icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

romana03
11. okt 2015

A pre maleho bravcove masko na prirodno s ryzou.
Obrazok k nasmu jedlu 🙂

jonki
11. okt 2015

masovy vyvar a lasagne

lucya87
11. okt 2015

Dnes sme skusili cestoviny s masovymi gulkami podla Gordona Ramsay 😉

mizu89
11. okt 2015

Pecene kolienko s chlebikom,chrenom,uhorkou,horcicou a baranimi rohami 🙂

m_ij_ka
11. okt 2015

naša večera sardinky v paradajkovej omáčke, cibuľka, kaiserky 🙂

leleh
12. okt 2015

Baby poradte dake lahke dietnejsie jedlo co by som mohla uvarit dcere (3,5 roka). Dnes je to stvrty den po tom co celu noc aj den vracala a este citim ze nie je uplne fit ten zaludok ale uz to nemusi byt striktna dieta len nieco lahke co ju nezatazi. Nic ma nenapada, mam len kuraci vyvar od vcera uvareny pre nu....

lucya87
12. okt 2015

@leleh tak dietnu mas napr. ryzu s kuracim maskom. Mozes prsia len povarit vo vyvare z polievky a mas obed.

tinaaa84
12. okt 2015

Nestihla som všetko pofotiť, ale robila som luskovú omáčku (foto), patizónové placky, včera majonézový šalát a rezne a piekla som mame do práce koláče, lebo mala narodky-pomarančovo-kokosové crinkles, šťavnatý koláč bez múky a černoškine prsia. A tiež som jej piekla tortu so smotanovo-pudingovou plnkou a jahodovým želé.

jukov
12. okt 2015

@leleh využi mäsko z polievky a sprav kuracie rizoto, ryža + zelenina - mrkva, petržlen, zeler (všetko na pare) , alebo nijakú rybu - vhodné je filé z morských rýb alebo pstruh, k tomu varené zemiaky, alebo rezance (slíže) s tvarohom, strúhankou, alebo žemlovka, ........

jukov
12. okt 2015

@leleh ešte som zabudla, netučný tvaroh

freefamme
12. okt 2015

Ja dnes pohankove nudle s brokolicou a mrkvou, miso dresing; polievku z cervenej sosovice s rajcinami.

lentilka46
12. okt 2015

u nás včera plnené tortilly, kuracia polievka - tá je aj dnes a k tomu robím zeleninové rizoto

ramzesa
12. okt 2015

kuracia polievka z vikendu a makove sulance 😉

slimstar
12. okt 2015
leleh
12. okt 2015

@jukov dakujem 😉

ali223
13. okt 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

ja dnes mam chut na kyslu polievku, tak urobim asi sosovicovu 🙂

loknicka
13. okt 2015

ahojte mamicky tak po dlhsej dobe sa opat priprajam. dnes masove gulky plnene syrom s paradajkovou omackou a zemiakmi. cez vikend som prvy krat vyskusala kuracie zavitky ale opacne - rezne som obalila v sunke a syre a zaliala smotanou dala zapiect. mnamka 🙂

ariannazara
13. okt 2015

Rizotooo 👌

matvejka125
13. okt 2015

@tinaaa84 prosím aký máš recept na šťavnatý koláč bez múky a tie černoškine prsia, dakujem.

majuska77
13. okt 2015

Hawai pizza a jablkove pyte 😝

googlinqa
13. okt 2015

Francuzske zemiaky 🙂

googlinqa
13. okt 2015

Zemiaky

libka1
13. okt 2015

morcaci vyvar so zeleninou a slizami, peceny diviak s ryzou a ak sa mi bude chciet upeciem deckam poobede hruskovy kolac

rendicka
13. okt 2015

po teplej polievke z čerstvých hríbikov, cestoviny podľa apetitu...minula som poslednú domácu cuketku a hrášok..a dezert ešte krémeš z víkendu a tvarohovo ribezľový koláčik

ramzesa
13. okt 2015

hovädzi vyvar a druhe hovädzie s paradajkovou omackou a k tomu bud zemiaky, alebo knedlik... este uvidim... a rozmyslam nad nejakym jablkovym kolacom 🙂

mizu89
13. okt 2015

leco s vajcom,klobasou a varene zemiaky a na zajtra kelovy privarok zo zelerovym pyre a s fasirkou

womankc
13. okt 2015

ja som robila cez víkend paradajkovú polievku s ryžou vločkami a syrom ,
v sobotu bolo druhé zapečený karfiol so špekáčkami preliate to bolo vajíčkami s bielym jogurtom a do toho som dala majorán a kari korenie z tunisu
v nedeľu bolo druhé boli filety zo pstruha na masle a čerstvých bylinkách - majorán, tymián a taká bylinka , čo vonia ako kari korenie k tomu som urobila pučné zemiaky zmiešané s udusenými václavkami na cibuľke , šalát bol len čínska kapusta s mrkvou , oliv. olej, soľ , cukor a červený vínny ocot
no a včera boli na večeru pečené gaštany 😀
dnes budem variť asi zapečené zemiaky s kapustou a zajacom a polievku ešte netuším akú

majuska77
13. okt 2015
dara29
13. okt 2015

Provensalska paštika z Billy - kupovaná navolno sa musí spotrebovať v deň kedy bola aj kúpená ked je tam taký dátum, či viete dakto poradiť kolko vydrží????? Do mrazáka asi paštika nie či?????

m_ij_ka
13. okt 2015

naša večera tuniakové cestoviny