vcera som robila na obed hovadzi vyvar s domacimi rezancami a hovadzie s koprovou omackou a knedlou, na veceru madarsky gulas. Dnes budu ryby na obed a vecera francuzske zemiaky 🙂 (ak stihnem, kedze s nimi je dost roboty :D)

raszuz
5. sep 2015

Frankfurtska polievka, pecene morcacie stehno spikovane slaninkou, ryza, kompot, uhorky

maryennn1
5. sep 2015

Kapustbica (ale taká lajtovná, nie ako na Vianoce 🙂 ) a paprikáž krumpli, zajtra bude mäso.

rendicka
5. sep 2015

my z rána sladko, hruškový koláč s pudingom a domáce latte, pečú sa mi domáce rožky na večeru, na obed budú jaterničky s kyslou kapustou, ale predtým na biku aspoň 10km

kibuk
5. sep 2015

Ahojte u nas sa palacinkuje 😉

lilimoni
5. sep 2015

Vyvar, pecene br. maso, pyre, salat z cinskej kapusty, langose, segedin s knedlou. Dnes tour de kuchyna 😀 😀 😀

megika1
5. sep 2015

@trudka4 urob si vlastnú polevu,kedy je leská a nepraská ( čokoláda tabličková ( dávam 52 % z lidla,ako väčší orech masla,5 PL mlieka,alebo smotany aj viac podľa potreby nad parou roztopím a keď je krémová,tmavá ,leská vypnem,ztiahnem z pary ) 🙂

megika1
5. sep 2015

schladilo sa,ideálny čas na obľúbenú pochúťku 😉

m_ij_ka
5. sep 2015

kyslá fazuľová polievka, obrátené rezne, zemiakové pyré 🙂

elienocka
5. sep 2015

@megika1 huspenina?mnam 🙂

elienocka
5. sep 2015

Cestovina s masovou omackou 🙂