Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
masovy vyvar a lasagne
Pecene kolienko s chlebikom,chrenom,uhorkou,horcicou a baranimi rohami 🙂
naša večera sardinky v paradajkovej omáčke, cibuľka, kaiserky 🙂
Baby poradte dake lahke dietnejsie jedlo co by som mohla uvarit dcere (3,5 roka). Dnes je to stvrty den po tom co celu noc aj den vracala a este citim ze nie je uplne fit ten zaludok ale uz to nemusi byt striktna dieta len nieco lahke co ju nezatazi. Nic ma nenapada, mam len kuraci vyvar od vcera uvareny pre nu....
Nestihla som všetko pofotiť, ale robila som luskovú omáčku (foto), patizónové placky, včera majonézový šalát a rezne a piekla som mame do práce koláče, lebo mala narodky-pomarančovo-kokosové crinkles, šťavnatý koláč bez múky a černoškine prsia. A tiež som jej piekla tortu so smotanovo-pudingovou plnkou a jahodovým želé.
Ja dnes pohankove nudle s brokolicou a mrkvou, miso dresing; polievku z cervenej sosovice s rajcinami.
u nás včera plnené tortilly, kuracia polievka - tá je aj dnes a k tomu robím zeleninové rizoto
kuracia polievka z vikendu a makove sulance 😉
Zázvorovo tekvicový chlieb
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1043-zaz...
ja dnes mam chut na kyslu polievku, tak urobim asi sosovicovu 🙂
ahojte mamicky tak po dlhsej dobe sa opat priprajam. dnes masove gulky plnene syrom s paradajkovou omackou a zemiakmi. cez vikend som prvy krat vyskusala kuracie zavitky ale opacne - rezne som obalila v sunke a syre a zaliala smotanou dala zapiect. mnamka 🙂
Rizotooo 👌
@tinaaa84 prosím aký máš recept na šťavnatý koláč bez múky a tie černoškine prsia, dakujem.
Hawai pizza a jablkove pyte 😝
Francuzske zemiaky 🙂
morcaci vyvar so zeleninou a slizami, peceny diviak s ryzou a ak sa mi bude chciet upeciem deckam poobede hruskovy kolac
hovädzi vyvar a druhe hovädzie s paradajkovou omackou a k tomu bud zemiaky, alebo knedlik... este uvidim... a rozmyslam nad nejakym jablkovym kolacom 🙂
leco s vajcom,klobasou a varene zemiaky a na zajtra kelovy privarok zo zelerovym pyre a s fasirkou
ja som robila cez víkend paradajkovú polievku s ryžou vločkami a syrom ,
v sobotu bolo druhé zapečený karfiol so špekáčkami preliate to bolo vajíčkami s bielym jogurtom a do toho som dala majorán a kari korenie z tunisu
v nedeľu bolo druhé boli filety zo pstruha na masle a čerstvých bylinkách - majorán, tymián a taká bylinka , čo vonia ako kari korenie k tomu som urobila pučné zemiaky zmiešané s udusenými václavkami na cibuľke , šalát bol len čínska kapusta s mrkvou , oliv. olej, soľ , cukor a červený vínny ocot
no a včera boli na večeru pečené gaštany 😀
dnes budem variť asi zapečené zemiaky s kapustou a zajacom a polievku ešte netuším akú
Provensalska paštika z Billy - kupovaná navolno sa musí spotrebovať v deň kedy bola aj kúpená ked je tam taký dátum, či viete dakto poradiť kolko vydrží????? Do mrazáka asi paštika nie či?????
naša večera tuniakové cestoviny

A pre maleho bravcove masko na prirodno s ryzou.
Obrazok k nasmu jedlu 🙂