icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tinaaa84
19. okt 2015

@lentilka46 recept v mojom fotoblogu

lucya87
19. okt 2015

Tvarohovo cokaladova babovka dnes na ranajky

babulka82
19. okt 2015

@ikuska31 http://www.nebickovpapulke.sk/recept/borsc-hust... našla som tento boršč ale ešte som ho nerobila no može byt dobry ked je od žideka 😉

mijo53
19. okt 2015

@babulka82 myslím, že bude dobrý, ja som od neho varila segedinský a dcéra povedala, že ešte taký dobrý v živote nejedla, ale pravý Rus alebo Ukrajinec by asi všetky ingrediencie nedával, to je už jeho fantázia

babulka82
19. okt 2015

@mijo53 ja ten segedin robim podobne len nedavam zemiak ale muku .Bol dobry ? Vyskušam teda podla neho . 🙂

zanet63
19. okt 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

ja som slubila ze dnes nieco upeciem tak idem do toho

jonki
19. okt 2015

dnes zeleninovy polievka s cuketou a smotanou, hrachovy privarok s vajickom(na dva dni), zemiakova polievka s rascou a hubami, segedin s chlebikom (u nas knedla nie je oblubena) takisto na dva dni. Potom spenatova polievka a nieco bezmasite-mozno leco.

bombika
19. okt 2015

dnes som pre moje dve dcérky mixovala zeleninové pyré.dala som tam:mrkvu,zemiaky,hrášok.mixér sa s tým trápil hodinu,aj s prestávkami.

m_ij_ka
19. okt 2015

kyslá fazuľová polievka, pyré a pečeňová plnka, čalamáda 🙂

mijo53
19. okt 2015

@babulka82 dávam natretý zemiak a bol dobrý

rendicka
19. okt 2015

baby a overený dobrý recept na cviklovú natierku nemáte???

maminka1986
19. okt 2015

my včera a dnes dojedali sviečkovú na smotane s hovädzím mäskom a knedlou ,zeleninová polievka s mrveničkou,zajtra bud špenátik so zemiakovou kašou a vajíčkom alebo granadír ešte uvidím 🙂

lucya87
20. okt 2015

Este dorazame posledne cerstve hriby tak dnes hubova polievka na kyslo a cuketove placky s kuracim masom.

roamers
20. okt 2015

Dnes zdravo ale chutne, hokaido polievka, zelerove hranolky a morcacie rezne na prirodno. Grilovana cuketa ako priloha.

krajco
20. okt 2015

Ja som vcera robila rebarborovu torticku, a dneska na obed kremova polievka z hokaido tekvice a fasirky, cevapcici s kasou

m_ij_ka
20. okt 2015

vajíčková polievka, langoše, kečup , syr 🙂

nikkikke
20. okt 2015
daniz
21. okt 2015

včera šošovičková polievka + pečivo, dnes šošovičková polievka a chlebík vo vajíčku.

tinaaa84
21. okt 2015

My dnes máme francúzke zemiaky a dúfam, že zostane aj na zajtra.

tykat
21. okt 2015

Ja dnes grilovaný encián s brusnicovou omáčkou, hranolky a ako dezert kávu s Lindt čokoládkou 🙂

tortelinka
21. okt 2015

u nás dnes pečené hokaido plnené cícerom, pšenom, hubami, paradajkami a posypané syrom, brokolicová polievka zo včera

womankc
21. okt 2015

@tinaaa84 vyzerajú lákavo, u nás by to padlo na jeden šup a neviem. či by mali všetci 😀

tinaaa84
21. okt 2015

@womankc fúu, no u nás to väčšinou vydrží aj na druhý deň, ale my sme len traja 🙂

womankc
21. okt 2015

ja som robila kurča pečené na cibuli a malých mrkvičkách a dojedala sa polievka - brokolica, karfiol, mrkvy, zemiaky, cibuľa a čerstvá nevysušená fazuľa ..
dnes bude niečo z bravčového výrezu a zemiaky pučené pravdepodobne s kyslou kapustou , alebo segedínsky guláš

womankc
21. okt 2015

@tinaaa84 no momentálne náš pubisyn by to možno dal aj sám xixi a vyzerá ako svahilec , kruci niektoré veci sú tak nespravodlivé hheh

matvejka125
21. okt 2015

paradajková polievka, bryndzové pirohy

rendicka
21. okt 2015

hovädzie na hrášku s tarhoňou, dezert hruškové muffiny, na večeru domáce kaiserky s cviklovou natierkou a chrenom (prevencia pred virózou )

m_ij_ka
21. okt 2015

kapustová polievka, francúzske zemiaky

fomarik
21. okt 2015

Paradajkova polievka syrom

zgamd
21. okt 2015

Syrovo-šunkovo kuracie rolky