icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

pazmax
28. okt 2015

parada cele menucka sa ta pisu a ja mam tiez dylemu co varit. dnes sosovicovy privarok s fasirkou a vajickom, a malemu kasu s fasirkou a uhorkovym salatom 🙂 a hovadzia polievocka. a na veceru palacinky sa chystam robit 🙂

daniz
28. okt 2015

V sobotu sme mali gulášovú polievku, bagetky - rýchlovka , lebo sme sa motali po cintorínoch, na večeru boli domáce hambáče,
v nedeľu deti boli na oslave u svokry - tam mali hov.vývar-klasika v nedľu, plnenú papriku, guľky,zemiačky, chlebíčky....ja som doma piekla cikľovo-čokoládový zákusok
v pondelok na večeru cvikľový koláč so šľahačkou
včera boli pstruhy na kokosovom oleji a k ním varené zemiačky,dusená zelená fazuľka,brokolica, cesnakový dresing....mňamka veliká.

libka1
28. okt 2015

luskovy privarok s fasirkou

lenuss84
28. okt 2015

dnes zemiakovy privarok /robim so slahack.smotanou,nepridavam ocot,tak to chuti aj dcere/ a varene vajco natvrdo,chleba
Zajtra zeleninova polievka a pecene kurac.stehna,ryza
Piatok:polievka sa doje, morcacie stehno na stave,cestoviny

karkana
28. okt 2015

dnes brokolicová polievka, párky v lístkovom ceste a zemiaková kaša 🙂 🙂

tomasko9
28. okt 2015

šošovicova polievka , žemlovka tvarohovaaa, zajtra bude paradajkova omačka, s mletym mäsom, a kolač http://mnamky-recepty.webnoviny.sk/recipe/eskym... 🙂

mamaoly
29. okt 2015

Vývar z bravčových kostí s mrveničkou, bravčové soté (bravčové pliecko, mrazená zelenina mexico, kečup, horčica, worcester, smotana) so slovenskou ryžou......až sa mi bude ešte chcieť spravím nejaký koláč, ale vidím to na stav chaosu, kedže sú prázdniny

komplikovana
29. okt 2015

Dnes to bude karfiolová pizza. Pekný deň a dobrú chuť 😉

kralovahola
29. okt 2015

@komplikovana to je aka? bez muky?

ja som vcera robila egediiin a dneska to bude panenka na dubakoch s tagliatele 🙂 nemate niekto fakt dobry receptik na domace cestovinky?

komplikovana
29. okt 2015

@kralovahola presne tak, je to bez múky, "cesto" tvorí varený karfiol, ktorý zmiešame s vajíčkom a mozzareleou, trošku osolíme a okoreníme. Necháme piecť najrv cesto cca 10-15 min a potom naukladáme navrch čo máme radi a dáme znova piecť.

womankc
29. okt 2015

Ahojte ja som dnes udusiala zeleninku miešanú na masle , polievka je robená z hov. špikových kosti , so zeleninou a krupicovými haluškami a ešte ostatná rodina pečie zemiaky v rúre a pripravujú ryby asi na masle a bylinkách uvidím nechám sa prekvapiť 😉

step13
29. okt 2015

Unas francuske zemiaky a asi kysla strukova 🙂

m_ij_ka
29. okt 2015

brokolicová polievka, rizoto,syr

jerry
29. okt 2015

halušky s pravou salašníckou bryndzou mňam 😉

m_ij_ka
29. okt 2015

naša večera zapekané chlebíky

m_ij_ka
29. okt 2015

@kim12345 prepáč som teraz nejak zaneprázdnená ale teraz ti ten recept napíšem

do hrnca dám vodu , soľ a pár kvapiek oleja privediem do varu. Do vriacej vody dám fliačky, medzitým si na panvici osmažím cibuľku, pridám šunku, trošku soli a premiešam. Vo väčšej miske všetko spolu zmiešam, pripravím si zapekaciu misu, ktorú vymastím maslom a fliačky zmiešané s cibuľkou a šunkou dám do zapekacej misy. Kyslú smotanu (250ml) vymiešam s dvomi vajíčkami pridám trochu vegety, korenia a vylejem na fliačky v zapekacej mise. Pečiem na 220 stupňov asi tak 25 minút. Dúfam, že budú chutiť 🙂

chances
30. okt 2015

@muco09 Ahoj velmi pekne dakujem za radu, urcite to tak skusim! Teraz naposledy som pouzila tipy od @zita19 a pomohlo to, praskol len trochu na boku... Pridam k tomu teda este tu regulaciu teploty. Pekny den! 🙂

sunnyfunny
30. okt 2015

Zeleninova polievka,pirohy 😉

vivusika
30. okt 2015

dnes máme hrachovú kašu s bavorským kolenom, deti vajíčka na tvrdo 🙂 Ale keďže je dnes Šimona a jedného máme doma, tak na zajtrajšiu oslavu idem urobiť vajíčkovú tlačenku a Míša rezy 😝

komplikovana
30. okt 2015

dnes varím hovadzie na mrkve s karí a ako príloha ryža. Dokonca som urobila aj dezert - mrkvové taštičky so slivkovým lekvárom.
Pekný deň a dobrú chuť 🙂

mamka_danka
30. okt 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

sampionovu polievocku a palacinky 🙂

janinkalc
30. okt 2015

Dnes hlivova polievocka na posilnenie imunity v tomto obdobi a domace dukatove buchticky s vanilkovym kremom 🙂

m_ij_ka
31. okt 2015

naše raňajky praženica s cibuľkou, chlieb, kečup 🙂

kibuk
31. okt 2015

Vo stvrtok leco,vcera trenciansky parok ;) dnes palacknky a u babky halusky a bryndzou a v nedelu bravcove na zelenine a zemiaky

Mam jednu kyslu pochutkovu smotanu a momentalne ma nic nenapada co s nou.. Nejake napady? Dakujem 🙂

lucianka01
31. okt 2015

Dnes máme hovadziu polievku so slizami, mäsové rolky so zemiakovou kasou (pre seba som si k tomu spravila sampinovovu omáčkou- moji chlapi nelubia hriby) . Na poobedie lekvarové buchty a moravské orechové koláče.

mima1
31. okt 2015

U nas dnes zemiakove placky v rure a mrkvovy salat

m_ij_ka
31. okt 2015

vývar zo sliepky so zeleninou a niťovkami,pečená kačka, červená kapusta, lokše 🙂

sunnyfunny
31. okt 2015

@mima1 poprosim receptik na tie placky

mima1
31. okt 2015

@sunnyfunny zemiakove placky recept klasika. Postruhne ci rozmixovane zemiaky,sol,vajicko,majoran,muka cesnak. Nepiekla som na panvici a oleji ale dala som papier na pecenie a asi 5kvapiek oliv.oleja som rozotrela na cely papier. Potom uz len dat cesto a piekla som na 200st. Cca 15min. O uz asi ako rura pecie

gianni
1. nov 2015

zo včera dojedame duseneho zajaca a vyvar z neho....