icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bubinko83
5. apr 2011

@klementina ja davam malemu pečienku už asi od 2 rokov. A robim ju tak že si osmažim cibulku ,potom dam pečienku,orestujem všetko a nakoniec cesnak. Po vypnuti posolim aby pečienka nestvrdla. A nemam tam skoro žiadnu štavu ja to nemam rada,ale takto orestovanu pečienku milujem. 🙂

kaara1980
5. apr 2011

dnes budú palacinky

drobik1
5. apr 2011

dojedame zo vcera.. 🙂

sisanka
5. apr 2011

my dnes kuracia polievka,granadir a vecer vyprazim krabie tycinky pre manzela..on granadir nemusi 😠 🙂

katy2
5. apr 2011

ryzovo-masove gulky v kyslej kapuste a kysla zemiakova polievka

atrami
5. apr 2011

brokolicová polievka, soté + zemiakové placky. Lievance.

daniz
5. apr 2011

langoše

zuzana710
5. apr 2011

my sme si prave dnes pochutili na hovadzom masku s rajcinovou omackou a zemiacikmi....chalani "vylizali" taniere 😉

tin007
5. apr 2011

Dnes budeme dojedat: polievku a kolac zo vcera, kacku zo soboty. Zajtra sa chystam na svieckovu s cestovinami.

zuzka1.
5. apr 2011

bravcove na sampinonoch, ryza, pecene zemiaky, hlavkovy salat...

miriamr
5. apr 2011

kapustová polievka, bravčové na smotane s cestovinou, puding

evelyn11
5. apr 2011

ahojte,dnes sme mali hraskovu polievku s brokolicou a karfiolom,opekane zemiaky,cigansku pecienku,cesnakovo-kôprovy drezing+kapustovy salat. 😵 😵 😵

veroninika
5. apr 2011

ahojtem ja dnes zemlovku, ale neviem co zajtra..nejake maso by malo byt

titkovamiriam
5. apr 2011

Dnes rezne a šalatik,činska polievka,domaci termix-mala oslava syn ma 20r 😀 veľka bude cez víkend 😉

sofinka18
5. apr 2011

dnes fazulova so zeleninou a cina s ryzovymi rezancami... robievate niekto take ryzove rezance so zeleninou ako mavaju v cinskej? ak ano ako? 🙂

dajna11
5. apr 2011

@sofinka18 ja som sa o to pokúšala,pravda je že my to budeme vdieť iba napodobniť,bo také koreniny a omáčky ako oni nemáme k dispozícii.j a som si opiekla na troške oleja zeleninku...pór...hlavne zelenú jeho vňať,postruhanú mrkvičku,cherry paradajky,papriku.....čo doma máš....trošku podliala bujonom a dusila....teda skor opekala dala koreniny,sojovku,zázvor a pod. a bud k tomu pridala uvarene rezance a spolu ešte opiekla...alebo som skúšala s omáčkou čo mali v lidli ked bol týžden ázijskej kuchyne....chilli s cesnakom alebo sladkokyslá omáčka....to som pridala do panvcie k zelenine na záver a trochu prehriala a k tomu dala rezance a to mi chutilo najviac.....odtvedyy to robím tak s omáčkou...tá pripomina tú chuť ázie a tích rezancov.

sasikas
5. apr 2011

kocky kupila som dnes v lidli cestoviny cannelloni a este som ich nikdy nerobila...ak mate nejaky osvedceny recept sem s nim.... 😉

sofinka18
5. apr 2011

@dajna11 dakujem, nabuduce vyskusam tvoj receptik, len treba dokupit koreniny vsetky🙂 ja som robievala ze som opiekla porik a supla do toho rezance opiekla a pridala rozslahane vajicko a trocha kari korenia...

dajna11
5. apr 2011

@sofinka18 no aj tak som to už robila,aj to je fajné....je diobré pridať aj mambusové výhonky ked dostaneš,sú chrumkavé...a doležité je všetko spolu poopekať aj s rezancami.

dajna11
5. apr 2011

@majina.b veru hod to do googla...aj ja om i ich kupila a ńašla vela receptov,je to skoro to isté ako lasagne...ako vidím,len tie rurky sa plnia...tou zmesou....a zapečú

titkovamiriam
5. apr 2011

@sofinka18 ja robím činu často-osmahnem zeleninu/črstvú,mrazenu,sterilizovanú/na akú majú chuť deti/občas osmahnem mäso,tofu,sójové kocky/a podlejem niakou hotovou činskou omáčkou,kedže som pri Bratislave nemám problém to zohnať,pridám sojovú omačku a do hotovej zmesi potom dam rezance-ryžove alebo mungo nevarím vopred nechám ich dôjsť v tej zmesi.

titkovamiriam
5. apr 2011

@sasikas http://www.rbcompany.sk/898/produkty/cestoviny/... som už robila presne podľa receptu je to vinikajúce hlavne tá omáčka so syru,ale aj ten receptík s bešamelom a je to vynikajúce na všetky cestoviny,lasagne a podobne

mariana0915
5. apr 2011

takže my dnes mame rascovu polievku a cestoviny s kuracim maskom a syrovou omackou 🙂

renatad
5. apr 2011

zeleninková polievočka a guláš z diviačika 😀 po nemocničnej strave konečne domááácááááá 😅 😅 😅

happy8051
5. apr 2011

@titkovamiriam mozes hodit recept na termix? diky

zucha
5. apr 2011

my dnes kelova polieva, pstruh so zemiakmi 😵 A ako zakusok kokosovy kolac

zucha
5. apr 2011

Baby, citala som tu castejsie, ze robievate maso na kyslej kapuste. Je to nejak zapekane, ci tak nejak. Hodite niektora recept?
Dakujem

iinuska
5. apr 2011

@zucha ja robim tak, ze na dno pekaca dam kyslu kapustu, na to kuracie stehna, zemiaky a dam piect. Jednoduchy a chutny obed 🙂

zucha
5. apr 2011

@iinuska zemiaky surove? Pecies najprv zakryte alobalom, alebo hned len tak?